365 päivän palautusoikeus - ilman kysymyksiä!
Toimituskulut 5 € - ilmainen toimitusvaihtoehto yli 59 € tilauksiin-
Ota meihin yhteyttä

Seitsemän laukkua, joita sinulla ei ole – mutta pitäisi olla

Olitpa sitten lähdössä yön yli kestävään reissuun tai salille, oikeanlainen laukku pitää huolen siitä, että arvotavarasi pysyvät tallessa eivätkä taskusi pursua tavaraa.

Sinulla oli todennäköisesti lapsena reppu koulumatkoilla. Siihen oli pakattu supersankaripenaali, kirjoja ja vihkoja, ja sinne sullottiin kaikki kokeista ja todistuksista rakkauskirjeisiin.

Nykyään laukkuusi pitää mahtua muutakin kuin muutama kynä. Kokosimme listan laukuista, jotka jokaisen miehen kannattaa tietää. Jokaista näistä laukuista myydään ainoastaan meillä. Takaamme, että niistä löytyy sopivasti tilaa kaikelle tarpeelliselle ja vielä mahtuu mukaan pari rakkauskirjettäkin.

1 Seitsemän laukkua, joita sinulla ei ole – mutta pitäisi olla1.1 1. reppu1.2 2. lähettilaukku1.3 3. läppärikotelo1.4 4. treenikassi1.5 5. viikonloppulaukku1.6 6. toilettilaukku1.7 7. sling-laukku1.8 Sinä kysyit - me vastasimme

1. Reppu

Viittaa, jos ensimmäinen omistamasi laukku oli reppu. Oliko sinunkin repussasi lounaslaatikko, jossa oli maksamakkaraleipä? Ehkä se on vain meidän tanskalaisten juttu.

Aikuisten repuissa on paljon samaa kuin lapsuutesi repussa. Reppu on edelleen monipuolinen ja käytännöllinen, mutta siinä on hienompia yksityiskohtia ja se on valmistettu laadukkaammasta materiaalista, joten se sopii paremmin toimistoon.

Miten valita reppu?

Mihin tarkoitukseen haetkin reppua, valitse aina sellainen, jossa on säädettävät ja pehmustetut olkaimet. Käytätkö reppua töissä, salilla vai kummassakin? Mieti, paljonko eri lokeroita ja taskuja tarvitset ja minkä kokoinen läppäritaskun pitäisi olla.

Eikö mielestäsi reppu sovi toimistokäyttöön? Älä tyrmää ajatusta, ennen kuin kokeilet. Valitse pelkistetty nahkainen reppu. Myös kanvaasireppu toimii, kunhan otat huomioon repun yksityiskohdat ja leikkaukset. Yksityiskohtien liiallisuus saattaa tehdä repusta liian rennon ja nuorisotyylisen. Löydä oikeanlainen pukeutumiseesi sopiva reppu, niin kukaan ei luule sinua kesätyöntekijäksi.

2. Lähettilaukku

Mitä yhteistä on Indiana Jonesilla ja Will Smithillä elokuvassa I Am Legend? Molemmat tietävät, ettei seikkailuun ei kannata lähteä ilman lähettilaukkua.

Ne päivät ovat ohi, kun lähettilaukkuja kantoivat vain töihin aamuvarhaisella kiirehtivät uniset työntekijät, sotilashenkilöstö ja ruoskaa heiluttavat seikkailija-arkeologit. Lähettilaukut on nykyään suunniteltu kiireiseen elämään ja kenelle tahansa, joka haluaa päästä paikasta A paikkaan B kahta kättä heiluttaen.

Eikö mielestäsi ole kätevää pitää molemmat kädet vapaina? Yritäpä tekstata pitäessäsi lattea. Lähettilaukku on voittajan valinta.

Miten valita lähettilaukku?

Ajatko pyörällä töihin? Planeetta kiittää sinua. Lähettilaukusta saat tarvittaessa helposti tarvitsemasi tavarat, ja se voi olla turvallisesti selässäsi, kun poljet. Tarkista, että valitsemassasi laukussa on vetoketju. Muuten tavarasi saattavat lentää ulos tiukimmissa käännöksissä.

Useimmissa laukuissa on suuri sisätila. Tarkista, että laukussa on taskuja, kynänpidike ja sopivasti tilaa kannettavalle tietokoneelle. Jos sinulla on komea laukku, mutta siinä ei ole tilaa tarvikkeillesi, laukkua ei tule käytettyä.

Etsitkö jotain vähän kanvaasilaukkua tyylikkäämpää? Kokeile satchel-tyylistä olkalaukkua. Ajattele sitä salkkuna, jota voi kantaa niin kuin lähettilaukkua. Aikuinen valinta aikuiselle miehelle.

