365 päivän palautusoikeus - ilman kysymyksiä!
Toimituskulut 5 € - ilmainen toimitusvaihtoehto yli 59 € tilauksiin-
Ota meihin yhteyttä
Liity Trendhim Tribeen

Liity Tribeen, niin saat vain vain jäsenille suunnattuja alennuksia, tyyli-inspiraatiota ja paljon muuta!

Antamalla sähköpostiosoitteesi hyväksyt Trendhimin Tietosuojakäytännön ja suostut vastaanottamaan sähköpostiisi tarjouksia ja uutisia tuotteista. Voit poistua listalta ja Tribestä milloin haluat.

Violetit henkselit

Violetit henkselit ovat täydellinen lisäys jokaisen miehen asustevarastoon. Nämä henkselit ovat valmistettu korkealaatuisesta materiaalista, joka kestää käyttöä vuosia. Violetti väri on tyylikäs ja erottuva, mikä tekee näistä henkseleistä loistavan valinnan juhliin tai erityistilaisuuksiin. Ne sopivat täydellisesti yhteen puvun kanssa tai voit käyttää niitä rentojen farkkujen kanssa luodaksesi persoonallisen tyylin. Tilaa nyt violetit henkselit ja lisää tyyliä asuusi!

Personointityypit
7 tuotetta

Upeat violetit henkselit miehille

Haluatko näyttää tyylikkäältä ja erottua muista miehistä? Violetit henkselit ovat täydellinen lisäys jokaisen miehen asustevarastoon.

Nämä henkselit ovat valmistettu korkealaatuisesta materiaalista, joka kestää käyttöä vuosia.

Violetti väri on tyylikäs ja erottuva, mikä tekee näistä henkseleistä loistavan valinnan juhliin tai erityistilaisuuksiin.

Voit käyttää näitä henkseleitä yhteen puvun kanssa luodaksesi hienostuneen lookin tai yhdistää ne farkkuihin persoonallisemmaksi tyyliksi. Ne sopivat myös täydellisesti lahjaksi miehelle joka rakastaa tyyliä.

Tärkeänä osana miehen tyyliä

Henkselit ovat osa miehen tyyliä ja ne osoittavat huolellisuutta ja tyylikkyyttä. Violetit henkselit tuovat lookiisi ripauksen erikoisuutta, mikä erottaa sinut eduksesi.

Tilaa nyt violetit henkselit ja lisää tyyliä asuusi!