365 päivän palautusoikeus - ilman kysymyksiä!
Toimituskulut 4 € - ilmainen toimitusvaihtoehto yli 59 € tilauksiin-
Ota meihin yhteyttä

Miesten sormusten merkitys eri sormissa

Missä sormissa miesten tulee käyttää sormuksia?

Internet on täynnä "vanhaa" viisautta siitä, missä miesten pitäisi käyttää sormuksiaan ja mikä tyyli sopii mihinkä sormeen ja käteen. Osa tästä tiedosta voi olla pätevää… mutta suuri osa siitä on aivan hölynpölyä. Ennen kuin käsittelemme joitain pysyvimpiä ideoita, jotka voivat auttaa sinua rakentamaan hienosäädetyn viestin rystysiisi, tehdään yksi asia selväksi: se on sinun tyylisi, tarinasi, eikä kukaan voi sanoa, että kerrot siitä väärin. Käytä sinettisormusta pikkuvarpaassasi jos haluat. Ei ole olemassa sellaista asiaa kuin "väärä tapa" pitää asusteita.*

*Joillakin ryhmillä ja organisaatioilla on sääntöjä siitä, kuinka heidän tuotemerkkiään edustavia vaatteita käytetään.

Sormukset lähettävät viestejä. Ne osoittavat, oletko pois markkinoilta, oletko valmistunut tietystä yliopistosta, oletko uskollinen jollekin ryhmälle tai jopa kertovat seksuaalisesta suuntautumisestasi (tai identiteetistäsi). Sillä, meneekö viesti perille ihmisille vai ei, ei ole paljoa merkitystä. Pysy aitona itsellesi.

1 Miesten sormusten merkitys eri sormissa1.1 Missä kädessä miesten pitäisi käyttää sormuksia?1.2 Mitä sormet tarkoittavat?1.3 Mitä sormukset tarkoittavat sormissasi1.4 Yleiset säännöt miesten sormusten käyttämisestä1.5 Sinä kysyit – me vastasimme

Missä kädessä miesten pitäisi käyttää sormuksia?

Jotkut kulttuurit jakavat kädet maskuliinisiin ja feminiinisiin. Oikea kätesi on maskuliininen, jolla teet asioita – jättäen vasemman passiiviseksi, joka on varattu siroille asioille. Tässä ajattelussa on viisauden siemen, vaikka se mielivaltaisesti sukupuolittaakin kädet ja jättää ulos täysin vasenkätisyyden.

Jopa kaksikätisillä miehillä on hallitseva käsi. Kaksikätisyys on opittu taito, ja puhdas sekakätisyys on erittäin harvinaista. Suurimmalla osalla meistä on hallitseva käsi, ja kun puhumme, liikutamme sitä, teemme eleitä ja osoitamme asioita. Hallitseva kätemme kiinnittää huomion. Siksi se on täydellinen puhtaaseen ilmaisuun. Tämä on hyvä juttu, koska suurin osa meistä pitää kelloamme ei-dominoivassa kädessämme, joten hallitsevan kätemme koristelu tasapainottaa asioita.

Hyvä nyrkkisääntö on pitää ei-dominoivaa kättäsi pitkäaikaisena käyttövälineenä ja hallitsevaa kättäsi lyhytaikaisena. Haluat vihkisormuksesi kestävän ikuisesti, joten haluat pitää sitä ei-dominoivan kätesi nimettömässä sormessa. Kaikki, mitä laitat oikeaan käteesi, vaurioituu, kun elät päiviäsi tehden asioita. Saitko perheen sinettisormuksen perintönä? Aseta se ei-dominoivan käden etu- tai pikkusormeen

Ei-dominoiva käsi
Identiteetti
Pysyvä
Kuka sinä olet

Dominoiva käsi
Ilmaisu
Väliaikainen
Miltä sinusta tuntuu

Mitä sormet tarkoittavat?

Lyhyt versio

  • Pikkusormi – ilmaisu – tarkoittaa älyä ja kommunikaatiokykyjä.
  • Nimetön sormi – parisuhdetilanne – tähän vihkisormuksesi menee.
  • Keskisormi – yksilöllisyys – viestii järjestyksestä ja tarkoituksesta.
  • Etusormi – uskollisuus – johtajuus ja kunnianhimo – käytetään pääasiassa jäsensormuksissa.
  • Peukalo – luonteen vahvuus – osoittaa tahdonvoimaa ja ajatuksen vapautta.

Mitä sormukset tarkoittavat sormissasi

Pitkä versio

Pikkusormi

Jotkut intialaisen filosofian harjoittajat yhdistävät pikkusormen jalaan, veden elementtiin. Länsimainen perinne pyrkii yhdistämään pikkusormen Merkuriukseen, roomalaiseen kaupan, taloudellisen hyödyn, kommunikoinnin ja kaunopuheisuuden jumalaan. Sormusten pikkusormessa uskotaan merkitsevän älyä ja oveluutta. Voimakkaat liikemiehet, poliitikot ja muut diplomaattisesti puhuvat vaikutusvaltaiset miehet nähdään usein pitämässä pikkusormessa ​​sormuksia.

