20% alennus kaikista koruista

00:00:00

20% alennus kaikista koruista

Päättyy pian

00:00:00
365 päivän palautusoikeus - ilman kysymyksiä!
Toimituskulut 5 € - ilmainen toimitusvaihtoehto yli 59 € tilauksiin-
Ota meihin yhteyttä

7 VINKKIÄ | KUINKA POISTAA HAJU NAHKALAUKUSTASI

Oikealla lähestymistavalla saat nahkasi tuoksumaan raikkaalta kuin päivänkakkara vahingoittamatta sen eheyttä. Tässä on yksinkertainen opas, jonka avulla voit karkottaa ei-toivotut tuoksut:

1. Aloita Puhtaalta Pöydältä

Aloita pyyhkimällä laukkusi ulko- ja sisäpuoli varovasti pehmeällä, kostealla liinalla. Näin poistat pintalian ja liat, jotka voivat aiheuttaa pahoja hajuja.

Ota selvää miten saat nahkasi kestämään.

2. Tuuleta Sitä

Joskus nahka tarvitsee raitista ilmaa. Jätä laukku avoinna hyvin ilmastoituun tilaan ja pois suorasta auringonvalosta muutamaksi tunniksi. Tämä voi auttaa hajottamaan pinnan hajuja ilman, että joudut turvautumaan voimakkaisiin kemikaaleihin.

3. Ruokasoodan Taika

Ruokasooda on luonnollinen hajun imeytysaine. Näin sitä käytetään:

  1. Täytä pieni kangaspussi tai vanha sukka ruokasoodalla.
  2. Aseta se nahkalaukkuusi ja sulje vetoketju tai sulje se tukevasti.
  3. Jätä se hautumaan yön yli tai pariksi päiväksi ja tarkista säännöllisesti.
  4. Ruokasoodan pitäisi imeä epämiellyttävät hajut, jolloin laukku tuoksuu puhtaammalta.

4. Harkitse Nahkaturvallista Puhdistusainetta

Jos haju jatkuu, harkitse hajujen poistamiseen tarkoitetun nahanpuhdistusaineen käyttöä. Testaa aina ensin pienellä, huomaamattomalla alueella varmistaaksesi, ettei se tahraa nahkaa.

5. Huolehdi Kunnolla

Käytä puhdistuksen jälkeen nahanhoitoainetta. Se auttaa puhdistuksesta aiheutuvaan kuivumiseen ja jättää laukkusi raikkaan ja joustavan tuntuiseksi.

6. Ehkäise tulevia hajuja

Jos haluat välttää tulevia hajuja, jätä laukkuun silikageelipakkauksia, jotka imevät kosteutta. Säilytä pussi viileässä ja kuivassa paikassa ja täytä se paperilla, jotta se pysyy muodossaan ja estää kosteuden kertymisen.

7. Epävarmoissa Tilanteissa Käytä Ammattiapua

Jos haju on sitkeä tai pelkäät vahingoittavasi arvokasta laukkuasi, ota yhteyttä ammattitaitoiseen nahanpuhdistajaan, joka voi hoitaa ongelman tinkimättä nahan laadusta.

Nahka on luonnonmateriaali, joka vaatii hellävaraista kosketusta - erityisesti hajuja käsiteltäessä. Noudattamalla näitä ohjeita voit varmistaa, että nahkalaukkusi pysyy hajuttomana ja täynnä luonnetta tulevina vuosina. Tutustu valikoimaamme laadukkaita nahkalaukkuja täältä, ja selvitä, mitkä 7 miesten laukkua jokaisella miehellä pitäisi olla täällä.

Uusimmat artikkelit

1 7 vinkkiä | kuinka poistaa haju nahkalaukustasi