365 päivän palautusoikeus - ilman kysymyksiä!
Toimituskulut 5 € - ilmainen toimitusvaihtoehto yli 59 € tilauksiin-
Ota meihin yhteyttä

Lahjaideoita isänpäiväksi

Jotta sinun ei tarvitse juhlistaa isää tyhjin käsin, tutustu lahjaideoihin, jotka varmistavat asemasi lempilapsena.

"Ei tarvitse hankkia mitään." Isäsi varmaan tarkoittaa sitä, mutta luota meihin: hän ilahtuu silti ajatuksella annetusta lahjasta.

Isät opettavat lapsilleen tärkeitä – ja usein kummallisia – asioita. Isät eivät moiti (liikaa), kun epäonnistut. Isät kannustavat lapsiaan tekemään parhaansa. Eivätkä isät odota mitään vastalahjaksi.

Vaikka useimmat isät eivät odota lapsiltaan lahjoja, isänpäivä on silti otollinen tilaisuus osoittaa elämäsi isähahmolle kiitollisuutta ja rakkautta.

Halusitpa muistaa isää, isäpuolta, isoisää tai opettajaa, joka toimi positiivisena roolimallina, autamme sinua löytämään lahjan, josta hän ei ainoastaan pidä vaan jota hän myös oikeasti käyttää.

1 Lahjaideoita isänpäiväksi1.1 Isänpäivälahja - mitä antaa isälle isänpäivänä1.2 Yksilöidyt isänpäivälahjat1.3 Lahjoja isälle, jolla on jo kaikkea1.4 Perinteisiä isänpäivälahjoja1.5 Lahjoja matkustavalle isälle1.6 Miten kirjoittaa isänpäiväkortti1.7 Isänpäivän alkuperä1.8 Kysymyksiä ja vastauksia

Isänpäivälahja - mitä antaa isälle isänpäivänä

Täydellisen lahjan löytämisessä ainoana isälle omistettuna päivänä on kyse tasapainosta isän mieltymysten ja tarpeiden välillä.

Sanooko isäsi, ettei hän tarvitse mitään? Todennäköisesti hän on vain vaatimaton. Päämäärä on antaa lahja, jota hän ei ikinä itse ostaisi mutta jota hän välittömästi havaitsee tarvinneensa.

Löytääksesi sellaisen lahjan mieti hetki, mistä isäsi pitää ja mitä hän tarvitsee sekä minkä verran lahja voi maksaa.

 • Mitä isäsi tarvitsee? Puuttuuko hänen parranhoitovälineistään jotain? Olisiko sellaista lahjaa, joka helpottaisi hänen päiväänsä?
 • Mistä hän pitää? Onko hänellä tietynlainen tyyli? Edellyttääkö hänen työnsä tietynlaista pukeutumista?
 • Minkä verran haluat käyttää lahjaan? Ajatus on tärkein, mutta joskus haluaa antaa muutakin kuin pari mukavaa ajatusta. Ennen lahjan ostamista mieti budjettiasi. Ota huomioon myös postikulut.

Yksilöidyt isänpäivälahjat

Parhaat lahjat isälle ovat henkilökohtaisia. Lapsena kotiin tuomasi itsetehdyt isänpäiväkortit olivat enemmän kuin paperia ja tikkukirjaimia. Ne olivat osoitus siitä, että käytit aikaa ja energiaa isäsi ilahduttamiseen. Ketäpä isää ei sellainen liikuttaisi?

Nyt aikuisena voit jättää askartelemisen lapsille ja hankkia lahjaksi esimerkiksi yksilöidyt kalvosinnapit tai teräksisen korttikotelon, joihin on kaiverrettu hänen nimikirjaimensa.

Jos isäsi on samanlainen kuin toimistomme isät, hän arvostaa yhdessä vietettyä aikaa. Mitä jos antaisit hänelle kaiverretun rannekorun muistuttamaan tilanteesta, tilaisuudesta tai tapahtumasta, jonka koitte yhdessä? Klikkaamalla alla olevaa nappia löydät lisää ideoita omiin kaiverruksiin.

