365 päivän palautusoikeus - ilman kysymyksiä!
Toimituskulut 5 € - ilmainen toimitusvaihtoehto yli 59 € tilauksiin-
Ota meihin yhteyttä

Aloittelijan opas miesten korvakoruihin

Tasapainon löytäminen persoonallisen tyylin ja kapinalliselta teiniltä näyttämisen väliltä ei ole niin vaikeaa kuin voisi luulla. Ei tarvitse kuin sisäistää pari suuntaviivaa, niin on hetkessä valmis korvakorun käyttöön.

Ehkä olet se tyyppi, joka on valmis ilmaisemaan itseään. Tai ehkä olet se toinen tyyppi – se, joka tietää, että lävistykset ja korut ovat trendikkäitä miehillä. Tai ehkä olet yhdistelmä molempia.

Olit millainen tyyppi hyvänsä, voit käyttää miesten korvakorua. Tärkeintä on muistaa, että korvakorun tai korvakorujen tehtävä on täydentää tyyliä, ei varastaa koko show'ta.

1 Aloittelijan opas miesten korvakoruihin1.1 Milloin käyttää korvakorua1.2 Korvakorujen valinta ihonvärin ja kasvojen muodon perusteella1.3 Miten käyttää korvakoruja tyylikkäästi1.4 Erilaisia miesten korvakoruja1.5 Korvakorujen taustat ja kiinnitystavat1.6 Kysymyksiä ja vastauksia

Milloin käyttää korvakorua

Korvakoruja ei ole luokiteltu kuuluvaksi rentoon tai muodolliseen tyyliin, mutta se ei tarkoita sitä, johtokunnan kokoukseen voisi pukea kultaiset korvarenkaat. Vai tarkoittaako?

Huomioi, missä olet töissä, ja mieti : Onko korvakorun käytöstä hyötyä vai haittaa?

Kaikki pomot eivät osaa arvostaa tyylikkyytäsi. Tuo persoonallisuuttasi siinä tapauksessa esiin solmiolla tai taskuliinalla. Ne ovat hyväksytympiä ja vähemmän kiistanalaisia valintoja.

Tapaatko asiakkaita joka päivä tai onko sinulla haastattelu? Ihmisillä on mielipiteensä, ja valintamme vaikuttavat siihen, miten meihin reagoidaan. Tarkoittaako se sitä, ettet saa olla oma itsesi? Ei tietenkään. Se tarkoittaa, että sinun kannattaa harkita valintojasi. Ja mikä olisikaan parempaa kuin harkittu tyyli?

Korvakorujen valinta ihonvärin ja kasvojen muodon perusteella

On tärkeää, että korvakorut sopivat ihosi väriin ja kasvojesi muotoon. Kaikki ihonvärit eivät sovi kaikkien värien kanssa yhteen, joten jos et halua herättää vääränlaista huomiota, katso vinkit alapuolelta:

 • Vaalea iho: Hopea ja valkokulta näyttävät parhaalta vaalean ihon kanssa, mutta vältä ruusukultaa, koska se korostaa ihon vaaleanpunaisuutta.
 • Kalpea iho: Onko sinulla maidonvalkea iho? Jätä keltakulta muille ja käytä valkokultaa tai hopeaa.
 • Oliivi-iho: Oliivinvärinen iho näyttää hyvältä kaikkien värien kanssa.
 • Tumma iho: Keltakulta näyttää elävältä ja vangitsee katseet. Hopea ja valkokulta toimivat myös, mutta kulta on paras kaverisi.

Myös kasvojen muoto on hyvä ottaa huomioon.

 1. Soikeat kasvot – Pyöreät korvakorut
 2. Sydämenmuotoiset kasvot – Suorat korvakorut (tappikorut tai venytyspuikot)
 3. Neliönmuotoiset kasvot – Pyöreät tai kaarevat korvakorut
 4. Pyöreät kasvot – Neliönmuotoiset korvakorut

Miten käyttää korvakoruja tyylikkäästi

Kuten muidenkin asusteiden myös korvakorujen tulee sopia asuun. Ajattele asukokonaisuutta kakkuna, ja asusteet ovat kirsikoina sen päällä. Kyllä, kirsikoita voi olla useampi kuin yksi.

