365 päivän palautusoikeus - ilman kysymyksiä!
Toimituskulut 5 € - ilmainen toimitusvaihtoehto yli 59 € tilauksiin-
Ota meihin yhteyttä
Liity Trendhim Tribeen

Liity Tribeen, niin saat vain vain jäsenille suunnattuja alennuksia, tyyli-inspiraatiota ja paljon muuta!

Antamalla sähköpostiosoitteesi hyväksyt Trendhimin Tietosuojakäytännön ja suostut vastaanottamaan sähköpostiisi tarjouksia ja uutisia tuotteista. Voit poistua listalta ja Tribestä milloin haluat.

MIESTEN PERSONOITAVAT TASKUKELLOT

Tässä on jotain todella erityistä miehille suunnattuna - personoitava taskukello! Tämän upean kellon avulla voit ilmaista omaa tyyliäsi ja persoonallisuuttasi. Kellon rakenne on kestävä, ja se sopii täydellisesti jokapäiväiseen käyttöön tai erityisiin tilaisuuksiin. Saa aika kääntää päitä ja olla aina tyylikäs!

22 tuotetta

Miesten personoitavat taskukellot - Tyylikkäät ja ainutlaatuiset rannekellot

Personoitava taskukello on täydellinen tapa ilmaista omaa persoonallisuutta ja tyyliä. Miesten personoidut taskukellot tarjoavat ainutlaatuisen tavan erottua joukosta. Olipa kyseessä sitten lahja itselle tai läheiselle, nämä kellot ovat varmasti huomiota herättäviä.

Jokainen personoitu taskukello on valmistettu laadukkaista materiaaleista, kuten ruostumattomasta teräksestä tai aidosta nahasta. Kellojen muotoilu on huolellisesti suunniteltu yksityiskohtia unohtamatta.

Miksi valita personoitava miesten taskukello? Ensinnäkin, se antaa sinulle mahdollisuuden ilmaista omaa persoonallisuuttasi ja tyyliäsi. Voit valita juuri sinulle sopivan kellon värin, materiaalin ja koristelun avulla.

Toiseksi, personoitavat taskukellot ovat erinomainen lisätarvike mihin tahansa asuun. Ne voivat olla rohkea statement-kappale tai hienovaraisempi lisä työpukeutumiseesi.


Personoitu taskukello miehille - Ajaton eleganssi käden ulottuvilla

Personoitava taskukello tarjoaa ajatonta eleganssia ja tyylikkyyttä. Klassinen muotoilu yhdistettynä personointimahdollisuuteen tekee tästä kellotyypistä erityisen houkuttelevan.

Nämä taskukellot ovat valmistettu kestävistä materiaaleista, kuten ruostumattomasta teräksestä tai pronssista, joten ne kestävät aikaa ja käyttöä. Lisäämällä oman henkilökohtaisen kosketuksesi kelloon, teet siitä vieläkin arvokkaamman.

Miksi valita personoitava taskukello? Ensinnäkin, se on ainutlaatuinen tapa ilmaista omaa tyyliään ja persoonallisuuttaan. Voit lisätietoa oman nimesi tai merkityksellisen symbolin kellon kanteen tai takakanteen.