365 päivän palautusoikeus - ilman kysymyksiä!
Toimituskulut 5 € - ilmainen toimitusvaihtoehto yli 59 € tilauksiin-
Ota meihin yhteyttä
Liity Trendhim Tribeen

Liity Tribeen, niin saat vain vain jäsenille suunnattuja alennuksia, tyyli-inspiraatiota ja paljon muuta!

Antamalla sähköpostiosoitteesi hyväksyt Trendhimin Tietosuojakäytännön ja suostut vastaanottamaan sähköpostiisi tarjouksia ja uutisia tuotteista. Voit poistua listalta ja Tribestä milloin haluat.

Kultaiset kravatit

Kultainen kravatti on täydellinen lisäys jokaisen miehen asustevarastoon. Kultainen kravatti sopii täydellisesti juhliin, häihin ja muihin tilaisuuksiin, joissa haluat näyttää tyylikkäältä ja huolitellulta. Se on myös loistava lahjaidea miehelle, joka arvostaa laadukkaita asusteita. Tilaa nyt oma kultainen kravattisi verkkokaupastamme ja saat sen nopeasti ja helposti kotiisi toimitettuna. Tämä kravatti on varmasti investointi, joka kestää vuosia ja jota tulet käyttämään yhä uudelleen ja uudelleen.

Kultaisen solmion loisto

Tyylikäs ja klassinen, kultainen solmio on aina ollut miehen pukeutumisen kulmakivi. Sen loistokkuus ja viimeistelty ulkonäkö sopivat niin juhlapukuihin kuin arkipäivän asuihinkin. Kultaisen solmion avulla voit nostaa pukeutumisesi tasoa ja erottua joukosta.

Kultaisen kravatin arvokkuus

Kultainen kravatti on merkki miehen tyylistä ja arvokkuudesta. Se on täydellinen lisäys juhlapukuun, mutta myös hyvä valinta arkiasuun, joka kaipaa ripauksen eleganssia. Kultainen kravatti ei koskaan mene pois muodista ja sen kauneus vain paranee ajan myötä.