365 päivän palautusoikeus - ilman kysymyksiä!
Toimituskulut 4 € - ilmainen toimitusvaihtoehto yli 59 € tilauksiin-
094 272 2298 - (työpäivinä kello 10.00 - 13.00)

Trendhimin miesten aurinkolasityylit tänä vuonna

Myyntiin ja tutkimuksiimme perustuvat kuumimmat trendit

10 parasta miesten aurinkolasitrendiä vuonna 2022

Olemme päässeet ulos häkeistämme, ja se näkyy. Maailma on taas auki, ja kahden vuoden lukkiutuminen neljän seinän sisälle vihdoin päättynyt. Olemme vapaita liikkumaan ja seurustelemaan, juhlimaan taas elämää tyylillä.

Tyyliä ei kukaan meistä voi muuttaa hetkessä. Se on kulttuuri-ilmiö, joka heijastaa ajan henkeä. Olemme niin kauan halunneet olla vapaita ja ilmaista itseämme.

Nyt voimme.

Värit

Oli aika, jolloin kaikilla miehillä oli mustat aurinkolasit. Ne ovat varma valinta. Musta sopii kaiken kanssa. Jos ei mustat, niin sinisävyiset pilottilasit teräskehyksillä olivat myös klassikko.

Mutta näin ei ole enää. Haluamme ilmaista itseämme. Erottua joukosta. Nousemme kuoristamme tullaksemme nähdyiksi. Olemme viettäneet tarpeeksi aikaa varjoissa.

Värikkäitä kehyksiä ja linssejä on tänä vuonna kaikkialla, ja ainoa tapa panna tästä paremmaksi on olla vieläkin rohkeampi.

Katutyyli

Jotkin tyylit ovat ja pysyvät klassikoina. Ne ovat löytäneet oman muotonsa ja ovat varsin tyytyväisiä siihen, missä ovat. Muutosta ei tarvita.

Uudemmat tyylit ovat edelleen muutostilassa. Niissä näkyy luovuus. Uusia mielenkiintoisia muotoja, väriyhdistelmiä ja istuvuuksia.

Nämä tyylit ovat vain niille, jotka uskaltavat käyttää niitä – olla erilaisia. Suunnannäyttäjille ja edelläkävijöille. Nämä eivät ole isoisäsi laseja. Ne ovat sinun.

Paksut kehykset

70-luvulla suositut paksut sarvisankaiset lasit ovat palanneet. Nämä eivät ole vain aurinkolasit, ne ovat tapa ilmaista itseään. Silmät ovat sielun peili, ja nämä upeudet ovat sen koristeelliset kehykset vetämässä huomiota sisäänpäin.

Rohkeat, näyttävät ja yksiselitteiset.

Browline-kehykset

50-luvun tyylin peruspilari hiipii listalle. Ehkä se johtuu yhteydestä kansainvälisiin salaperäisiin miehiin tai siitä kiistämättömästä älykkyyden ilmapiiristä, joka liittyy niiden käyttämiseen... vaikea sanoa.

Browline-tyyli tuli markkinoille ensimmäisen kerran 50-luvun metallipulan aikana, jolloin maailma alkoi vasta miettiä, mitä tehdä tällä uudella ihmeaineella – muovilla.

Nykyaikaisissa browline-laseissa on tietenkin päivitetty ja parannettu kaikenlaista edeltäjiinsä verrattuna.

Kulmikkaat

Artikkelin alussa väitettiin, että vakiintuneet tyylit eivät innovoi. Se ei ole täysin totta. Se vain tapahtuu vähitellen.

Klassisista tyyleistä on tulossa särmikkäämpiä. Nelikulmaisia pilottilaseja, kuusikulmaisia linssejä, reunoja kaikkialla (paitsi tietysti siellä, missä ne koskettavat kasvojasi).

