Aurinkolasit | Osta 2 ja säästä 20%

Aurinkolasit | Osta 2 ja säästä 20%

365 päivän palautusoikeus - ilman kysymyksiä!
Toimituskulut 5 € - ilmainen toimitusvaihtoehto yli 59 € tilauksiin-
Ota meihin yhteyttä
Liity Trendhim Tribeen

Liity Tribeen, niin saat vain vain jäsenille suunnattuja alennuksia, tyyli-inspiraatiota ja paljon muuta!

Antamalla sähköpostiosoitteesi hyväksyt Trendhimin Tietosuojakäytännön ja suostut vastaanottamaan sähköpostiisi tarjouksia ja uutisia tuotteista. Voit poistua listalta ja Tribestä milloin haluat.

pellava taskuliinat

Pellava taskuliinat ovat täydellinen lisäys miehen tyylikkääseen asuun. Valmistettu laadukkaasta pellavasta, nämä taskuliinat ovat kevyitä ja hengittäviä, mikä tekee niistä mukavia käyttää pitkin päivää. Valitse suosikkisi laajasta valikoimastamme ja lisää ripaus eleganssia asuusi.

24 tuotetta
24 tuotetta

Miehelle täydellinen tyylikkyyden lisäys: pellava taskuliinat

Pellava taskuliinat ovat täydellinen valinta, kun etsit viimeistelyä tyylikkääseen asuusi. Valmistettu laadukkaasta pellavasta, nämä taskuliinat ovat erittäin kevyitä ja hengittäviä - tarjoten mukavan kokemuksen käytön aikana.

Meidän laajasta valikoimasta löydät sinulle täydelliset pellava taskuliinat joka asuun. Elegantti ja ajattoman kaunis, ne varmasti saavat sinut erottumaan joukosta.

Rento tyyli: pellava taskuliinat

Pellava taskuliinat eivät ole vain tyylikkyyden lisäys, vaan ne tarjoavat myös mukavan lisäyksen arkiasuusi. Valitse suosikkisi laajasta valikoimastamme, pellava taskuliinat, jotka tuovat rentoutta tyyliisi.

Näihin taskuliinoihin on helppo yhdistää erilaisia tyylejä, joten ne sopivat täydellisesti rentoon pukeutumiseen. Valmistettu laadukkaasta materiaalista, pellava taskuliinat ovat kestäviä, tarjoten pitkäikäisen lisäyksen asukokonaisuuteesi.