365 päivän palautusoikeus - ilman kysymyksiä!
Toimituskulut 5 € - ilmainen toimitusvaihtoehto yli 59 € tilauksiin-
Ota meihin yhteyttä
Liity Trendhim Tribeen

Liity Tribeen, niin saat vain vain jäsenille suunnattuja alennuksia, tyyli-inspiraatiota ja paljon muuta!

Antamalla sähköpostiosoitteesi hyväksyt Trendhimin Tietosuojakäytännön ja suostut vastaanottamaan sähköpostiisi tarjouksia ja uutisia tuotteista. Voit poistua listalta ja Tribestä milloin haluat.

vaaleanpunaiset taskuliinat

Vaaleanpunaiset taskuliinat ovat täydellinen lisäys miehen asusteisiin. Tämä väri on erittäin monipuolinen ja sopii hyvin erilaisiin tilaisuuksiin. Taskuliinat ovat myös helppo tapa lisätä persoonallisuutta asuun. Valitse laadukkaat ja tyylikkäät vaaleanpunaiset taskuliinat, jotka kestävät käyttöä ja ovat helppoja yhdistää muihin asusteisiin.

27 tuotetta

Vaaleanpunaiset taskuliinat - lisää tyyliä pukeutumiseesi

Vaaleanpunaiset taskuliinat ovat täydellinen tapa lisätä väriä ja tyyliä pukeutumiseesi. Olipa kyseessä sitten juhla tai arkipäivä, vaaleanpunaiset taskuliinat antavat asullesi elegantin ja huolitellun ilmeen.

Valikoimastamme löydät laadukkaat vaaleanpunaiset taskuliinat eri materiaaleista, kuten silkistä ja puuvillasta.

Taskuliinan käyttäminen on helppoa, ja se sopii täydellisesti pukukoodin yksityiskohtiin. Käytä sitä esimerkiksi yhdistettynä samanväristen solmio ja sukkien kanssa, tai kokeile yhdistää sitä rohkeasti erilaisiin kuoseihin ja väreihin luodaksesi ainutlaatuisen ja persoonallisen tyylin.