365 päivän palautusoikeus - ilman kysymyksiä!
Toimituskulut 5 € - ilmainen toimitusvaihtoehto yli 59 € tilauksiin-
Ota meihin yhteyttä
Liity Trendhim Tribeen

Liity Tribeen, niin saat vain vain jäsenille suunnattuja alennuksia, tyyli-inspiraatiota ja paljon muuta!

Antamalla sähköpostiosoitteesi hyväksyt Trendhimin Tietosuojakäytännön ja suostut vastaanottamaan sähköpostiisi tarjouksia ja uutisia tuotteista. Voit poistua listalta ja Tribestä milloin haluat.

Rippiristit pojille

Rippiristit pojille ovat tärkeä osa juhlaa, joka merkitsee siirtymistä lapsuudesta aikuisuuteen. Tarjoamme laajan valikoiman rippiristejä, jotka ovat tyylikkäitä ja kestäviä. Jokainen rippiristi on valmistettu huolella ja tarkkuudella, jotta se kestää käyttöä vuosia eteenpäin.

Personointityypit
26 tuotetta

Hopeanväriset rippiristit

Etsitkö täydellistä lahjaa pojalle rippipäivänä? Tutustu valikoimaamme rippiristejä, jotka ovat täydellinen tapa juhlistaa tätä merkittävää päivää.

Hopeanväriset rippiristit ovat tyylikäs ja ajaton lahja, joka kestää vuosia. Ne ovat myös symbolinen muistutus uskosta ja henkilökohtaisesta sitoutumisesta kristinuskoon.

Valikoimamme sisältää erilaisia ​ rippiristejä, joista jokainen on ainutlaatuinen ja kaunis. Valitse suosikkisi ja anna lahjaksi jotain, joka varmasti ilahduttaa ja muistetaan pitkään.

Rippiristit pojille

Rippipäivä on merkittävä päivä pojalle, ja rippiristi on tärkeä symboli tässä juhlassa. Meiltä löydät laajan valikoiman rippiristejä pojille, jotka ovat tyylikkäitä ja merkityksellisiä.

Rippiristi on lahja, joka kestää vuosia ja joka muistuttaa pojaa hänen henkilökohtaisesta sitoutumisestaan ​​uskoon. Valikoimamme sisältää erilaisia ​​rippiristejä, jotka sopivat eri tyyleihin ja persoonallisuuksiin.

Anna lahjaksi jotain, joka on merkityksellinen ja joka varmasti ilahduttaa. Tutustu valikoimaamme ja löydä täydellinen rippiristi pojalle.