365 päivän palautusoikeus - ilman kysymyksiä!
Toimituskulut 5 € - ilmainen toimitusvaihtoehto yli 59 € tilauksiin-
Ota meihin yhteyttä
Liity Trendhim Tribeen

Liity Tribeen, niin saat vain vain jäsenille suunnattuja alennuksia, tyyli-inspiraatiota ja paljon muuta!

Antamalla sähköpostiosoitteesi hyväksyt Trendhimin Tietosuojakäytännön ja suostut vastaanottamaan sähköpostiisi tarjouksia ja uutisia tuotteista. Voit poistua listalta ja Tribestä milloin haluat.

Oranssit henkselit

Oranssit henkselit ovat täydellinen lisäys asuusi, joka tuo raikkaan ja rohkean ilmeen. Valitse laajasta valikoimastamme juuri sinulle sopivat henkselit, jotka ovat sekä tyylikkäät että käytännölliset. Oranssi väri on trendikäs ja erottuva, joten nämä henkselit varmasti herättävät huomiota. Tilaa nyt ja saat nopean toimituksen sekä tyytyväisyystakuun.

Personointityypit
3 tuotetta

Oranssit henkselit – raikas ja rohkea asuste

Kaipaatko asuusi jotakin erottuvaa ja rohkeaa? Oranssit henkselit ovat juuri sitä, mitä tarvitset. Tämä trendikäs väri tekee asusi heti huomiota herättäväksi ja luo raikkaan ilmeen. Valitse laajasta valikoimastamme juuri sinulle sopivat henkselit, jotka ovat sekä tyylikkäät että käytännölliset.


Henkselit, jotka tekevät vaikutuksen

Oranssit henkselit ovat pelkkä asusteiden lisäys. Ne ovat henkilökohtainen ilmaisusi ja kertovat yksilöllisyydestäsi. Oranssi väri on rohkea valinta, joten nämä henkselit ovat varmasti katseiden kohde. Tilaa nyt ja saat nopean toimituksen sekä tyytyväisyystakuun. Yllätä ystäväsi ja osta hänelle henkselit, jotka hän muistaa pitkään!