3. Läppärikotelo

On oma keskustelunaiheensa, kumpi toimii paremmin, läppärilaukku vai läppärikotelo. Molemmilla on puolensa, mutta koska läppärilaukut muistuttavat lähettilaukkuja ja niitä voi löytää lähettilaukkujen joukosta, valitsimme läppärikotelon omaksi luvukseen.

Läppärikotelot on suunniteltu minimalistille, joka ei halua kuljettaa koko elämäänsä laukussaan. Läppärikotelon ohuudessa ja kompaktiudessa on oma viehätyksensä kuten on myös siinä, että sitä voi kantaa kädessä. Ehkä se muistuttaa ajoista, jolloin miehet käyttivät knallihattuja ja kantoivat päivän lehteä mukanaan. Tai ehkä siinä miellyttää se, että on tosiaan mahdollista lähteä kotoa mukanaan vain läppäri ja pari paperia.

Miten valita suojakotelo läppärille?

Valitse kotelo, joka on pehmustettu. Tietenkin olet varovainen läppärisi kanssa, mutta miksi ottaa tarpeettomia riskejä? Etsi kotelo, jossa on sisällä tasku läppärille sekä tilaa asiakirjoille, esimerkiksi sille miljoonan arvoiselle sopimukselle, jonka teet, kun alat pukeutua sitä työtä varten, jonka haluat.

Valitse nahkainen kotelo. Niiden puhdaslinjaisuus ja laadukas materiaali tekevät vaikutuksen. Jos päädyt muuhun materiaaliin, toivot myöhemmin, että olisit sittenkin hankkinut läppärilaukun.

4. Treenikassi

Kaikki lienevät samaa mieltä siitä, että eri lajeihin tarvitaan erilaiset varusteet. Ja varusteita on paljon - kengät, vaatteet, proteiinipirtelöt, pyyhe, saippua (muista aina pakata saippua) - pakattavaksi kassiin, jonka pitää olla tarpeeksi iso, että kaikki mahtuu mukaan, ja samalla tarpeeksi pieni, että se mahtuu pukukopin kaappiin.

Menestyvät ihmiset sanovat,että sinun tulisi pukeutua sitä työtä varten, jonka haluat. Sama pätee mielestämme kantamaasi urheilukassiin. Kun suuntaat salille sellaisen treenikassin kanssa, josta olet ylpeä, se voi saattaa antaa sinulle tarpeeksi lisäenergiaa tekemään ylimääräisen toiston.

Miten valita treenikassi?

Käveleminen treeneihin käy helposti. Käveleminen kotiin raskasta kassia kantaen sen jälkeen, kun on käyttänyt kaiken voimansa harjoituksiin, on toinen juttu. Valitse kassi, joka on kevyt. Säästä ylimääräiset kilot painonnostoon. Irrotettava ja pehmustettu olkahihna on varmasti kätevä, jos kuljet pitempiä matkoja.

Jos käytät laukkua sekä töihin että salille, valitse sellainen, johon mahtuu hyvin kaikki tarvitsemasi ilman, että hikiset treenikamppeesi ja lounaasi sekoittuvat keskenään. Valitse laukku, jossa on yksinkertaiset linjat ja toimistoon sopiva väritys.

5. Viikonloppulaukku

Aah, viikonloppulaukku. Jo pelkkä sana tuo mieleen mökin, jossa istuskelet loimuavan takkatulen ääressä siemaillen Chenin Blancia, kun mökkiä ympäröivän syksyisen metsän puista leijailee värikkäitä lehtiä maahan. Tai sitten sana tuo mieleen epätoivoiset yritykset sulloa laukku turistiluokan ahtaan istuimen yläpuolella sijaitsevaan matkatavaraosastoon, kun matkustat kotiin pyhiksi. Viikonloppu vuoristossa tai yökyläily mummolassa - jokainen mies tarvitsee laukun, johon mahtuu kaikki yöpymiseen tarvittava.

Monille miehille päivitys arkirepusta viikonloppulaukkuun on iso askel. Suorakulmaiseen viikonloppulaukkuun mahtuu hyvin muutama vaatekerta ja hygieniatuotteet - juuri sopivasti perjantaista sunnuntaihin kestävälle matkalle.

Entä jos asut todella lähellä vanhempiasi etkä ole vielä varannut mökki-idylliä? Pienempää viikonloppulaukkua voi hyvin käyttää myös treenikassina tai luottokassina, jota käyttää niin töihin kuin salillekin mennessä.

Miten valita viikonloppulaukku?

Viikonloppulaukku on juuri se mitä tarvitset, kun matkalaukkusi on liian suuri. Pidä huoli, että valitset sellaisen, joka on lentoyhtiöiden käsimatkatavararajoitusten mukainen ja mahtuu matkustamon ylälokeroon. Jos käytät laukkua myös salilla, valitse sellainen, joka on tarpeeksi kompakti, että se mahtuu aina vain pienemmiksi käyviin pukukopin kaappeihin.

