365 päivän palautusoikeus - ilman kysymyksiä!
Toimituskulut 5 € - ilmainen toimitusvaihtoehto yli 59 € tilauksiin-
Ota meihin yhteyttä
Liity Trendhim Tribeen

Liity Tribeen, niin saat vain vain jäsenille suunnattuja alennuksia, tyyli-inspiraatiota ja paljon muuta!

Antamalla sähköpostiosoitteesi hyväksyt Trendhimin Tietosuojakäytännön ja suostut vastaanottamaan sähköpostiisi tarjouksia ja uutisia tuotteista. Voit poistua listalta ja Tribestä milloin haluat.

Kultaiset taskukellot

Kullanvärinen taskukello on klassinen lisäys jokaisen miehen asusteisiin. Tämä on tyylikäs kello ja sen tarkka mekanismi pitää ajan tarkasti. Se on täydellinen lahjaidea erityistilaisuuksiin tai arvokkaaksi perintökappaleeksi.

Personointityypit
12 tuotetta

Kullanvärinen taskukello - Ajattoman tyylikäs klassikko

Kullanvärinen taskukello on todella arvostetun miehen merkki. Se on ajaton ja sopii täydellisesti asusteeksi kaikille miehille. Kello näyttää upealta pukuun pukeutuneen miehen taskussa, ja on oiva valinta erityistilaisuuksiin ja juhliin. Kullanvärinen taskukello on myös mainio perintökappale, joka säilyy sukupolvelta toiselle.

Lahjaidea arvostetulle miehelle

Kullanvärinen taskukello on erinomainen lahjaidea arvostetulle miehelle. Se sopii täydellisesti syntymäpäivä-, hääpäivä- tai valmistujaislahjaksi. Kellon eleganssi ja ajaton ulkonäkö tekevät siitä ainutlaatuisen lahjan, joka muistetaan vuosienkin jälkeen. Tämä kello on merkki mistä tahansa miehestä - se on yksinkertaisesti ajaton klassikko. Kullanvärinen taskukello on lahja, joka ilahduttaa ja kertoo vastaanottajalleen, kuinka paljon hän merkitsee.