365 päivän palautusoikeus - ilman kysymyksiä!
Toimituskulut 5 € - ilmainen toimitusvaihtoehto yli 59 € tilauksiin-
Ota meihin yhteyttä
Liity Trendhim Tribeen

Liity Tribeen, niin saat vain vain jäsenille suunnattuja alennuksia, tyyli-inspiraatiota ja paljon muuta!

Antamalla sähköpostiosoitteesi hyväksyt Trendhimin Tietosuojakäytännön ja suostut vastaanottamaan sähköpostiisi tarjouksia ja uutisia tuotteista. Voit poistua listalta ja Tribestä milloin haluat.

Keltaiset henkselit

Keltaiset henkselit ovat täydellinen lisäys asuusi, joka tuo väriä ja persoonallisuutta. Valitse laadukkaat henkselit, jotka kestävät käytössä ja ovat mukavat pitää päällä. Keltaiset henkselit sopivat erinomaisesti rentoihin tilaisuuksiin ja ovat loistava tapa erottua massasta.

Personointityypit
12 tuotetta

Tuo asuusi eloa ja persoonallisuutta keltaisilla henkselillä

Keltaiset henkselit ovat täydellinen lisäys asuusi, joka tuo väriä ja persoonallisuutta. Valitsemalla laadukkaat henkselit, jotka kestävät käytössä ja ovat mukavat pitää päällä, voit tuntea olosi varmaksi ja tyylikkääksi.

Keltaiset henkselit sopivat erinomaisesti rentoihin tilaisuuksiin, kuten illanviettoihin tai lounaalle ystävien kanssa. Ne ovat loistava tapa erottua massasta ja herättää huomiota positiivisella tavalla.

Keltaiset henkselit – Ylellinen lisäys asuusi

Keltaiset henkselit ovat ylellinen lisäys asuusi, joka antaa tyylikkään ja persoonallisen vaikutelman. Olitpa sitten pukeutumassa häihin tai virallisempaan tilaisuuteen, keltaiset henkselit ovat aina tyylikäs valinta.

Lisäksi keltaiset henkselit ovat monikäyttöiset ja ne sopivat lähes kaikkien paitojen kanssa. Sen lisäksi ne tarjoavat käyttäjälle mukavuutta ja pitävät housut napakasti ylhäällä.

Valitsemalla nämä ylelliset keltaiset henkselit saat varmasti huomionosoituksia ihmisiltä.