Lahjoja isälle, jolla on jo kaikkea

Mitä antaa isälle, jolla on jo kaikkea? Totuus on, ettei isälläsi ole kaikkea. Hän kenties sanoo sinulle, ettei hän tarvitse mitään, koska hän ei halua sinun laittavan kovalla työllä ansaitsemiasi rahoja turhuuteen – mutta kukapa ei ilahtuisi lahjasta?

Kun et meinaa keksiä lahjaa, anna isänpäivälahjaksi jotain käytännöllistä ja ainutlaatuista. Anna lahja, jollaista isäsi ei osaa odottaa ja jota hän ei olisi hoksannut hankkia itse.

Taskuliinan pidike pitää hyvin pukeutuneen isän taskuliinantäydellisessä monarkkitaitoksessa. Hukkaako isäsi aurinkolasinsa jatkuvasti? Yllätä hänet taitettavilla aurinkolaseilla, jotka voi laittaa taskuun talteen.

Voit myös antaa isänpäivälahjaksi nahkaisen lompakon, jossa on irrotettava korttilompakko. Se on kätevä muunnelma klassisesta miesten lompakosta ja varmasti isän mieleen. Lisäksi nahka on materiaali, joka vain paranee ajan myötä.

Perinteisiä isänpäivälahjoja

On perinteisiä isänpäivälahjoja, jotka kestävät aikaa – "maailman paras isä" -mukit tulevat ensimmäisenä mieleen. Ne ovat yleisiä lahjoja isille, koska ne toimivat.

Niin solmio,parranajosetti kuin parranhoitosettikin ovat isänpäiväklassikoita, jotka tekevät isän iloiseksi. Jos haluat antaa jotain aivan erityistä, laita solmion mukaan kaiverrettu solmiopidike ja sujauta parranhoitosetti ripustettavan toilettilaukun sisään.

Lahjoja matkustavalle isälle

Olipa isäsi ahkera reissaaja tai matkustipa hän ainoastaan tapaamaan sinua, nämä lahjat ovat joka miehen luottovarusteita.

Jos hänellä on tapana pukeutua pukuun, anna lahjaksi solmiokotelo, joka pitää hänen solmionsa rypyttöminä. Entä miten olisi kokoontaitettava reppu mukaan lomalle otettavaksi? Lazy Bearin vedenpitävä reppu kulkee hyvin matkalaukussa siihen asti, että isäsi pääsee perille matkakohteeseen.

Jos vielä ei ole tullut sopivaa ideaa vastaan, vilkaise RFID-suojattuja lompakoitamme. Ne ovat mainio tapa pitää isäsi (tai ainakin hänen korttitietonsa) turvassa.

Miten kirjoittaa isänpäiväkortti

Käsinkirjoitetut kortit eivät nykyään ole yleisiä. Siksi ne ovat sitäkin erityisempiä. Jos haluat tarttua tilaisuuteen ja kertoa isällesi, miten paljon häntä arvostat, mikä on usein erinomainen ajatus, käsinkirjoitettu viesti on arvokas muisto.

Sinun ei tarvitse kirjoittaa isällesi runoa, vaikka sekin voi olla hyvä idea. Kirjoita isällesi sen sijaan yhteisestä muistosta, joka kuvastaa suhdettanne, tai asiasta, jonka olet häneltä oppinut.

Tärkein lause kortissa on se, jossa osoitat isälle, että hän on hoitanut tehtävänsä isänä hyvin. Anna isälle hänen kaipaamansa tunnustusta. Sinulla on asiat hyvin. Kiitä häntä siitä.

Isänpäivän alkuperä

On mukava yllättää isä iloisesti lahjalla. Kiva bonus on yllättää hänet siihen päälle knoppitiedolla, esimerkiksi isänpäivän historialla.