Mielestämme nahka on ainoa oikea valinta. Nahkainen laukku näyttää siltä, että olet menossa tai tulossa jostain mahtavasta paikasta, ja se sopii tyylikkäästi myös töihin otettavaksi. Tällaisen viikonloppulaukun hankkiminen todella kannattaa, joten panosta ja hemmottele itseäsi laadukkaalla notkeasta nahasta tehdyllä laukulla – saat viikonloppulaukun, jota voit käyttää vielä viiden vuoden päästäkin ja joka näyttää vain paremmalta ikääntyessään eli silloinkin, kun vihdoin pääset sinne mökille.

6. Toilettilaukku

Maailman mahtavinkaan viikonloppulaukku ei voi korjata tilannetta, jossa päämäärään saavuttuasi avaat laukun ja huomaat, että shampoosi on vuotanut joka paikkaan, myös lempineulepaidallesi. Ja sitten sinun täytyy haeskella siitä sotkusta hammasharjaasi. Ei kiitos. Entä se kaveri, joka pakkaa tarvikkeensa muovisiin pakastepusseihin? Nyt tiedät, mitä antaa hänelle joululahjaksi.

Viikonloppulaukun paras kaveri on toilettilaukku. Toilettilaukussa on oma luotettava paikkansa kaikille hygieniatuotteillesi. Kun avaat kunnollisen toilettilaukun ja huomaat, että hammaslankasi ei maistu partavedeltä, tajuat, miksi hyvä toilettilaukku on yksi elämän pieniä iloja ja miksi toilettilaukut lukeutuvat valikoimamme myydyimpiin tuotteisiin.

Miten valita toilettilaukku?

Koska toilettilaukun paikka on usein kylpyhuoneessa, on suotavaa, että laukku on vedenkestävä tai vettä hylkivä. Vahatusta kanvaasista tehdyn toilettilaukun kanssa sinun ei tarvitse olla huolissaan, putoaako laukkusi kylpyammeeseen, kun taas korkealaatuinen nahkainen toilettilaukku näyttää mahtavalta kylpyhuoneen tasolla, kunhan suihkusta ei tule liikaa höyryä.

Kuinka monta tuotetta otat mukaasi matkalle? Valitse koko sen perusteella. Pidä huoli, että kaikki tarvitsemasi mahtuu laukkuun. Meitä miellyttävät erityisesti henkarilliset mallit. Ne pysyvät kuivina, eivät putoa lavuaariin ja saavat sinut näyttämään kokeneelta matkaajalta, kun avaat sen matkalla kylpyhuoneeseen.

7. Sling-laukku

Kuvittele, että sinun on lähdettävä ulos iltapäivällä ja sinun pitää ottaa mukaan lompakko, puhelin, kuulokkeet ja tietysti avaimet. Heität kaikki reppuusi ja huomaat, että luottorepussasi on vielä paljon tilaa, joten pakkaat lisäksi mukaan vesipullon, laturin ja tabletin. Työnnät reppuun myös takin sateen varalta sekä omenan, jos alkaa hiukoa. Ennen kuin huomaatkaan, olet pakannut reppusi kuin olisit lähdössä vaeltamaan Himalajalle ilman vuoristo-opasta. Ollaan kaukana siitä tilanteesta, kun olit lähdössä ulos kuulokkeiden ja avainten kanssa.

Avuksi saapuu sling-laukku. Se on vartalon poikki kulkeva laukku, joka muistuttaa setäsi kesälomamatkoilla käyttämää vyölaukkua mutta päivitettynä tälle vuosisadalle. Setäsi tiesi, mikä toimii. Jos tarvitset reppua tai lähettilaukkua, valitse jompikumpi niistä. Jos tarvitset vain paria tavaraa päivän aikana tai haluat varmistaa, että passisi pysyy turvassa tutustuessasi turkkilaiseen basaariin, hanki sling-laukku.

Heitä sling-laukku viikonloppulaukkuun ja ota esiin, kun saavut kohteeseen. Et todellakaan kadu sitä, että kätesi ovat vapaana. Käytä sitä etupuolellasi epäilyttävillä alueilla ja ole varuillasi, jos Taskuniekka hiipii taaksesi.

Miten valita sling-laukku?

Koko on tärkeintä kaikissa rinta- ja vyölaukuissa. Jos laukku on liian pieni, voit pakata mukaan vain huulirasvan. Jos se on liian suuri, voit yhtä hyvin hankkia repun. Päätä, mitä haluat kantaa mukana, ja tee ratkaisu sen pohjalta. . Pelkäätkö yhä muistuttavasi setääsi 1990-luvulla? Valitse siinä tapauksessa pelkistetty nahkainen laukku. Nahka on ajaton ja miehekäs valinta ja kestää niin kauan, että voit kertoa matkoistasi omille veljenpojillesi.

