365 päivän palautusoikeus - ilman kysymyksiä!
Toimituskulut 5 € - ilmainen toimitusvaihtoehto yli 59 € tilauksiin-
Ota meihin yhteyttä
Liity Trendhim Tribeen

Liity Tribeen, niin saat vain vain jäsenille suunnattuja alennuksia, tyyli-inspiraatiota ja paljon muuta!

Antamalla sähköpostiosoitteesi hyväksyt Trendhimin Tietosuojakäytännön ja suostut vastaanottamaan sähköpostiisi tarjouksia ja uutisia tuotteista. Voit poistua listalta ja Tribestä milloin haluat.

VIHREÄT SOLMITTAVAT RUSETIT

Tämä tyylikäs asuste sopii täydellisesti juhliin, häihin tai muuhun erityiseen tilaisuuteen. Laadukas materiaali ja huolellinen käsityö takaavat kestävyyden ja tyylikkään ulkonäön. Tilaa nyt ja täydennä asusi viimeistellyllä yksityiskohdalla.

LIITY VOITTAAKSESI 400 €

Ilmoita tietosi saadaksesi jatkuvasti tyylivinkkejä, erikoistarjouksia ja tietoa uusista tuotejulkaisuista. Osallistut automaattisesti kuukausittaiseen arvontaan, jossa voit voittaa 400 euron lahjakortin.

Tunnen Trendhimin tietosuojakäytännön. Voit poistua sähköpostilistalta koska tahansa..

Vihreä rusetti - Tyylikäs lisäys asusteisiin

Vihreä rusetti on täydellinen tapa tuoda tyylikkyyttä ja persoonallisuutta miehen asusteisiin. Tämä klassinen asuste sopii täydellisesti niin arkeen kuin juhlaankin, ja sen avulla voit luoda viimeistellyn ja huolitellun ilmeen.

Vihreä solmittava rusetti on valmistettu laadukkaista materiaaleista, jotka takaavat sen kestävyyden ja pitkäikäisyyden. Sen tyylikäs vihreä väri sopii moniin eri asukokonaisuuksiin ja antaa sinulle mahdollisuuden erottua joukosta.

Vihreä rusetti on myös erinomainen lahjaidea miehelle, joka arvostaa tyylikkyyttä ja yksilöllisyyttä. Se on helppo solmia ja säätää sopivaksi, joten se sopii kaikenkokoisille kauloille.

Täydennä tyyliäsi Vihreällä solmittavalla rusetilla

Vihreä solmittava rusetti on täydellinen lisäys asustevarastoon, joka antaa sinulle mahdollisuuden ilmaista omaa persoonallisuuttasi. Sen tyylikäs vihreä väri ja solmittava muoto tekevät siitä erottuvan ja huomiota herättävän lisävarusteen.

Vihreä solmittava rusetti sopii täydellisesti niin juhla-asuihin kuin rennompiinkin asukokonaisuuksiin. Se on helppo solmia ja säätää sopivaksi, joten voit luoda juuri haluamasi ilmeen.

Vihreä solmittava rusetti on valmistettu laadukkaista materiaaleista, jotka takaavat sen kestävyyden ja pitkäikäisyyden. Se on myös erinomainen lahjaidea miehelle, joka haluaa korostaa omaa tyyliään ja persoonallisuuttaan.