365 päivän palautusoikeus - ilman kysymyksiä!
Toimituskulut 5 € - ilmainen toimitusvaihtoehto yli 59 € tilauksiin-
Ota meihin yhteyttä

Ystävänpäivälahjoja miehelle

Tanskassa suunnitelluista kelloista sormuksiin, kaulakoruihin ja rannekoruihin – anna ystävänpäivälahja, jolla on merkitystä.

Ah, ystävänpäivä. Päivä, jolloin juhlistetaan ystävyyttä, kiintymystä, rakkautta ja romantiikkaa sekä mahdollisuuttasi osoittaa, kuinka onnekas hän on, kun sinä olet hänen elämässään. Olitpa sitten hankkimassa lahjaa pukuun sonnustautuvalle liikemiehelle tai kaiket päivät kotonaan viettävälle rakastettavalle tyhjäntoimittajalle, tärkein lahja on yhdessä viettämänne aika.

Vaikka yhteinen aika onkin arvokas asia, kukapa ei ilahtuisi muistamisesta 14. helmikuuta? Tässä kohtaa me astumme kuvaan.

Tässä on ehdotuksiamme ystävänpäivälahjoiksi kaiverretuista kelloista ja vitriinilaatikoista Tanskassa suunniteltuihin sormuksiin. Pieni vinkki toimistomme naisilta: anna lahja pari päivää ennen ystävänpäivää, jotta hänkin muistaa hankkia sinulle jotain. Tai anna lahjaksi ohessa oma toivelistasi vähän suorempana kehotuksena.

Miehille, jotka viettävät SADia (eli Single Awareness Day'ta): älä välitä alla listatuista romanttisista ideoista, vaan hanki itsellesi hyvin ansaittuja asusteita.

1 Ystävänpäivälahjoja miehelle1.1 Kello ystävänpäiväksi1.2 Lahjaksi turvallinen paikka kellokokoelmalle1.3 Oma kaiverrus tekee ystävänpäivälahjasta henkilökohtaisen1.4 Pettämättömiä ystävänpäivälahjaideoita miehelle1.5 Ystävänpäivän historia pähkinänkuoressa

Kello ystävänpäiväksi

Perinteisiin miesten ystävänpäivälahjoihin lukeutuvat muun muassa lompakot,kaulahuivit, sekä toilettilaukut. Entä jos hänellä ei ole niille tarvetta? Kello kiinnittää varmasti hänen huomionsa ja muistuttaa häntä siitä, kuinka arvokasta yhdessä vietetty aika on. Voit joutua painottamaan hänelle viimeksi mainittua seikkaa, jos hän on liian lumoutunut uudesta kellostaan.

Valitse klassikoista kuten pilottikello, kuunvaihekello tai taskukello. Muotitietoiselle kannattaa harkita automaattista luurankokelloa. Etsitkö kelloa, joka on sekä persoonallinen että tyylikäs? Tutustu 24-tunnin kelloon, jossa on vain yksi viisari. Kumpikaan teistä ei enää ajattele aikaa samalla tavalla kuin ennen.

Jos suhteesi on uusi etkä ole valmis sijoittamaan kelloon mutta markettisuklaakaan ei tunnu riittävältä, vilkaise kellonhihnoja. Uusi ranneke kelloon on helppo tapa kertoa ajattelevasi häntä, eikä se ole turhan kallis tai pelota häntä tiehensä. Lisäksi uuden hihnan kanssa hänen kellonsa sopii vihdoin hänen kenkiensä kanssa yhteen. Kaikki voittavat.

Lahjaksi turvallinen paikka kellokokoelmalle

Annoitko hänelle kellon viime ystävänpäivänä? Tai onko hänellä jo rakas kello, jota hän ei halua riisua? Ehdotamme kellolaatikkoa.

Tarvitsipa hän sitten säilytyslaatikon kolmelle kellolle tai kyllin ison säilytyspaikan 20 kellolle, kellolaatikon antaminen osoittaa erityistä ajattelevaisuutta ja kertoo, että tiedät, kuinka tärkeä hänen kellokokoelmansa on hänelle.

