Trendhim EU shipping Postitamme kaikki tilaukset EU:n alueelle Tanskasta. Kaikki tullimaksut ja verot maahan X_VALUE sisältyvät hintaan.Katso toimitusvaihtoehdot.
365 päivän palautuspolitiikka kaikille perusteille
Toimituskulut 4 € - ilmainen toimitus yli 29 € tilauksiin
075 326 5471 - (työpäivinä kello 10.00 - 14.00)
Kaikki asusteet
Pukuasusteet
Korut
Laukut & lompakot
Trendhim EU shipping Postitamme kaikki tilaukset EU:n alueelle Tanskasta. Kaikki tullimaksut ja verot maahan X_VALUE sisältyvät hintaan.Katso toimitusvaihtoehdot.
Trendhim EU shipping Postitamme kaikki tilaukset EU:n alueelle Tanskasta. Kaikki tullimaksut ja verot maahan X_VALUE sisältyvät hintaan.Katso toimitusvaihtoehdot.
Toimituskulut 4 € - ilmainen toimitus yli 29 € tilauksiin
Trendhim
×
Trendhim
Kieli:
Aurinkolasit
Hatut
Huivit
Kalvosinnapit
Kaulakorut
Kellot
Korvakorut
Käsineet
Lasit ilman vahvuuksia
Laukut
Lompakot
Olkaimet
Parran hoito
Parranajo
Rannekkeet
Rintaneulat
Rusetit
Solmioneulat
Solmiot
Sormukset
Taskuliinat
Vyöt
075 326 5471
Työpäivinä kello 10.00 - 14.00
Katso kaikki

Aloittelijan opas miesten korvakoruihin.

Siinä on huomattava ero, näyttää persoonalisuuttasi tai näyttää kapinoivalta teiniltä. Kun ymmärrät pari juttua, olet valmis ensimmäiseen lävistykseesi.

Ehkä olet se jätkä – joka on valmis ilmaisemaan itseään. Tai ehkä olet se toinen jätkä – joka tietää, että lävistykset ja korut ovat trendikkäitä. Tai ehkä olet yhdistelmä molempia

On tapoja käyttää miesten korvakoruja olit sitten kuka vain. Tärkeintä on muistaa, että korvakorun (tai parin) tulee täydentää tyylisiä, ei varastaa koko showta.

Milloin käyttää korvakorua

Korvakoruja ei ole luokiteltu rennoksi tai muodolliseksi, mutta se ei tarkoita sitä, että voit laittaa kultaiset renkaat johtokunnan kokoukseen. Vai voitko tehdä niin?

Huomioi, missä olet töissä ja mieti : Auttaako korvakorun käyttö minua vai vaikuttaako se negatiivisesti?

Ei kaikki pomot osaa arvostaa trendikästä miestä. Siinä tapauksessa, näytä persoonallisuuttasi solmiolla tai taskuliinalla … ne hyväksytään helpommin ja aiheuttavat vähemmän polemiikkia.

Tapaatko asiakkaita joka päivä tai onko sinulla haastattelu? Ihmisillä on mielipiteitä ja valintamme vaikuttaa siihne, miten he reagoivat meihin. Tarkoittaako se sitä, että sinun pitää lopettaa sinuna oleminen?! Ei tietenkään. Se tarkoittaa sitä, että sinun tarvitsee miettiä valintojasi... ja mikä olisikaan parempi, kuin harkittu ja huoliteltu look?

Korvakorujen valinta ihonvärin & kasvojen muodon perusteella

On tärkeää, että korvakorut sopivat ihosiväriin ja kasvojesi muotoon. Ihon väri voi vaihdella joidenkin värien mukaan ja jos et halua herättää vääränlaista huomiota, katso vinkit alapuolelta :

 • Vaalea: Hopea ja valkokulta näyttävät parhaalta vaalean ihon kanssa, mutta vältä ruusukultaa, koska se saattaa tehdä ihostasi pinkin.
 • Kalpea: Onko sinulla kalpea iho? Jätä keltakulta muille, ja käytä valkokultaa tai hopeaa.
 • Oliivi: Oliivinvärinen iho näyttää hyvältä minkä kanssa tahansa.
 • Tumma: Keltakulta näyttää elävältä ja vangitsee katseet. Hopea ja valkokulta toimivat myös, mutta kulta on paras kaverisi.

