365 päivän palautusoikeus - ilman kysymyksiä!
Toimituskulut 5 € - ilmainen toimitusvaihtoehto yli 59 € tilauksiin-
Ota meihin yhteyttä
Liity Trendhim Tribeen

Liity Tribeen, niin saat vain vain jäsenille suunnattuja alennuksia, tyyli-inspiraatiota ja paljon muuta!

Antamalla sähköpostiosoitteesi hyväksyt Trendhimin Tietosuojakäytännön ja suostut vastaanottamaan sähköpostiisi tarjouksia ja uutisia tuotteista. Voit poistua listalta ja Tribestä milloin haluat.

Valkoiset rusetit

Valkoiset rusetit ovat täydellinen lisäys miehen tyylikkääseen asuun. Nämä rusetit ovat valmistettu korkealaatuisista materiaaleista ja niissä on upea kiilto. Valitse valikoimastamme erilaisia malleja ja kokoja, jotka sopivat jokaiseen tilaisuuteen. Tilaa nyt ja saat nopean toimituksen suoraan kotiovellesi.

26 tuotetta

Valkoiset rusetit - Tyylikäs lisäys asuusi

Valitse tyylikäs ja elegantti lisäys asuusi valkoisilla rusetilla. Rusetit ovat olleet miesten muodissa jo vuosikymmenien ajan, eikä syyttä. Valkoiset rusetit tuovat asuun kuin asuun tiettyä tyylikkyyttä ja viehätystä. Ne sopivat niin häihin, juhliin, kokouksiin kuin rennompiinkin tilaisuuksiin, joihin haluat pukeutua astetta tyylikkäämmin.

Valitse valtavasta valikoimastamme

Tutustu valtavaan valikoimaamme valkoisia rusetteja ja valitse oma suosikkisi. Laajasta valikoimastamme löydät erilaisia malleja ja kokoja, jotka sopivat jokaiseen tyyliin. Olitpa sitten suuntaamassa työhaastatteluun tai hienompaan tilaisuuteen, meiltä löydät täydellisen rusetin asuusi. Kaikki tuotteemme ovat valmistettu korkealaatuisista materiaaleista ja niissä on upea kiilto. Tilaa nyt ja saat nopean toimituksen suoraan kotiovellesi!