Kuten niin monet hyvät asiat isänpäivän tarina alkaa naisesta. Kun yhdysvaltalainen Sonora Smart Dodd kuuli jumalanpalveluksessa, että äideille oli omistettu oma päivä, hänestä tuntui, että myös isät ansaitsevat oman päivänsä. Hänen isänsä oli kasvattanut kuusi lasta yksin. Hän oli tunnustuksen arvoinen.

Yhdysvaltain ensimmäistä isänpäivää juhlittiin 19. kesäkuuta 1910 kuukauden kolmantena sunnuntaina. Presidentti Lyndon B. Johnson allekirjoitti isänpäivästä julistuksen, ja presidentti Richard M. Nixon teki siitä kansallisen juhlapäivän vuonna 1972.

Kysymyksiä ja vastauksia

Mitkä ovat parhaita lahjaideoita isänpäiväksi 2020?

Kysyimme toimistomme isiltä heidän suosikkitoiveitaan isänpäiväksi. Nämä isien hyväksymät lahjat löytyvät vain Trendhimistä.

Mitä yksilöityjä lahjoja tytär voi antaa isänpäivälahjaksi?

Jos etsit isälle ainutlaatuista ja henkilökohtaista lahjaa, joka muistuttaa hänelle, miksi olet hänen lempityttärensä, vilkaise alla listattuja ehdotuksia:

 • miesten kellot
 • miesten rannekorut
 • miesten lompakot
 • miesten toilettilaukut
 • lätsät

Mikä olisi hyvä isänpäivälahja, jonka voi lähettää postissa?

Postittamiseen vaikuttaa lahjan koko ja paino. Kaiverrettujen kalvosinnappien postittaminen on edullisempaa kuin kellokotelon postitus.

Mitä tahansa lähetätkin isälle tänä vuonna, muista myös paketoida lahja.

Me valitsemme lahjallesi oikean kokoisen lahjapakkauksen ja laitamme lahjan logolliseen kangaspussiin.

Sinun ei tarvitse myöskään kiiruhtaa ostamaan isänpäiväkorttia. Lahjapaketin mukana tulee pakettikortti, johon voit kirjoittaa tervehdyksesi.

Mikä on paras isänpäivälahja?

Paras isänpäivälahja on sellainen, josta isä pitää ja jolle hänellä on käyttöä.

Jos isä on kasvattanut partaa vuosia, ei ehkä kannata hankkia parranajosettiä.

Voit miettiä esimerkiksi, miten isäsi pukeutuu. Käyttääkö hän usein pukua tai pikkutakkia? Tervetullut lahja voi tällöin olla kaulusneula takin ilmettä piristämään – jotain, jolle on käyttöä mutta jota hän ei tule itse hankkineeksi.

Mitä antaa isälle, joka ei oikeasti halua mitään?

Jos isäsi ei todellakaan halua lahjaa, anna hänelle jotain, mistä vanhempi ei voi kieltäytyä: aikaasi.

Ota puhelin käteen ja soita hänelle. Teille molemmille tulee hyvä mieli.

Mitkä ovat loistavia isänpäivälahjoja?

Lahjan ostaminen isälle ei tarvitse olla vaikeaa. Kaikki yllämainitut ideat ovat mainioita lahjoja kelle hyvänsä miehelle.

Henkilökohtainen ja yksilöity lahja on aina tervetullut, olipa kyse isänpäivästä tai syntymäpäivästä tai olipa lahja pojalta tai tyttäreltä.

Miten keksiä sopiva isänpäivälahja?

Helpoin tapa keksiä lahja isälle on kiinnittää isään huomiota.

 • Miten hän pukeutuu?
 • Missä hän mielellään käy?
 • Mistä hän puhuu?
 • Mitä elämää helpottavaa häneltä puuttuu?

Keskity näihin kysymyksiin, niin vastaus saattaa kirkastua. Sillä aikaa voit etsiä inspiraatiota selailemalla yli 6000 tuotteen valikoimaamme.