365 päivän palautusoikeus - ilman kysymyksiä!
Toimituskulut 5 € - ilmainen toimitusvaihtoehto yli 59 € tilauksiin-
Ota meihin yhteyttä
Liity Trendhim Tribeen

Liity Tribeen, niin saat vain vain jäsenille suunnattuja alennuksia, tyyli-inspiraatiota ja paljon muuta!

Antamalla sähköpostiosoitteesi hyväksyt Trendhimin Tietosuojakäytännön ja suostut vastaanottamaan sähköpostiisi tarjouksia ja uutisia tuotteista. Voit poistua listalta ja Tribestä milloin haluat.

Valkoiset solmiot

Etsitkö tyylikästä ja laadukasta valkoista solmiota? Olemme koonneet laajan valikoiman erilaisia valkoisia solmioita, jotka sopivat täydellisesti erilaisiin tilaisuuksiin. Valitse klassinen valkoinen solmio tai kokeile rohkeampaa kuviollista vaihtoehtoa. Laadukkaat materiaalit ja huolellinen valmistus takaavat, että solmiosi kestää käytössä pitkään. Tilaa nyt ja saat solmiosi nopeasti ja helposti suoraan kotiisi!

23 tuotetta

Elegantti valkoinen kravatti - täydellinen asuste juhlaan

Meiltä löydät laajan valikoiman kauniita valkoisia kravatteja, jotka ovat täydellinen asuste niin juhliin kuin arkipäiviinkin. Valkoinen kravatti on ajaton valinta, joka sopii yhtä hyvin tumman puvun kanssa kuin vaalean puvun kaveriksi.

Raikas valkoinen solmio - täydennä tyylikäs asusi

Täydennä tyylikäs asusi raikkaalla valkoisella solmiolla. Valkoinen solmio on erinomainen valinta niin juhliin kuin arkeenkin, sillä se sopii yhteen monen eri puvun kanssa. Meiltä löydät laajan valikoiman erilaisia valkoisia solmioita eri materiaaleista ja malleista, joten löydät varmasti juuri sinulle sopivan vaihtoehdon.