365 päivän palautusoikeus - ilman kysymyksiä!
Toimituskulut 5 € - ilmainen toimitusvaihtoehto yli 59 € tilauksiin-
Ota meihin yhteyttä
Liity Trendhim Tribeen

Liity Tribeen, niin saat vain vain jäsenille suunnattuja alennuksia, tyyli-inspiraatiota ja paljon muuta!

Antamalla sähköpostiosoitteesi hyväksyt Trendhimin Tietosuojakäytännön ja suostut vastaanottamaan sähköpostiisi tarjouksia ja uutisia tuotteista. Voit poistua listalta ja Tribestä milloin haluat.

VIOLETIT SOLMITTAVAT RUSETIT

Tämä tyylikäs asuste sopii täydellisesti juhliin, häihin tai muuhun erityiseen tilaisuuteen. Laadukas materiaali ja huolellinen viimeistely takaavat kestävyyden ja tyylikkään ulkonäön. Tilaa nyt ja täydennä asusi viimeistellyllä yksityiskohdalla.

LIITY VOITTAAKSESI 400 €

Ilmoita tietosi saadaksesi jatkuvasti tyylivinkkejä, erikoistarjouksia ja tietoa uusista tuotejulkaisuista. Osallistut automaattisesti kuukausittaiseen arvontaan, jossa voit voittaa 400 euron lahjakortin.

Tunnen Trendhimin tietosuojakäytännön. Voit poistua sähköpostilistalta koska tahansa..

Osta upea Violetti rusetti ja lisää tyyliä asuusi

Haluatko erottua joukosta ja lisätä tyyliä asuusi? Violetti solmittava rusetti on täydellinen valinta. Tämä upea rusetti on suunniteltu miehille, jotka haluavat näyttää tyylikkäiltä ja itsevarmoilta. Sen violetti väri on rohkea ja moderni, ja se sopii täydellisesti niin arkeen kuin juhlaankin.

Violetti rusetti on valmistettu laadukkaista materiaaleista, joten se kestää käytössä pitkään. Sen solmittava muoto mahdollistaa sen säätämisen juuri sinulle sopivaksi. Voit käyttää sitä niin puvun kanssa juhlissa kuin rennomman asun kanssa arjessa. Tämä rusetti on todellinen tyylikkyyden symboli, joka herättää huomiota ja saa sinut erottumaan eduksesi.

Hanki nyt oma Violetti solmittava rusettisi ja lisää tyyliä asuusi. Se on täydellinen lisäys asustekokoelmaasi ja antaa sinulle itsevarmuutta ja persoonallisuutta. Tilaa nyt ja astu rohkeasti tyylikkään miehen maailmaan!

Täydennä tyyliäsi Violetilla solmittavalla rusetilla

Haluatko lisätä ripauksen väriä ja tyyliä asuusi? Violetti solmittava rusetti on täydellinen valinta. Sen upea violetti väri on rohkea ja moderni, ja se sopii täydellisesti niin arkeen kuin juhlaankin. Tämä rusetti on suunniteltu miehille, jotka haluavat erottua joukosta ja näyttää tyylikkäiltä.

Violetti solmittava rusetti on valmistettu laadukkaista materiaaleista, joten se kestää käytössä pitkään. Sen solmittava muoto mahdollistaa sen säätämisen juuri sinulle sopivaksi. Voit käyttää sitä niin puvun kanssa juhlissa kuin rennomman asun kanssa arjessa. Tämä rusetti on todellinen tyylikkyyden symboli, joka herättää huomiota ja saa sinut erottumaan eduksesi.

Täydennä tyyliäsi Violetilla solmittavalla rusetilla ja näytä maailmalle oma persoonallinen tyylisi. Se on täydellinen lisäys asusteiden kokoelmaasi ja antaa sinulle itsevarmuutta ja tyylikkyyttä. Tilaa nyt ja astu rohkeasti tyylikkään miehen maailmaan!