Kasvojen muoto vaikuttaa myös valintaasi...

 1. Ovaali – Pyöreät korvakorut
 2. Sydän – Suorat korvakorut (tappikorut)
 3. Neliö – Pyöreät tai kaarevat korvakorut
 4. *Pyöreä – Neliö korvakorut

Miten käyttää korvakoruja tyylikkäästi

Niinkuin muidenkin asusteiden, myös korvakorujen tulee sopia asuusi. Asukokonaisuutesi on jäätelö ja asusteet ovat kirsikkana sen päällä. Kyllä, voit lisätä useamman, kuin yhden kirsikan.

Valitse asusteet asun teeman mukaan

 • Korvakorujen tulisi täydentää asua.
 • Käytä leikkisiä, värikkäitä korvakoruja rentojen asujen kanssa.
 • Käytä hillittyjä korvakoruja muodollisessa tai business pukeutumisessa.

*Pidä ne pienenä

 • Korvakorujen tulisi olla pienet ja suhteutettu vartaloosi.
 • Suuret tai massiiviset korvakorut voivat viedä asustasi tasapainon– fyysisesti ja tyylillisesti.

Yhdistä metallit

Kuinka montaa korvakorua minun tulisi käyttää

Monet julkkikset ja muotivaikuttajat käyttävät kahta korvakorua ja monet käyttävät vain yhtä. Se kuinka monta korvakorua haluat käyttää riippuu sinusta, tarkoituksistasi ja minne aiot suunnata.

Korvakorun tyyli voi määrätä sen, kuinka monta korua kannattaa käyyttää. Tummat korut näyttävät hyvältä kun olet menossa drinkille, kun taas kultainen rengas itsessään on jo tyylilausunto.

Erilaiset korvakorut

Päivät, jolloin miesten piti etsiä naisten korvakoruista itselleen sopivia ovat ohi. Nykyään miehille suunnattuja korvakoruja löytyy suuri valikoima eri tyyleissä, jotta voit valita tämän päivän tarinaan sopivat korvakorut.

Magneettiset korvakorut

Magneettikorut käyttävät magneetteja pysyäkseen paikoillaan, eivätkä vaadi korvareikiä. Ne ovat suunniteltu pysymään paikoillaan voimakkaiden magneettien avulla, mutta ne eivät ole liian voimakkaat että olisivat kivuliaat.

Ne voidaan laittaa korvaan ja ottaa pois ilman jäljelle jääviä merkkejä. Täydellinen ratkaisu kokeilunhaluiselle.

Miesten korvarenkaat

Miehet voivat rokata rengaskorvakorut, mutta niiden tulee olla hillityt. Jos asusteesi muistuttaa kapteeni Jack Sparrowsta - olet mennyt liian pitkälle. Etsi pieniä, kapeita renkaita, jotka eivät roiku leukasi alapuolella.

Napit

Nappikorvakorut ovat varmin valinta aloittelijalle, sillä ne ovat helppokäyttöiset ja niitä voi käyttää monissa eri tilaisuuksissa, eri asujen kanssa. Nappikorvakorut antavat särmää käyttäjälleen hillityllä tavalla.

Roikkuvat korvakorut

Tälläisia korvakoruja löydät tuhansissa erilaisissa tyyleissä hymynaamoista pääkalloihin, nappikoruista magneettisiin. Ne tekevät vaikutuksen, mutta eivät useimmiten sovi työpaikalle.

Venytyskorut & Plugit

Tunnelikorut ovat selkeästi "rakasta tai vihaa" alueella. Nämä putken muotoiset korut asetetaan venytettyihin korvareikiin. Kaikki työpaikat eivät arvosta tätä lookia.. ihan vain tiedoksi.

Ja se vie aikaa venyttää korvareikiä. Riippuen kehostasi, tarvitset ainakin 2-6 kuukautta venytyksiin.

Clip-on korvakorut

Niinkuin nimestä voit päätellä, nämä korut vain napsautetaan korvalehtiin. Clip-on korvakorut ovat täydellinen tapa katsoa miltä näyttäisit korvakorujen kanssa, ilman että sinun tarvitsee käydä lävistämössä.

