365 päivän palautusoikeus - ilman kysymyksiä!
Toimituskulut 5 € - ilmainen toimitusvaihtoehto yli 59 € tilauksiin-
Ota meihin yhteyttä
Liity Trendhim Tribeen

Liity Tribeen, niin saat vain vain jäsenille suunnattuja alennuksia, tyyli-inspiraatiota ja paljon muuta!

Antamalla sähköpostiosoitteesi hyväksyt Trendhimin Tietosuojakäytännön ja suostut vastaanottamaan sähköpostiisi tarjouksia ja uutisia tuotteista. Voit poistua listalta ja Tribestä milloin haluat.

Mustat taskukellot

Taskukello musta on tyylikäs lisäys miehen asusteisiin. Tämä klassinen kello sopii niin juhlaan kuin arkeenkin. Sen musta väri ja selkeä kellotaulu tekevät siitä helppolukuisen ja ajattoman. Taskukello on myös kätevä vaihtoehto ranteeseen kiinnitettävälle kellolle. Tilaa nyt oma musta taskukello verkkokaupastamme ja täydennä asustevarastosi!

Personointityypit
13 tuotetta

Musta taskukello - Tyylikäs tulkinta klassisesta kellotyypistä

Klassinen taskukello mustalla värityksellä on oiva lisäys miehen asusteisiin. Sen monipuoliset käyttömahdollisuudet sopivat niin juhlaan kuin arkeenkin. Musta taskukello on ajaton valinta miehelle, joka arvostaa tyylikkyyttä ja käytännöllisyyttä.

Taskukello musta - Klassikkoasuste ajattomaan tyyliin

Tämä taskukello mustana on vaivaton ja helppolukuinen vaihtoehto perinteiselle rannekellolle. Musta väri sekä selkeä kellotaulu luovat tyylikkään yhdistelmän, joka kestää ajan testin. Kello on lisäksi kätevä vaihtoehto ranteeseen kiinnitettävälle kellolle. Tilaa nyt oma taskukello mustana ja täydennä asustevarastosi ajattoman tyylikkäästi!