365 päivän palautusoikeus - ilman kysymyksiä!
Toimituskulut 5 € - ilmainen toimitusvaihtoehto yli 59 € tilauksiin-
Ota meihin yhteyttä
Liity Trendhim Tribeen

Liity Tribeen, niin saat vain vain jäsenille suunnattuja alennuksia, tyyli-inspiraatiota ja paljon muuta!

Antamalla sähköpostiosoitteesi hyväksyt Trendhimin Tietosuojakäytännön ja suostut vastaanottamaan sähköpostiisi tarjouksia ja uutisia tuotteista. Voit poistua listalta ja Tribestä milloin haluat.

Nahkakravatit

Etsitkö tyylikästä lisäystä asuusi? Tutustu valikoimaamme nahkakravatteja, jotka ovat täydellinen valinta miehille, jotka haluavat erottua joukosta. Nahkakravatit ovat kestäviä ja tyylikkäitä, ja ne sopivat täydellisesti niin arkeen kuin juhlaan.

6 tuotetta

Nahkasolmiot - tyylikkyyttä asusteisiin

Lisää persoonallisuutta ja tyylikkyyttä asusteisiin nahkasolmioiden avulla. Nahkasolmio on erinomainen valinta, kun haluat erottua massasta ja antaa asullesi ripauksen yksilöllisyyttä.

Nahkasolmiot ovat saatavilla eri väreissä ja malleissa, joten voit valita juuri sinulle sopivan vaihtoehdon. Nahkasolmio on myös kestävä ja pitkäikäinen valinta, joka säilyttää tyylikkyytensä vuodesta toiseen.

Nahkakravatit - Tyylikkyyttä jokaiseen asuun

Nahkakravatti on erinomainen valinta, kun haluat lisätä tyylikkyyttä jokaiseen asuun. Nahkakravatti on monipuolinen asuste, joka sopii niin arkeen kuin juhlaan.

Nahkakravatit ovat saatavilla eri väreissä ja malleissa, joten voit valita juuri sinulle sopivan vaihtoehdon. Nahkakravatti on myös kestävä ja pitkäikäinen valinta, joka säilyttää tyylikkyytensä vuodesta toiseen.