Feikkivenytyskorut

Näitä koruja saa monissa eri väreissä, ja muodoissa. Niitä käytetään normaaleissa korvarei'issä joten ne eivät ole niin dramaattiset kuin oikeat venytyskorut.

Etkö ole valmis vielä kartionmalliseen koruun? Katso valikoimamme muista feikki venytyskoruista, jotka sopivat normaaliin lävitykseen. Tai ehkä magneettikorumme, joihin et tarvitse edes korvareikiä?

Tappikorut

Tappikoruja käytetään yleisesti lävistyksiin. Huomaa, että korvissa olevat tapit ovat yleensä kaarevat tai hevosenkengän malliset, ja muihin kehon osiin tarkoitetut korut ovat suoria.
Nämä ovat rohkeampi valinta kuin nappikorut ja tuovat asuusi rock’n’roll vibaa.

Kivet & helmet

Suosittuja naisten keskuudessa, helmet ja värikkäät kivet. Ne keräävät myös katseita ja vaarana on näyttää liian kimaltavalta, jolloin menetät huomion kasvoistasi ja kokonais lookistasi. Jos olet blingin perässä - valitse nappikorut timantilla.

Korvakorujen taustat & kiinnikkeet

Tässä on listattu yleisimmät korvakorutyylit Se mistä pidät eniten riippuu sinusta ja missä käytät korvakoruja.

 1. Ketjukorvakorut renkaalla – Tässä spesiaali korussa yksi rengas kiinnitetään korvan yläosaan, ja ketju kulkee renkaan ja nappikorun välillä.
 2. Ketjukorvakorut – Toinen erikoinen koru, jossa ketju menee suoraan reiän läpi. Käytä vain parantuneissa lävistyksissä.
 3. *Saranakiinnitys – Tyyli johon et tarvitse korvareikiä. Se sisältää klipsin, joka puristuu korvalehden ympärille, ja pitää korun paikoillaan.
 4. Koukku – Muistuttaa koukkua, jota käytetään kalastaessa. Menee suoraan lävistyksen läpi ja on helppo laittaa paikoilleen ja ottaa pois.
 5. Ranskalainen saranakiinnitys – Tässä tyylissä tappi menee lävistyksen läpi, ja korun takana oleva klipsi painautuu korvalehteä vasten.
 6. Salpakiinnitys – Tätä kiinnitystä näet useissa eri tyyleissä. Tappi menee lävistyksen läpi ja se työnnetään korussa olevaan reikään.
 7. Ruuvikiinnitys – Kaikkein turvallisin kiinnitys. Koru ruuvataan taustaan kiinni. Kiinnitykseen saattaa mennä vähän kauemmin.
 8. Perhoslukko – Nämä ovat yleisin kiinnitystapa. Tausta painetaan tapin läpi, niin kauan, että koru on tarpeeksi tiukalla. Useimmiten käytetty nappikoruissa.

Se,että olet päättänyt hommata korvakorun on vasta alkua! Loppu onkin hommata lävistys ja päättää millaisen korun siihen haluat. Helppoa.

Ole vain varma, että käytät ammattilävistäjää etkä tee reikää itse parkkipaikalla aamu neljältä.

Sinä kysyit - Me vastaamme

Millaista kokoa etsin korvakorua valitessani?

Suurin osa korvarei'istä on 20 tai 18 Gauge mitaltaan. Normaalit nappikorut ovat koko 20 gaugea.

Gauge viittaa korun osan paksuuteen, joka menee lävistyksen läpi. Gauge voi olla hämäävä sillä se ilmoitetaan väärin päin – mitä isompi gauge, sitä ohuempi tanko. 22 gauge on siis ohuempi kuin 18 gauge.


Voinko nukkua korvakorun ollessa korvassa?

Se riippuu oikeastaan korvakorun koosta. Suuremmat korvakorut voivat tarttua tyynyliinaan ja repäistä korvalehtesi. Auts.

It’s also important that you’ve cleaned the earring and hole as oils, skin cells, and dust are all over your bed and may gather around your On myös tärkeää, että pidät korvakorut ja lävistykset puhtaana öljyistä, kuolleesta ihosta ja pölystä - näitä nimittäin löytyy sängystäsi, joten pidä huoli etteivät ne kerry hopeiseen nappikoruusi .


