365 päivän palautusoikeus - ilman kysymyksiä!
Toimituskulut 5 € - ilmainen toimitusvaihtoehto yli 59 € tilauksiin-
Ota meihin yhteyttä
Liity Trendhim Tribeen

Liity Tribeen, niin saat vain vain jäsenille suunnattuja alennuksia, tyyli-inspiraatiota ja paljon muuta!

Antamalla sähköpostiosoitteesi hyväksyt Trendhimin Tietosuojakäytännön ja suostut vastaanottamaan sähköpostiisi tarjouksia ja uutisia tuotteista. Voit poistua listalta ja Tribestä milloin haluat.

Siniset aurinkolasit

Siniset aurinkolasit ovat täydellinen lisäys miehen asusteisiin. Nämä lasit tarjoavat suojan auringon haitallisilta säteiltä ja samalla lisäävät tyylikkyyttäsi. Valikoimamme sisältää erilaisia malleja ja merkkejä, joten löydät varmasti juuri sinulle sopivat lasit. Tilaa nyt ja nauti aurinkoisista päivistä tyylikkäästi suojattuna!

Personointityypit
21 tuotetta

Siniset aurinkolasit – Trendikkäät aurinkolasit miehille

Siniset aurinkolasit ovat täydellinen lisäys jokaisen miehen asusteisiin. Ne ovat trendikkäät ja suojaavat silmiä auringon haitallisilta säteiltä. Valikoimastamme löydät laajan valikoiman erilaisia sinisiä aurinkolaseja eri malleissa ja hintaluokissa.

Siniset aurinkolasit ovat monipuolinen valinta erilaisiin tilanteisiin. Ne sopivat täydellisesti rentoihin kesäpäiviin, mutta myös trendikkääseen kaupunkityyliin. Valikoimamme sisältää erilaisia malleja, joista voit valita juuri sinulle sopivan.

Siniset aurinkolasit – Suoja silmillesi tyylikkäästi

Siniset aurinkolasit ovat paitsi tyylikkäät myös erittäin käytännölliset. Ne suojaavat silmiäsi haitallisilta UV-säteiltä ja vähentävät häikäisyä. Valikoimastamme löydät erilaisia sinisiä aurinkolaseja eri väreillä ja linssityypeillä, joten voit valita juuri sinulle sopivan mallin ja ominaisuudet.

Siniset aurinkolasit ovat myös erinomainen lahjaidea. Ne ovat käytännöllinen ja tyylikäs lisäys kenelle tahansa miehelle, joka arvostaa muotia ja suojaa silmilleen. Tilaa siis nyt laadukkaat siniset aurinkolasit verkkokaupastamme ja suojaa silmäsi tyylikkäästi auringolta.