365 päivän palautusoikeus - ilman kysymyksiä!
Toimituskulut 5 € - ilmainen toimitusvaihtoehto yli 59 € tilauksiin-
Ota meihin yhteyttä
Liity Trendhim Tribeen

Liity Tribeen, niin saat vain vain jäsenille suunnattuja alennuksia, tyyli-inspiraatiota ja paljon muuta!

Antamalla sähköpostiosoitteesi hyväksyt Trendhimin Tietosuojakäytännön ja suostut vastaanottamaan sähköpostiisi tarjouksia ja uutisia tuotteista. Voit poistua listalta ja Tribestä milloin haluat.

samppanjanväriset solmiot

Etsitkö samppanjanväristä solmiota miehelle? Tarjoamme laajan valikoiman tyylikkäitä solmioita, jotka sopivat jokaiseen tilaisuuteen. Valitse suosikkisi eri materiaaleista, kuten silkistä, puuvillasta tai villasta. Meiltä löydät varmasti juuri sinun tyyliisi sopivan solmion.

18 tuotetta

Tyylikkäästi samppanjanvärinen solmio

Tarvitsetko asuusi jotain uutta ja erityistä? Samppanjanvärinen solmio on juuri se oikea valinta. Tämä solmio sopii täydellisesti kaikkiin juhlatilaisuuksiin, häihin ja syntymäpäiväjuhliin.

Tämä solmio on valmistettu korkealaatuisesta materiaalista, joka tuntuu mukavalta kaulassa. Solmio on helppo solmia ja sen pituus sopii kaikille. Tämä solmio on myös erittäin kestävä ja säilyttää värinsä ja muotonsa pitkään.

Samppanjanvärinen solmio - erityinen yksityiskohta asuusi

Samppanjanvärinen solmio on täydellinen yksityiskohta, joka tekee asustasi erityisen ja tyylikkään. Solmio sopii täydellisesti yhteen tumman puvun kanssa, mutta myös vaaleammat asut saavat upean lisän tällä solmiolla.

Tämä solmio on valmistettu huolellisesti korkealaatuisesta materiaalista, joka kestää aikaa ja käyttöä. Se on helppo solmia ja säilyttää muotonsa ja värinsä pitkään. Hanki samppanjanvärinen solmio ja erottaudu tyylikkäästi juhlatilaisuuksissa ja arjessa.