Kellokotelot ja vitriinilaatikot sopivat lahjaksi niin poikaystävälle, isälle, veljille, parhaille kavereille, puolisolle kuin lempityökaverillekin. Lahjaksi sopivia loistavia vaihtoehtoja löytyy kellonpyörittimistä matkalaatikoihin.

Oma kaiverrus tekee ystävänpäivälahjasta henkilökohtaisen

Kun lisäät lahjaan kaiverruksen, muutat sen lahjasta muistoesineeksi. Samalla muistutat häntä (taas!), miten mahtava olet, kun panostit hänen lahjaansa ystävänpäivänä.

Kaiverruksen voi lisätä muuhunkin kuin solmionpidikkeisiin ja tuntolevyihin. Lisää hänen nimikirjaimensa uuteen nahkavyöhön tai kaiverruta ne ruostumattomasta teräksestä tehtyyn korttikoteloon.

Toivotko, että hän ei enää koskaan unohda vuosipäiväänne? Kaiverruta se kellon taustapuolelle, niin hän muistaa sen aina. Tai ainakaan hänellä ei ole enää tekosyytä olla muistamatta sitä.

Onko klassisempaa ystävänpäivälahjaa kuin korut? Ehkä suklaa ja kukat, mutta myös korut ovat kärkipäässä. Jotkut miehet kosivat ystävänpäivänä. Valitettavasti emme osaa ennustaa tulevaisuutta, joten emme tiedä, kuuluuko se sinun miehesi suunnitelmiin.

Voimme kuitenkin esitellä sinulle upean valikoiman miesten sormuksia, jotka on tehty titaanista,keraamista, sterling-hopeasta ja ruostumattomasta teräksestä. Löydät varmasti hänen tyyliinsä ja tarinaansa sopivan yksilön luonnonkivisormusten tai kaiverrettavien kantasormusten joukosta.

Ja kuka sanoo, ettetkö sinä voisi kosia? Osta ruostumattomasta teräksestä valmistettu sormus, joka kuvastaa elinikää yhdessä.

Kenties et ole vielä valmis pujottamaan sormusta kumppanisi nimettömään, vaikka hän onkin sinulle tärkeä. Siinä tapauksessa voit antaa esimerkiksi hopean- tai kullanvärisestä ruostumattomasta teräksestä tehdyn kaulakorun tai rannekorun, johon on käytetty kiillotettuja luonnonkiviä. Valinnan varaa on yllin kyllin.

Haluatko tehdä ystävänpäivälahjasta henkilökohtaisen? Osaan koruista voi kaiverruttaa nimet, nimikirjaimet, tärkeän päivämäärän tai lyhyen merkityksellisen viestin.

Kun etsit lahjaa pukumiehelle, harkitse kaiverrettavia kalvosinnappeja, joita löytyy monen eri tyylisenä, mallisena ja värisenä. Ne ovat hienoja lahjaideoita kaikille elämäsi miehille. Kenenpä mieltä ei virkistäisi ystävänpäivänä saatu muistaminen?

Pettämättömiä ystävänpäivälahjaideoita miehelle

Joskus lahjaa hankkiessa lyö tyhjää. Olemme helpottaneet lahjan ostamista kokoamalla listan pettämättömistä lahjaideoista ystävänpäiväksi.