Valitse asusteet asun teeman mukaan

 • Korvakorujen tulisi täydentää asua.
 • Käytä leikkisiä, värikkäitä korvakoruja rentojen asujen kanssa.
 • Käytä hillittyjä korvakoruja muodollisessa pukeutumisessa.

Pidä ne pieninä

 • Korvakorujen tulisi olla pienet ja vartalosi mittasuhteiden mukaiset.
 • Suuret korvakorut näyttävät epätasapainoisilta – fyysisesti ja tyylillisesti.

Valitse samanvärisiä metalleja

Kuinka monta korvakorua kannattaa käyttää

Monet julkkikset ja muotivaikuttajat käyttävät kahta korvakorua. Monet käyttävät vain yhtä. Montako korvakorua haluat käyttää on kiinni itsestäsi, tavoitteistasi ja tilaisuudesta.

Korvakorun tyyli voi määrätä, montako kannattaa pukea. Pari tummaa korvakorua näyttää hyvältä, kun on menossa ulos drinkille, kun taas kultainen rengas kiinnittää yksinäänkin kylliksi huomiota.

Erilaisia miesten korvakoruja

Päivät, jolloin miesten piti etsiä naisten korvakoruista itselleen sopivia ovat ohi. Nykyään miehille suunnattuja korvakoruja löytyy suuri valikoima eri tyyleissä, jotta voit valita tämän päivän tarinaan sopivat korvakorut.

Magneettiset korvakorut

Magneettiset korvakorut pysyvät kiinni magneettien avulla, joten korvalävistyksiä ei tarvita. Korvakorujen magneettien ovat tarpeeksi voimakkaat pysyäkseen yhdessä mutta eivät niin voimakkaat, että ne olisivat kivuliaat.

Ne voi helposti laittaa korvaan ja ottaa pois. Pysyviä jälkiä ei jää. Täydellinen ratkaisu kokeilunhaluiselle.

Miesten korvarenkaat

Korvarenkaat sopivat hyvin miehille, mutta niiden tulee olla hillityt. Jos mieleen tulee kapteeni Jack Sparrow, olet vetänyt yli. Hanki pienet ja kapeat korvarenkaat, jotka eivät roiku leukalinjasi alapuolella.

Miesten roikkuvat korvakorut eli korvariipukset

Kun etsit jotain vähän erityisempää kuin tavallinen korvarengas, tutustu korvakoruihin, joihin voi lisätä vaihdeltavia ja yhdisteltäviä riipuksia.

Joissakin korvakoruissa riippuvia koristeita ei voi irrottaa, kun taas toisissa on riipuksia, joita voi vaihdella ja yhdistellä fiiliksen mukaan.

Nappikorvakorut

Nappikorvakorut ovat varmin valinta aloittelijalle, sillä ne ovat helppokäyttöisiä ja monipuolisia. Nappikorvakorut antavat kantajalleen särmää mutta ovat samalla hillittyjä.

Tyylitellyt korvakorut

Tyyliteltyjä korvakoruja on monenlaisia hymynaamoista pääkalloihin ja nappikorvakoruista magneettisiin. Ne herättävät huomiota mutta eivät useimmiten sovi työpaikalle.

Venytyskorut ja plugit

Tunnelikorvakoruja joko rakastetaan tai vihataan. Ne ovat putkenmuotoisia koruja, joilla venytetään korvareikiä. Kaikki työpaikat eivät arvosta tätä tyyliä. Ihan vain tiedoksi.

Korvalävistysten venyttäminen vaatii aikaa ja kärsivällisyyttä. Kesto on yksilöllistä, mutta voi arvioida, että koosta seuraavaan siirtyminen voi viedä 2-6 kuukautta.

