365 päivän palautusoikeus - ilman kysymyksiä!
Toimituskulut 5 € - ilmainen toimitusvaihtoehto yli 59 € tilauksiin-
Ota meihin yhteyttä
Liity Trendhim Tribeen

Liity Tribeen, niin saat vain vain jäsenille suunnattuja alennuksia, tyyli-inspiraatiota ja paljon muuta!

Antamalla sähköpostiosoitteesi hyväksyt Trendhimin Tietosuojakäytännön ja suostut vastaanottamaan sähköpostiisi tarjouksia ja uutisia tuotteista. Voit poistua listalta ja Tribestä milloin haluat.

kultaiset taskuliinat

Kultaiset taskuliinat ovat täydellinen lisäys miehen tyylikkääseen asuun. Nämä korkealaatuiset taskuliinat ovat valmistettu kestävästä materiaalista ja niissä on upea kultainen sävy. Taskuliinat ovat monikäyttöisiä ja sopivat erinomaisesti niin juhlaan kuin arkeenkin. Hanki nyt kultaiset taskuliinat ja lisää ripaus luksusta asuusi!

LIITY VOITTAAKSESI 400 €

Ilmoita tietosi saadaksesi jatkuvasti tyylivinkkejä, erikoistarjouksia ja tietoa uusista tuotejulkaisuista. Osallistut automaattisesti kuukausittaiseen arvontaan, jossa voit voittaa 400 euron lahjakortin.

Tunnen Trendhimin tietosuojakäytännön. Voit poistua sähköpostilistalta koska tahansa..

Lisää tyyliä kultaisilla taskuliinoilla

Kultaiset taskuliinat ovat täydellinen lisäys tyylikkääseen asuun. Näyttävät taskuliinat ovat näyttävä tapa lisätä persoonallista tyyliä perinteiseen pukuun tai juhla-asuun.

Valmistettu kestävästä materiaalista, nämä korkealaatuiset taskuliinat ovat erittäin monikäyttöisiä ja sopivat niin juhlaan kuin arkikäyttöönkin.

Anna asullesi ripaus luksusta kultaisilla taskuliinoilla ja erottaudu joukosta!

Luo upea kokonaisuus kultaisilla taskuliinoilla

Tee vaikutus ympäristöösi kultaisilla taskuliinoilla, jotka ovat juuri sitä jotain lisäämään asuusi.

Nämä näyttävät taskuliinat tekevät vaikutuksen tyylikkäässä juhlapuvussa tai pukuasussa. Korkealaatuisesta materiaalista valmistetut taskuliinat ovat kestävät ja monikäyttöiset niin arjessa kuin juhlassa.

Luo tyylikäs kokonaisuus käyttämällä kultaisia taskuliinoja ja osoita persoonallisuutesi, jolla erotut positiivisesti joukosta.