365 päivän palautusoikeus - ilman kysymyksiä!
Toimituskulut 5 € - ilmainen toimitusvaihtoehto yli 59 € tilauksiin-
Ota meihin yhteyttä
Liity Trendhim Tribeen

Liity Tribeen, niin saat vain vain jäsenille suunnattuja alennuksia, tyyli-inspiraatiota ja paljon muuta!

Antamalla sähköpostiosoitteesi hyväksyt Trendhimin Tietosuojakäytännön ja suostut vastaanottamaan sähköpostiisi tarjouksia ja uutisia tuotteista. Voit poistua listalta ja Tribestä milloin haluat.

MIESTEN KAIVERRETTAVAT KULTAISET TASKUKELLOT

Miesten kaiverrettu kultainen taskukello on täydellinen tapa ilmaista tyyliä ja yksilöllisyyttä. Kullanväri antaa kellolle elegantin ilmeen, kun taas kaiverrus mahdollistaa henkilökohtaisen kosketuksen. Tämä ainutlaatuinen kello sopii täydellisesti muodollisiin tilaisuuksiin tai antamaan arjen asuihin ripauksen luksusta.

8 tuotetta

Miesten kaiverrettavat kullanväriset taskukellot

Kaiverrettava kultainen taskukello on täydellinen lisäys tyylikkääseen asuun. Se ei ainoastaan näytä upealta, vaan myös toimii kätevänä ajanmittarina. Kullanvärinen ulkokuori antaa kellolle ylellisen ja elegantin ilmeen.

Tämän taskukellon kaiverrusmahdollisuus tekee siitä ainutlaatuisen lahjan erityiselle miehelle elämässäsi. Voit kaiverruttaa kellon esimerkiksi nimen, päivämäärän tai merkityksellisen sanoman, joka tekee siitä henkilökohtaisen ja muistettavan.

Taskukello sopii täydellisesti juhlaviin tilaisuuksiin, kuten häihin tai valmistujaisiin. Se antaa sinulle tunteen ajattomasta eleganssista ja nostaa asusi seuraavalle tasolle.

Kullanvärinen taskukello - Tyylikäs asuste

Kaiverrettu kultainen taskukello on enemmän kuin vain tapa pitää aikataulusta kiinni - se on tyylikäs asuste jokapäiväiseen pukeutumiseesi. Kullanvärinen ulkokuori luo hienostuneen ilmeen, joka herättää huomiota missä tahansa tilanteessa.

Tämän taskukellon kaiverrusmahdollisuus tekee siitä ainutlaatuisen ja merkityksellisen lahjan erityiselle miehelle elämässäsi. Voit lisätä siihen esimerkiksi nimikirjaimet, tärkeän päivämäärän tai inspiroivan sanonnan, joka muistuttaa häntä aina sinusta.

Kullanvärinen taskukello sopii täydellisesti sekä arkeen että juhlaan. Se on huomaamaton mutta vaikuttava koru, joka kruunaa pukeutumisesi ja antaa sinulle itsevarmuutta ja persoonallisuutta.