Joidenkin mielestä laukun kantaminen ei ole miehekästä. Samat tyypit varmaan luulevat, että tavaroita pursuilevat ja ratkeilevat taskut ovat miehekkäitä. Tarvitseeko sanoakaan, ettemme kirjoittaneet tätä juttua heille – ennen kuin jossain vaiheessa he tulevat järkiinsä ja liittyvät niiden miesten jatkuvasti kasvavaan joukkoon, joiden päivään tuo ylellisyyttä hyvin valittu laukku.

Sinä kysyit - me vastasimme

PItäisikö miesten käyttää lähettilaukkuja?

Tässä on yksinkertainen vastaus epäilijöille: Kyllä.

Ei väliä, millä nimellä haluat sitä kutsua – lähettilaukku, kuriirilaukku, olkalaukku... Se on välttämätön osa laukkukokoelmaasi.

Mikä on paras miesten laukku työmatkapyöräilijälle?

Tarvitset laukun, jota voit kantaa selässäsi. Etsi siis reppua tai lähettilaukkua.

Pidä huoli, että laukussa on tilaa läppärillesi, lounaallesi ja tarvittaville papereille.

Mikä on paras laukku opiskelijalle?

Voit käyttää millaista laukkua tahansa. Suosittelemme opiskelijoille reppua, jossa on tilaa kynille, tabletille, kirjoille ja energiajuomalle. Reppu on käytännöllinen ja sopii hyvin akateemisen neron elämään.

Vältä kantamasta reppua vain yhdellä olkapäällä. Kun käytät molempia olkaimia, paino jakautuu tasaisesti ja ehkäisee vammoja ja selkäkipuja.

Mikä laukku on hyvä valinta toimistolle?

Jokainen kysymys täydellisestä laukusta johtaa samaan jatkokysymykseen: mitä sinun pitää kuljettaa mukanasi? Jos vastaus on vain läppäri ja joitain papereita, yksi vaihtoehto on läppärikotelo.

Onko mukanasi treenikamppeet ja lounas? Valitse duffelilaukku tai pieni viikonloppukassi.

Mieti, miten pukeudut töihin ja sopiiko laukkusi vaatteisiisi. Rakas peruskouluaikainen Batman-reppusi ei välttämättä sovi yhteen rusetin ja pikkutakin kanssa.

Miten valitsen täydellisen laukun?

Täydellinen laukku on sellainen, joka sopii käyttötarkoitukseen ja jolle tulee oikeasti käyttöä. Pieni salikassi viikonlopun laskettelureissulle? Ei toimi. Nahkainen olkalaukku, jonka tasku istuu läppärisi päälle kuin hansikas? Täydellinen valinta.

Mikseivät miehet käytä samoja olkalaukkuja kuin naiset?

Miehet eivät normaalisti kanna käsilaukkuja tai iltalaukkuja tupsuineen ja paljetteineen. Moni mies kuitenkin ymmärtää, mitä hyötyä laukusta on. Laukussa, joka on suunniteltu miehille, on erityisesti miehille suunnattuja ratkaisuja.

Me pyysimme Lucleonin pääsuunnittelijaa kertomaan näkemyksensä aiheesta. Hän vastaa: "Miesten laukkuja suunnitellessa otetaan huomioon miehen vartalon mittasuhteet, jotka vaikuttavat kaikkeen kantohihnan pituudesta aina taskujen kokoon. Homma ei toimi, jos laukku laahaisi kantaessa lattiaa tai jos sitä ei pystyisi kantamaan olalla. Miesten laukut eivät ole vain tyhjä nimitys tai myyntikikka. Ne on todellakin suunniteltu nimenomaan miehille."

Kummalla olkapäällä miesten tulisi kantaa laukkua?

Voit käyttää laukkua kummalla puolella haluat. Joidenkin laukkujen vetoketjut voivat jäädä taakse, jos vaihdat olkapäätä, mutta se on ennemminkin käytännön asia, ei niinkään tyyliseikka.

Kuinka alhaalla tai ylhäällä reppua pitäisi kantaa?

Tyylillisesti tähän ei ole oikeaa tai väärää vastausta. Kaikissa repuissamme on säädettävät olkaimet, joten voit itse päättää, mikä korkeus sinulle sopii parhaiten.

Ergonomisesta näkökulmasta repun kantaminen liian alhaalla kasvattaa painetta olkapäillä ja voi aiheuttaa alaselkäkipuja. Repun kantaja usein höllentää hihnoja, jotta repun pukeminen ja riisuminen kävisi helpommin. Muista kuitenkin taas kiristää ne, kun kannat reppua, niin ryhtisi kiittää.