365 päivän palautusoikeus - ilman kysymyksiä!
Toimituskulut 5 € - ilmainen toimitusvaihtoehto yli 59 € tilauksiin-
Ota meihin yhteyttä
Liity Trendhim Tribeen

Liity Tribeen, niin saat vain vain jäsenille suunnattuja alennuksia, tyyli-inspiraatiota ja paljon muuta!

Antamalla sähköpostiosoitteesi hyväksyt Trendhimin Tietosuojakäytännön ja suostut vastaanottamaan sähköpostiisi tarjouksia ja uutisia tuotteista. Voit poistua listalta ja Tribestä milloin haluat.

Vaaleanpunaiset henkselit

Vaaleanpunaiset henkselit ovat täydellinen lisäys miehen asusteisiin. Nämä henkselit ovat tyylikkäät ja huomaamattomat, mutta silti erottuvat tarpeeksi antamaan asulle persoonallisuutta. Valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, nämä henkselit ovat kestävät ja mukavat käyttää. Lisää vaaleanpunaiset henkselit asukokonaisuuteesi ja näytä maailmalle oma ainutlaatuinen tyylisi.

Personointityypit
20 tuotetta

Vaaleanpunaiset henkselit: Persoonallisuutta asuihin

Vaaleanpunaiset henkselit ovat täydellinen lisäys miehen asusteisiin.

Anna asullesi ripaus persoonallisuutta vaaleanpunaisilla henkseleillä. Niiden tyylikäs ulkonäkö on varma keino erottua massasta.

Valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, vaaleanpunaiset henkselit ovat kestävät sekä mukavat käyttää pitkissäkin päivissä.

Vaaleanpunaiset henkselit: Ainutlaatuinen tyyli

Koe muoti uudella tavalla ja lisää vaaleanpunaiset henkselit asukokonaisuuteesi. Ne ovat varma keino osoittaa oma ainutlaatuinen tyyli ja herättää muiden huomio.

Luo yhdistelmä muiden vaatteiden kanssa, asu olipa sitten rennompi tai juhlavampi, vaaleanpunaiset henkselit ovat yksilöllinen yksityiskohta.