Klipsikorvakorut

Klipsikorvakorut vain napsautetaan kiinni korvalehtiin. Ne ovat täydellinen tapa testata korvakorun käyttöä ilman, että tarvitsee ottaa lävistystä.

Venytyspuikot

Venytyspuikkoja on monen värisiä ja mallisia. Ne sopivat isompiin korvalävistyksiin mutta eivät ole niin dramaattisia kuin tunnelit ja plugit.

Etkö ole valmis aitoon venytyspuikkoon? Tutustu feikkivenytyspuikkoihin, jotka sopivat tavalliseen lävistysreikään. Tai miten olisi magneettinen venytyspuikko, jota varten ei tarvita minkäänlaista reikää?

Tappikorut

Tappikoruja käytetään yleisesti kehon lävistyksiin. Huomaa, että korvissa olevat tapit ovat yleensä kaarevat tai hevosenkengän malliset kun taas muihin kehonosiin tarkoitetut tappikorut ovat suoria. Tapit ovat ehdottomasti rohkeampi valinta kuin nappikorvikset ja tuovat pukeutumiseen rock'n'roll-fiilistä.

Korukivet ja helmet

Helmet ja värilliset korukivet ovat suosittuja naisten koruissa. Ne keräävät katseita ja saattavat näyttää liiankin koristeellisilta, jolloin ne vievät huomiota kasvoistasi ja kokonaisuudestasi. Jos haluat kimaltaa, valitse mieluummin timanttikoristeinen nappikorvakoru.

Korvakorujen taustat ja kiinnitystavat

Tässä on yleisimpiä korvakorujen kiinnitystapoja. On yksilöllistä, mikä kiinnitystapa on kenenkin suosikki. Siihen voi vaikuttaa muun muassa käyttäjän mukavuus ja aktiivisuus.

 1. Ketju ja rengas – Erikoinen korvakoru, jossa nappikorua ja korvan yläosaan kiinnitettävää rengasta yhdistää ketju.
 2. Ketju – Toinen erikoinen korvakorumalli, jossa ketju kulkee korvalävistyksen läpi. Käytetään vain kokonaan parantuneissa lävistyksissä.
 3. Saranakiinnitys – Tyyli, johon ei tarvita lävistysreikää. Saranallinen klipsi kiinnittyy korvalehteen ja pitää korun paikoillaan.
 4. Koukku – Muistuttaa koukkua, jota käytetään kalastaessa. Menee suoraan lävistyksen läpi ja on helppo laittaa paikoilleen ja ottaa pois.
 5. Ranskalainen saranakiinnitys – Tässä tyylissä tappi menee lävistyksen läpi, ja korun takana oleva klipsi painautuu korvalehteä vasten.
 6. Salpakiinnitys – Salpakiinnityksessä saranallinen tappi kiinnittyy metalliseen loveen, jonka malli voi vaihdella.
 7. Ruuvikiinnitys – Turvallisempi kiinnitystapa kuin perhoslukko. Koru ruuvataan taustaan kiinni. Plussapuolena on kiinnityksen luotettavuus, mutta ruuvaamiseen voi kulua hetki aikaa.
 8. Perhoslukko – Yeisin kiinnitystapa. Perhosta muistuttava taustaosa painetaan kiinni tappiin. Käytetään usein nappikorvakoruissa.

Päätös hankkia korvakoru on jo puolet hommasta! Loppuosa on mahdollisen lävistyksen hankkimista ja sen päättämistä, minkälaisen korun korvalehteensä haluaa. Helppoa.

Muista teettää lävistys ammattilävistäjällä, ei tyhjällä parkkipaikalla aamuneljältä.

Kysymyksiä ja vastauksia

Minkä kokoista korvakorua etsin gauge-mitoituksella?

Suurin osa korvalävistyksistä on kooltaan on 20-18 gaugea. Tavalliset nappikorvakorut ovat kooltaan 20 gaugea.

