365 päivän palautusoikeus - ilman kysymyksiä!
Toimituskulut 5 € - ilmainen toimitusvaihtoehto yli 59 € tilauksiin-
Ota meihin yhteyttä
Liity Trendhim Tribeen

Liity Tribeen, niin saat vain vain jäsenille suunnattuja alennuksia, tyyli-inspiraatiota ja paljon muuta!

Antamalla sähköpostiosoitteesi hyväksyt Trendhimin Tietosuojakäytännön ja suostut vastaanottamaan sähköpostiisi tarjouksia ja uutisia tuotteista. Voit poistua listalta ja Tribestä milloin haluat.

Ankkurikaulakorut

Tyylikäs ankkurikaulakoru on täydellinen lisäys miehen asusteisiin. Ankkuri symboloi vahvuutta ja kestävyyttä, mikä tekee tästä korusta erityisen merkityksellisen. Valikoimamme sisältää erilaisia ankkurikaulakoruja, jotka sopivat eri tyyleihin ja tilaisuuksiin. Tilaa nyt ja anna asusteidesi puhua puolestasi!

Personointityypit
21 tuotetta

Tyylikäs ankkurikaulakoru - täydennys asustevarastoon

Ankkuri kaulakoru on miehille suunnattu tyylikäs lisä asustevarastoon. Sen merihenkiset yksityiskohdat ovat tyylikkäitä ja elegantteja, ja ne tekevät tästä kaulakorusta erityisen. Ankkuri kaulakoru on erinomainen lahjaidea merellisiä teemoja rakastaville miehille.

Ankkuri kaulakorut ovat valmistettu laadukkaista materiaaleista, joten ne kestävät käytössä pitkään. Niiden uniikki ulkonäkö varmistaa sen, että käyttäjä erottuu joukosta. Olipa tyyliisi sitten rento tai elegantti, ankkuri kaulakoru sopii jokaiseen tyyliin ja asuun. Se on täydellinen asuste niille, jotka haluavat olla tyylikkäitä ja erottua joukosta.

Uniikki ankkurikaulakoru - lahja joka kestää

Ankkurikaulakoru on erinomainen lahjaidea merellisiä teemoja rakastavalle miehelle. Se on uniikki ja persoonallinen lahja, joka kestää käytössä pitkään. Ankkuri kaulakoru on valmistettu kestävistä materiaaleista, joten se säilyttää ulkonäkönsä käytössä pitkään.

Ankkurikaulakoru on täydellinen asuste niille, jotka rakastavat merihenkisiä teemoja ja haluavat olla tyylikkäitä. Se sopii niin rentoon kuin eleganttiinkin tyyliin, joten se on erinomainen valinta jokaiselle miehelle. Ankkurikaulakoru on myös erinomainen lahjaidea merihenkisiä teemoja rakastavalle isälle, veljelle tai ystävälle.