Pikkusormen sormukset kiinnittävät paljon huomiota. Niiden paikka paljastaa enemmän sormuksen pintaa kuin jos se olisi keskisormessa, ja jos käytät vain yhtä sormusta, se on tarpeeksi kaukana kaikesta muusta ollakseen oma juttunsa. Yksinkertaiset puolipyöreät mallit sopivat hyvin pikkusormeen, mutta mikään ei luo suurempaa "ihmetystä" kuin sinettisormus. Koska pikkuosrmi on vähiten käytetty osa kädestäsi, monimutkaiset tyylit ja pinnat eivät häiritse sinua niin paljon päivän aikana.

Nimetön sormi

Nimetön sormi yhdistetään intialaisen filosofian maa-elementtiin prthviin, kun taas länsi yhdistää sen Apolloon, musiikin, totuuden, parantamisen ja runouden jumalaan muun muassa. Se tunnetaan parhaiten sormena, johon laitat kihlasormuksen, kun olet päättänyt asettua aloillesi. Tästä syystä se yhdistetään nykyään yleisesti kaikenlaiseen omistautumiseen.

Avioparit laittavat vihkisormuksensa siihen; monet kihloihin menneet miehet laittavat siihen kihlasormuksen; jotkut vakavissa ihmissuhteissa olevat pitävät lupaussormuksia, kunnes he ovat valmiita ottamaan ison askeleen kohti avioliittoa; ja tietyt uskovaiset käyttävät puhtaussormuksia.

Millaisen sormuksen valitset nimettömään sormeesi, riippuu tilastasi. Katso kattava opas miesten kihlasormuksista saadaksesi täydellisen erittelyn aiheesta. Meiltä löytyy myös artikkeli vihkisormuksista.

Jos yrität kommunikoida, että olet poissa markkinoilta, yksinkertainen puolipyöreä sormus lähettää selkeimmän viestin. Emme ole tottuneet näkemään suuria sinettejä tai monimutkaisia ​​koristeellisia sormuksia ilmaisemaan parisuhteen tilaa, joten odotuksista poikkeaminen voi hämärtää viestiä. Mutta ehkä juuri sitä tavoitteletkin… sormusta, joka ilmaisee "se on monimutkaista" statusta.

Keskisormi

Sormusten käyttämiselle keskisormessa ei ole kulttuuriperinteitä, mikä tekee siitä täydellisen puhtaaseen ilmaisuun. Sen ympärillä ei ole ennalta suunniteltua viestiä, joka sinun on otettava huomioon keskisormen sormusta heiluttaessa. Intialainen filosofia yhdistää keskisormen ākāśaan, avaruuteen tai eetterielementtiin, kun taas lännessä Saturnus saa kunnian.

Sen perinteisen merkityksen puute ei ole estänyt ihmisiä antamasta sille merkitystä viime vuosina. Sijaintinsa vuoksi monet pitävät sen tarkoittavan tasapainoa, järjestystä ja tarkoitusta, kun taas toiset antavat merkityksen sille perustuen sen kokoon ja näkyvyyteen yhdistäen keskisormen yksilöllisyyteen, tarkoitukseen, henkilökohtaiseen identiteettiin ja itseanalyysiin.

Useimmat vihki- tai kihlasormuksia käyttävät miehet eivät halua käyttää sormusta saman käden keskisormessa, koska tämä voi vahingoittaa molempia sormuksia, kun ne hankaavat toisiaan vasten. Muista myös, että koska etusormesi on kätesi aktiivisin osa, sen vieressä oleva iso, kookas sormus voi alkaa kulua jonkin ajan kuluttua.

Huomaa, että oikean käden keskisormessa oleva musta sormus tunnetaan nimellä "Ace ring", jota aseksuaaliyhteisön jäsenet käyttävät tunnistamismuotona.

Etusormi

Perinteisesti varattu suvun vaakunalla varustetulle sinettisormukselle. Joissakin Euroopan monarkioissa oli laitonta, että talonpoikaisväestöllä oli etusormissaan minkäänlaisia ​​sormuksia, jottei heitä erehtyisi pitämään vaikutusvaltaisina miehinä. Sormus etusormessa ilmaisee johtajuutta, auktoriteettia, kunnianhimoa, itsetuntoa ja luottamusta.

Yhdistetään vāyuun, intialaisen filosofian ilmaelementtiin, ja lännessä Jupiteriin, roomalaiseen taivaan ja ukkosen jumalaan – jumalien kuninkaaseen. Sormuksen käyttäminen etusormessa merkitsee uskollisuutta. Luokkasormuksia, veljessormuksia, kerhosormuksia ja muita järjestön tai ryhmän jäsenyyttä osoittavia sinettisormuksia käytetään useimmiten etusormessa.

