365 päivän palautusoikeus - ilman kysymyksiä!
Toimituskulut 5 € - ilmainen toimitusvaihtoehto yli 59 € tilauksiin-
Ota meihin yhteyttä
Liity Trendhim Tribeen

Liity Tribeen, niin saat vain vain jäsenille suunnattuja alennuksia, tyyli-inspiraatiota ja paljon muuta!

Antamalla sähköpostiosoitteesi hyväksyt Trendhimin Tietosuojakäytännön ja suostut vastaanottamaan sähköpostiisi tarjouksia ja uutisia tuotteista. Voit poistua listalta ja Tribestä milloin haluat.

Vihreät henkselit

Vihreät henkselit ovat täydellinen lisäys miehen tyyliin. Nämä henkselit ovat valmistettu korkealaatuisesta materiaalista, joka kestää käyttöä vuosia. Henkselit ovat säädettävät, joten ne sopivat kaikille vartalotyypeille. Vihreä väri on tyylikäs ja erottuva, joten nämä henkselit varmasti herättävät huomiota. Tilaa nyt ja lisää henkselit asusteidesi valikoimaan!

Personointityypit
21 tuotetta

Vihreät henkselit - täydellinen lisäys miehen tyyliin

Nämä vihreät henkselit tuovat upeaa lisäystä miehen tyyliin. Vihreä väri on tyylikäs ja erottuva, joten nämä henkselit varmasti herättävät huomiota.

Näiden henkseleiden laadukas materiaali tekee niistä kestävät ja pitkäikäiset käyttöön. Sinun ei tarvitse huolehtia henkseleiden kestävyydestä, sillä ne kestävät käytössä vuosia!

Henkseleiden säädettävyys sopii kaikille vartalotyypeille ja varmistaa mukavan käyttökokemuksen. Näitä henkseleitä käyttäessäsi et tule tuntemaan epämukavuutta!

Tilaa nyt ja lisää henkselit asusteidesi valikoimaan!

Anna mielesi iloilla ja lisää nämä upeat vihreät henkselit asusteidesi valikoimaan. Tee tilaus nyt ja saat ne pian itsellesi!

Näiden henkseleiden lisääminen asustevalikoimaasi tulee nostamaan tyyliäsi uudelle tasolle. Älä epäröi, vaan tilaa nyt ja koe niiden vaikutus itse!