Kummassa korvassa miesten tulisi käyttää korvakorua?

Monet miehet kysyvät onko toinen puoli homo ja toinen hetero. Ainoa "homo korva" on se, joka lähtee päästäsi etsimään muiden miesten seuraa. Eikö sinulla ole sellaista? Sitten sillä ei ole mitään väliä, kumpaan korvaan laitat korun.

Korvat ovat korvia - älä mieti turhuuksia ja käytä korvakorua juuri siinä korvassa kun haluat.


Voinko käyttää korvakoruja salilla?

Emme suosittele käyttämään renkaita liian monimutkaisia korvakoruja salilla tai koripallokentällä. Kukaan ei halua,että korvakorut tarttuvat t-paitaan. Ei kukaan. Valitse siis nappikoru.

Puhuessamme treenaamisesta.. vältä uimista korvakorujen kanssa ensimmäiset 2-3 viikkoa. Huomaa myös, että korut voivat ruostua vedessä riippuen materiaalista.


Mitä tarkoittaa hypoallergeeninen ja pitäisikö minun välittää siitä?

Hypoallergeeniseet korvakorut ovat thety niille, jotka saavat allergisia reaktioita joistain metalleista. Suurin osa ihmisistä saa allergisen reaktion nikkelistä . Tarkista tuotetiedot aina nikkelin varalta, jotta tiedät sisältääkö tuote nikkeliä.


Pitäisikö minun ottaa korvakoru pois jokapäivä?

Kun lävistys on parantunut voit vaihtaa korua niin usein, kuin haluat. Uusin lävistyksiin, jätä koru 6-8 viikoksi, jotta se kerkeää parantua.


Millainen on hyvä ensimmäinen korvakoru?

Hyvä ensimmäinen koru on sellainen, jonka voit antaa olla korvassasi 6+ viikkoa, sillä aikaa kun lävistys paranee. Valitse siis sellainen koru, joka sopii asusteisiisi - kuten hopeiseen kelloosi - ja mikä näyttää hyvältä asusi kanssa.

Yksinkertainen musta nappikoru on hyvä vaihtoehto ja sopii kaiken kanssa. Varmista, että materiaali on hypoallergeeninen.


Kuinka usein minun tulisi vaihtaa korvakoru?

Kun lävistys on parantunut, voit vaihtaa korua niin usein kun haluat. Voit siis käyttää sitä merirosvo höyhenkorvakorua, jota olet katsellut jo pitkään.


Voiko miehet käyttää naisten korvakoruja?

Se riippuu siitä mitä "suunniteltu naisille" tarkoittaa. Normaalin lävistyksen koko on sama miehillä ja naisilla. Ja siksi korvakorut sopivat molemmille sukupuolille.

Jos kyseessä on stereotyyppisesti naiselliset korvakorut ( suuret renkaat, tai pitkät roikkuvat timanttikorut)... siinä tapauksessa teet valinnan itse.

On paljon miesten koruja, joita me suosittelemme. Ne ovat suunniteltu sopimaan miesten mittasuhteisiin ja ovat helppo yhdistää vaatekaappisi sisältöön.


Mitä se tarkoittaa, kun miehellä on vain yksi korvakoru?

Se tarkoittaa sitä, ettää hän käyttää vain yhtä korvakorua.

Ehkä 30 vuotta sitten tähän liityi merkityksiä, mutta oikea tai vasen korva, yksi tai kaksi korvakorua... niin kauan kuin näytät hyvältä, asia on kunnossa.


Onko OK käyttää korvakorua hautajaisissa?

Huomaamattomat, tyylikkäät nappikorvakorut ovat valinta tälläisiin tilanteisiin. Liian räväkät valinnat ovat asiattomia tälläisiin tilanteisiin.

Hautajaisissa ei ole kyse sinusta. Onneksi.


Takaisin
Palauta salasanani

Hurraa! Olemme lähettäneet sinulle sähköpostia. Pian voit kirjautua sisään!

Oops! Tarvitsemme sähköpostiosoitteesi.Sähköposti ei ole voimassa.