Etusormeen asetetulla sormuksella on paljon tilaa loistaa. Etusormen ja peukalon välinen tila on kätesi aktiivisin osa ja sen avoimuus mahdollistaa lähes koko sormuksen ympäryksen näkyvyyden. Täydellinen paikka kokeilla monimutkaisia ​​kappaleita ja suuria sormuksia. Vain taivas on rajanasi.

Peukalo

Vaikka se ei teknisesti olisikaan edes sormi, pidetään sitä sellaisena tyylin vuoksi. Intialainen filosofia yhdistää sen tejaan, tulielementtiin. Lännessä se liittyy Marsiin, roomalaiseen sodanjumalaan. Sormuksen käyttäminen peukalossa merkitsee tahdonvoimaa, luonteenvoimaa, ajatuksen vapautta ja itsevarmuutta. Sopivia assosiaatioita, koska peukalosormukset ovat mahdollisesti kaikista vähiten yleisiä ja siksi niissä on suuresti tyylipotentiaalia.

Joissakin kulttuureissa miehet käyttävät sormuksia peukaloissaan vaurauden ja vaikutuksen merkkinä. Mitä enemmän blingiä, sitä suurempi miehen varallisuus. Peukalon paksuus ja sen yksittäinen sijainti saavat suuret, tilaa vievät puolipyöreät sormukset, joissa on hienostunut kuviointi, tuntumaan kotoisalta. Ne eivät vie kaikkea tilaa ympäriltä. Ole kuitenkin varovainen sinettisormusten kanssa, sillä niillä on taipumus törröttää jo valmiiksi ulos sojottavasta peukalostasi.

Yleiset säännöt miesten sormusten käyttämisestä

Säännöt ovat rikkomista varten, mutta niiden tunteminen auttaa, jotta voit rikkoa niitä tarkoituksella. Et halua olla se kaveri, joka kädet ylhäällä sanoo: "Anteeksi konstaapeli, en vain tiennyt."

Sovita se kehoosi

Jos olet pitkä ja laiha mies, paksut, kookkaat sormukset näyttävät oudolta päälläsi. Ne valtaavat tyylisi ja sotkevat sen. Jos olet lyhyt, jäykkä mies, herkät sormukset katoavat sinuun. Sormukset eivät ole sellaisia ​​asusteita, joissa käytät kehosi vastakohtaa.

Tasapaino on tyylikästä

Älä lataa kaikkia sormuksiasi yhteen käteen ja jätä toista tyhjäksi. Asusteiden jakaminen tasaisesti molempien käsien välillä luo paljon yhtenäisemmän ilmeen.

Sovita metallit yhteen

Kuten minkä tahansa asusteen kanssa, värien yhteensopivuus on tärkeää. Hopeanvärinen kello, teräksinen rannekoru ja terässormukset näyttävät paljon paremmilta kuin hopeanvärinen kello, punainen rannekoru ja sormuksia kaikissa sateenkaaren väreissä sekä ruskeassa ja violetissa.

Jos haluat sekoittaa pakkaa, yhdistä kylmät värit kylmien metallien kanssa. Hopea ja sininen näyttävät hyvältä yhdessä, samoin kulta ja punainen. Voit mennä syvemmälle monimutkaiseen värien yhteensovittamiseen ja sekoittamiseen kun sinulla on perusasiat kunnossa, mutta yksi hopeasormus kultameressä näyttää varmasti laiminlyönniltä. Jos haluat käyttää sekä kultaa että hopeaa, yritä pitää ne tasapainossa. Tällä tavalla se näyttää harkitulta ja saat mukavan kylmien ja lämpimien sävyjen leviämisen.

Kun tiedät nämä parhaat toimintatavat – nämä "säännöt" - voit halutessasi muuttaa niitä tai jopa rikkoa niitä. Niiden vahingossa rikkomisella ja tarkoituksellisella uhmaamisella on suuri ero. Eron tuo se tarina, jonka kerrot, kun sinulta kysytään niistä. Koska asusteet ovat parhaita keskustelun aloittajia. Kerro tarinasi omalla tavallasi.

Saat lisätietoja ja apua sormusten valintaan lukiessasi kattavan oppaamme miesten sormuksista täällä.

Sinä kysyit – me vastasimme

LIITY VOITTAAKSESI 400 €

Ilmoita tietosi saadaksesi jatkuvasti tyylivinkkejä, erikoistarjouksia ja tietoa uusista tuotejulkaisuista. Osallistut automaattisesti kuukausittaiseen arvontaan, jossa voit voittaa 400 euron lahjakortin.

Tunnen Trendhimin tietosuojakäytännön. Voit poistua sähköpostilistalta koska tahansa..