 • Rannekorut - Jos olette tapailleet vasta lyhyen aikaa, rannekoru on hyvä lahja. Valikoimistamme löytyy vaihtoehtoja kaiken kanssa yhteensopivista kokomustista rannekoruista näyttäviin ruostumattomasta teräksestä valmistettuihin
  avorannerenkaisiin. Kaikki on tehty kestämään.
 • Nahkalaukku - Jos olette olleet yhdessä ikuisuuksia, harkitse nahkalaukkuun satsaamista. Kaikki laukkumme
  lähettilaukuista näppäriin
  reppuihin on suunniteltu kestäviksi. Ne pysyvät mukana arjessa menettämättä muotoaan.
  Monikäyttöinen laukku pitää tavarat saatavilla ja järjestyksessä niin töissä kuin salillakin.
 • Sukat ja bokserit - Tiedämme, että nämä kaksi eivät ole sellaisia jalat alta vieviä lahjoja, joita alun perin ajattelit, mutta usko meitä: hän osaa arvostaa lahjaa, ja sille on varmasti käyttöä!
 • Parranajo- ja parranhoitosetit - Pidä miehesi hyvännäköisenä ja -tuoksuisena luonnollisilla ainesosilla ja miehekkäillä tuoksuilla kuten santelipuu ja seetri.
  Näitä lahjoja hän käyttää pitkään ja ajattelee sinua joka kerta.
 • Pukuasusteet - Varma valinta isille, veljille, puolisoille ja poikaystäville: ei ole klassikon kuten
  solmion tai
  taskuliinan voittanutta. Ei ole pakko valita perinteisintä vaihtoehtoa. Piristä hänen tyyliään huikeilla flamingoilla tai hurjilla hailla.
 • Lompakot - Kuten sanottua, nämä lahjaideat ovat pettämättömiä. Vaikka sellainen kaveri varmaan jostain löytyykin, emme ole kuitenkaan koskaan tavanneet miestä, joka ei tarvitsisi
  wallet,korttikoteloa tai
  setelinpidikettä jossain vaiheessa elämäänsä.

Mitä annatkaan tänä helmikuussa ystävänpäivälahjaksi, tärkeintä ei ole käytetty rahamäärä. Jos lahjansaaja on sinulle läheinen, hän tietää sen kyllä tavasta, jolla kohtelet häntä joka päivä. Pidä se mielessä ja tee tästä ystävänpäivästä ikimuistoinen.

Ystävänpäivän historia pähkinänkuoressa

 • Ystävänpäivä sai todennäköisesti alkunsa roomalaisesta pakanajuhlasta nimeltä Lupercalia. Se oli hedelmällisyyden juhla, johon sisältyi eläinuhreja, juopottelua, alastomuutta ja piiskaamista. Perimätiedon mukaan poikamiehet arpoivat ruukkuun laitettujen nimien joukosta naisen, jonka kanssa viettäisivät seuraavan vuoden.
 • Paavi Gelasius halusi tehdä juhlasta kristillisen. Hän poisti juhlanvietosta alastomuuden ja teki helmikuun 14. päivästä pyhän Valentinuksen päivän.
 • Katolinen kirkko tuntee vähintään kolme eri pyhää Valentinusta. Kaikki olivat sankareita, joille rakkaus ja toisten auttaminen oli tärkeintä ja jotka kokivat sen takia marttyyrikuoleman.
 • Vanhin tunnettu ystävänpäivätervehdys on runo, jonka Orléansin herttua Charles kirjoitti vaimolleen vuonna 1415 ollessaan vangittuna Lontoon Towerissa. Runossa hän kirjoittaa olevansa lemmenkipeä. On aivan ymmärrettävää, että Towerissa istuva vanki kaipaa vaimoaan.
 • Esther A. Howland myi maailman ensimmäisen sarjatuotetun ystävänpäiväkortin 1840-luvulla Yhdysvalloissa.
 • Ystävänpäivä on vuoden toiseksi suosituin postikorttisesonki. Suosituin on joulu.
 • Saatat tuntea Cupidon eli Amorin alastomana pienenä kerubina, joka ampuu rakkauden nuolia. Kyseisen roomalaisen jumalan taustalla on kreikkalainen rakkauden jumala Eros. Kreikkalaisten runoilijoiden mukaan Eros oli itse asiassa hyvännäköinen ja komeavartaloinen aikuinen mies. Jossain vaiheessa hahmo muuttui pulleaksi pikkupojaksi. Onneksi niin ei käy tosielämässä.