Pyöreät

Pyöreät lasit eivät käy läpi hienovaraista muutosta kuten edellä mainitut klassiset mallit, mutta niiden suosio on kasvanut huomattavasti.

Aikoinaan niitä pidettiin hieman eksentrisinä, mutta nyt yhä useammat miehet huomaavat, että ne sopivat hyvin heidän kasvojensa muotoon. Ehkä se johtuu siitä, että pandemia jätti suurimmalle osalle meistä hieman enemmän pehmusteita poskiin...?

Taitettavat aurinkolasit

Useimmat perinteiset aurinkolasit menevät rikki tai vääntyvät melko helposti.

*Paitsi meidän, tietysti. Meidän lasimme ovat jykeviä.

Taitettavat aurinkolasit on rakennettu niin, että ne mahtuvat taskuun ja kestävät melko paljon ulkoista painetta vahingoittumatta. Niissä on saranat nenän yläpuolella ja noin puolivälissä sankoja. Lyhyempien vipupisteiden ansiosta niiden hajoaminen on epätodennäköisempää, ja ne vievät yhtä vähän tilaa kuin vain yksi linssi ja sitä ympäröivä kehys.

Ei enää lasien roikkumista kaula-aukosta tai vahingossa niiden päälle istumista. Taita ne, laita etutaskuusi ja jatka päivääsi. Niin yksinkertaista se on. Mutta muista olla varovainen avainten kanssa...

Kevyet kehykset

Niin ärsyttävää. Olet ollut koko päivän ulkona, tulet kotiin, otat aurinkolasit pois päästäsi ja sinulla on kivuliaat punaiset täplät nenälläsi.

Painolla on väliä.

Vahvoista, kevyistä materiaaleista, kuten alumiinista ja titaanista, valmistetaan tyylikkäitä ja mukavia aurinkolaseja. Voit käyttää niitä koko päivän huomaamatta edes, että ne ovat kasvoillasi. Se on sen arvoista.

Polarisoidut

Oli aika, jolloin polarisointi maksoi maltaita. Valmistus- ja pinnoitustekniikan kehittymisen ansiosta voit nauttia polarisoitujen aurinkolasien eduista, ja rahaa jää muuhunkin.

Polarisointi vähentää kohteiden, kuten veden, lumen ja kiillotetun metallin aiheuttamaa häikäisyä, joten jos vietät aikaa ulkona, tulet huomaamaan eron. Polarisoidut lasit vähentävät silmien rasittumista ja kuivumista ja lisäävät mukavuutta.

*Huomaa: ne saattavat myös estää älypuhelimesi näytön valon... mutta vietät liikaa aikaa sen kanssa muutenkin. Olet ulkona. Nauti näkymistä.

Puiset sangat

Aurinkolasit puisilla sangoilla ovat jo itsessään ainutlaatuisia. Kaikissa luonnonpuusta valmistetuissa sangoissa on omanlaisensa kuvio, mikä tekee aurinkolaseistasi uniikit.

Puussa on suurempi pintajännitys kuin muovissa tai metallissa, joten ne pysyvät paikoillaan paremmin kuin useimmat muut aurinkolasit.

Kestävät, edulliset, mukavantuntuiset, ainutlaatuiset... Miten näitä ei voisi rakastaa?

Etkö ole varma, mikä sopii sinulle?

Saadaksesi tietää kaiken tarpeellisen aurinkolaseista, lue kattava oppaamme aurinkolaseihin täällä.

LIITY TRIBEEN

Julkaisemme säännöllisesti tämän kaltaisia listoja, vinkkejä, niksejä, oppaita ja artikkeleita kulissien takaa sekä uusia tuotemallistoja, ja Trendhim Triben jäsenet kuulevat niistä kaikista ensimmäisenä.

Rekisteröidy alla ja saat eturivin paikan kaikkeen uuteen.

Tunnen Trendhimin tietosuojakäytännön. Voit poistua sähköpostilistalta koska tahansa..