Gauge viittaa sen osan paksuuteen, joka menee lävistyksen läpi. Gauge voi olla hämäävä mitta, koska se ilmoitetaan ikään kuin väärin päin – mitä isompi gauge, sitä ohuempi tanko. 22 gaugen paksuinen koru on siis ohuempi kuin 18 gaugen.

Voinko nukkua korvakorun ollessa korvassa?

Se riippuu korvakorun koosta. Suuremmat korvakorut voivat tarttua kiinni tyynyliinaan ja repiä korvalehtesi. Auts.

On myös tärkeää pitää korvakorut ja lävistykset puhtaana öljyistä, kuolleesta ihosta ja pölystä, joita on sängyssä ja joita saattaa kertyä hopeiseen nappikorvakoruusi.

Voinko käyttää korvakoruja salilla?

Emme suosittele käyttämään isoja renkaita tai liian monimutkaisia korvakoruja salilla tai koripallokentällä. Kukaan ei halua korvakorujensa takertuvan t-paitaan. Ei kukaan. Valitse siis nappikorvakoru.

Treenaamisesta puheen ollen: vältä uimista ensimmäiset 2-3 viikkoa korvalävistyksen ottamisen jälkeen. Huomaa myös, että korut saattavat ruostua vedessä materiaalista riippuen.

Mitä tarkoittaa hypoallergeeninen ja pitäisikö minun välittää siitä?

Hypoallergeeniseet korvakorut on tehty niille, jotka saavat allergisen reaktion jostain metallista. Suurin osa ihmisistä, jotka saavat allergisen reaktion, saavat sen nikkelistä. Tarkista tuotetiedot, jos haluat tietää, sisältääkö tuote nikkeliä.

Pitäisikö korvakoru ottaa pois joka päivä?

Kun lävistys on parantunut, voit vaihtaa korua niin usein kuin haluat. Jos lävistys on uusi, jätä koru paikalleen 6-8 viikoksi, jotta se ehtii parantua.

Millainen on valinta ensimmäiseksi korvakoruksi?

Hyvä ensimmäinen koru on sellainen, jonka voit antaa olla korvassasi yli kuusi viikkoa, kunnes lävistys paranee. Valitse siis sellainen koru, joka sopii luottoasusteisiisi - kuten hopeanväriseen kelloosi - ja joka näyttää hyvältä vaatteidesi kanssa.

Yksinkertainen musta nappikorvakoru on hyvä vaihtoehto ja sopii kaiken kanssa. Varmista, että materiaali on hypoallergeeninen.

Kuinka usein korvakoru tulisi vaihtaa?

Kun lävistys on parantunut, voit vaihtaa korua niin usein kun haluat. Voit siis käyttää mielin määrin myös sitä merirosvotyylistä höyhenkorua, jota olet katsellut.

Voiko miehet käyttää naisten korvakoruja?

Se riippuu siitä, mitä "naisten korvakoru" tarkoittaa. Normaalin lävistyksen koko on sama miehillä ja naisilla. Ja korvakorut sopivat molemmille sukupuolille.

Jos kyseessä on stereotyyppisesti naiselliset korvakorut ( suuret renkaat tai pitkät roikkuvat timanttikorut), voit päättää itse.

Suosimme miesten korvakoruja, joita on paljon. Ne on suunniteltu miesten mittasuhteisiin ja ne sopivat hyvin miesten vaatteiden kanssa yhteen.

Mitä tarkoittaa, kun miehellä on vain yksi korvakoru?

Se tarkoittaa sitä, että hän käyttää vain yhtä korvakorua.

Siihen saattoi kytkeytyä merkityksiä 30 vuotta sitten, mutta oikea tai vasen korva, yksi tai kaksi korvakorua – niin kauan tyyli sopii sinulle, hyvin menee.

Onko sopivaa käyttää korvakorua hautajaisissa?

Huomaamattomat, tyylikkäät nappikorvakorut voivat olla sopivia. Räväkät ja huomiota herättävät korut eivät sovi hautajaisiin.

Hautajaisissa ei yleensä ole kyse sinusta. Onneksi.