365 päivän palautusoikeus - ilman kysymyksiä!
Toimituskulut 5 € - ilmainen toimitusvaihtoehto yli 59 € tilauksiin-
Ota meihin yhteyttä
Liity Trendhim Tribeen

Liity Tribeen, niin saat vain vain jäsenille suunnattuja alennuksia, tyyli-inspiraatiota ja paljon muuta!

Antamalla sähköpostiosoitteesi hyväksyt Trendhimin Tietosuojakäytännön ja suostut vastaanottamaan sähköpostiisi tarjouksia ja uutisia tuotteista. Voit poistua listalta ja Tribestä milloin haluat.

Kultaiset ristit ketjulla

Etsitkö tyylikästä miesten korua, joka erottuu joukosta? Kullanvärinen risti ketjulla on täydellinen valinta. Tämä koru on valmistettu laadukkaasta materiaalista ja sen yksityiskohdat ovat huolella suunniteltu. Se sopii täydellisesti niin arkeen kuin juhlaan, ja sen ketju on säädettävissä eri pituuksiin. Tilaa nyt ja saat korun nopeasti kotiisi toimitettuna.

Personointityypit
11 tuotetta

Kullanvärinen risti kaulakoru - tyylikäs lisäys asusteisiisi

Etsitkö täydellistä kaulakorua, joka erottuu joukosta? Kultainen risti kaulakoru on juuri sitä mitä tarvitset. Tämä tyylikäs koru on täydellinen lisäys asusteisiisi, joka sopii kaikkiin tilaisuuksiin.

Kullanvärinen ristikaulakoru on valmistettu korkealaatuisesta materiaalista, joka kestää aikaa ja käyttöä. Sen kaunis muotoilu ja yksityiskohdat tekevät siitä ainutlaatuisen ja erottuvan. Se on myös erinomainen lahjaidea erityiselle henkilölle elämässäsi.

Kullanvärinen risti ketjulla - Merkki uskostasi

Kullanvärinen risti ketjulla on enemmän kuin vain koru - se on merkki uskostasi ja henkilökohtaisesta tyylistäsi. Tämä kaunis koru on täydellinen tapa ilmaista uskosi ja pitää se lähellä sydäntäsi.

Kullanvärinen risti ketjulla on valmistettu huolellisesti valituista materiaaleista, jotka kestävät aikaa ja käyttöä. Sen yksityiskohtainen muotoilu ja kaunis ketju tekevät siitä erottuvan ja tyylikkään. Se on myös erinomainen lahjaidea ystävälle tai perheenjäsenelle, joka arvostaa uskonnollista symboliikkaa.