365 päivän palautusoikeus - ilman kysymyksiä!
Toimituskulut 4 € - ilmainen toimitusvaihtoehto yli 49 € tilauksiin-
Ota meihin yhteyttä

Kuinka kerrostaa kaulakoruja

Vetämättä överiksi

Vaivattomalta näyttäminen vaatii vaivaa. Ristiriitaista, tiedämme sen, mutta luota meihin, olemme vasta pääsemässä alkuun.

Kun luet alla olevia sääntöjä, muista, että vaikka säännöt on tehty rikottaviksi, niiden tunteminen ennen purkutyön aloittamista tekee eron niiden tahallisen uhmaamisen ja niihin vahingossa kompastumisen välillä.

1 Kuinka kerrostaa kaulakoruja1.1 Sääntö 1: pidä asusi mielessä1.2 Sääntö 2: valitse keskipiste1.3 Sääntö 3: sovita värit yhteen1.4 Sääntö 4: vaihtele pituuksia ja rakenteita1.5 Sääntö 5: ohjaa liikennettä1.6 Sääntö 6: vähemmän on enemmän1.7 Sääntö 7: sääntöjä ei ole1.8 Samanpituisten kaulakorujen kerrostaminen

Sääntö 1: Pidä asusi mielessä

Ajattele paitasi yläosaa elementtinä kerroksissasi. V-aukkoinen paita tai avoinna oleva paita muodostaa saman terävän kulman kuin riipuskaulakoru, mutta "U"-muotoinen ketju voi luoda visuaalisen sotkun. Jos käytät ketjua v-aukkoisen paidan kanssa, varmista, että se roikkuu tarpeeksi alhaalla, jotta se ei osu kulmaan. Pyöreäkauluksiset paidat ovat yleensä melko lähellä kaulaasi, joten ne ovat turvallisempi vaihtoehto kerrostamiseen.

Turvallisin valinta on musta pyöreäkauluksinen paita, joka tarjoaa tyhjän tilan kaikille kaulakoruille. Sinun kannattaa välttää paitoja, joissa on silmiinpistäviä kuvioita tai huomiota herättäviä kuvia, koska ne ovat ristiriidassa kerroksiesi kanssa.

Sääntö 2: Valitse keskipiste

Riippumatta siitä, kuinka montaa kaulakorua päätät käyttää, yhden tulee olla tärkein huomion kiinnittäjä. Tämä kaulakoru toimii kerrostesi keskipisteenä, ja muut tukevat sitä. Jos käytät kahta ketjua, tämä on todennäköisesti paksumpi tai visuaalisesti silmiinpistävämpi. Jos sekoitat riipuskaulakoruja ja ketjuja, riipus saa eniten huomiota, joten valitse ohuempi ketju täydentämään sitä.

Vältä vahvasti ilmaisevia kaulakorukerroksissa. Kerrostaminen on jo ilmaisua itsessään. Ilmaiseva kaulakoru on suunniteltu pysymään erossa muista ja lähettämään selkeää viestiä. Mikä tahansa lisäys siihen sotkee ​​viestiä ja on yksinkertaisesti liikaa.

Lisätietoja oikean kaulakorun valinnasta saat tutustumalla oppaaseemme Miesten kaulakorut - Kattava opas.

Sääntö 3: Sovita värit yhteen

Metallien tulee olla samanvärisiä. Mieluiten kaikkien. Jos sinulla on kultakello, sormusten tulee olla kultaisia, kaulakorujen kultaisia ​​ja jopa vyönsoljesi. Tämä tulee erityisen tärkeäksi, kun asusteet ovat lähellä toisiaan. Kun olet valinnut keskipisteesi, muiden kerrosten tulee vastata sen sävyä.

Valitse asusteita, jotka täydentävät ihon sävyäsi. Kullanväriset ja lämpimät värit täydentävät mukavasti lämmintä ihosävyä, ja hopea ja asemetallin harmaa sopivat täydellisesti kylmien ihon sävyjen kanssa. Sama koskee valitsemiasi kerroksia. Yritä kerrostaa lämpimiä värejä lämpimillä ja kylmiä kylmillä. Musta, kuten aina, sopii kaiken kanssa.

Ainoa poikkeus on jos keskipisteessäsi on kaksi eriväristä metallia kuten kerrostetussa teräsristi kaulakorussamme. Jopa silloin kerroksesi näyttävät paljon harkitummalta, jos ne vastaavat keskipisteesi vallitsevaa väriä, ja tekevät metallien sekoittamisesta vähemmän vahingolta näyttävän.

Sääntö 4: Vaihtele pituuksia ja rakenteita

Useiden samanpituisten kaulakorujen käyttämisessä ei ole vain ainekset sotkeutumiselle; parhaimmillaan se näyttää optiselta illuusiolta. Todennäköisemmin se näyttää kuitenkin vain sotkulta. Sinun kannattaa luoda 5–10 senttimetrin etäisyys kahden kerroksen väliin ja pienempi, jos kerrostelet 3 tai 4 kaulakorua. Useissa kerroksissa hienovaraisemmat kappaleet voivat olla lähempänä toisiaan, mutta raskaissa ketjuilla ja riipuksilla tulisi olla tilaa hengittää. Käytä kerroksiasi täyttämään kasvojesi ja alemman kerroksen välisen tilan tasaisella upeudella.

Jos sinulla on vain samanpituisia kaulakoruja, voit käyttää pientä temppua luodaksesi niistä kerroksia – lisää siitä alla.

Ketjuja on useita muotoja, ja visuaalisesti houkuttelevimpia kerroksia ovat ne, jotka vaihtelevat niiden välillä. Esimerkiksi köysiketju ja ankkuriketju täydentävät toisiaan hienosti ja lisäävät kerroksiisi selkeää merenkulun tuntua.

Sääntö 5: Ohjaa liikennettä

Katsojasi katse kiinnittyy kerroksiesi keskipisteeseen. Jos haluat kiinnittää huomion komeisiin kasvoihisi, käytä keskipistettä päällyskerroksena. Jos aiot kiinnittää heidän katseensa kohti vaikuttavia rintalihaksia, keskipisteen pitäisi olla alhaisimassa kerroksessa, joka roikkuu noin pallean korkeudella.

Jos haluat korostaa hartioiden leveyttä ja suhteellisen kapeaa vyötäröäsi, valitse matalalla riippuva kaulakoru.

Sääntö 6: Vähemmän on enemmän

Toinen niistä ihastuttavista ristiriitaisuuksista. Suosittelemme kirjaimellisesti useampien kaulakorujen käyttöä…

Näin voi olla, mutta vain Mr. T voi peittää jokaisen senttimetrinsä kullalla. Paksu ketju peittää kaiken muun ympärillään, jolloin hienovaraiset yksityiskohdat ja riipukset näyttävät huonosti suunniteltuilta. Kun kerrostat kaulakoruja, valitse kevyempiä kappaleita, ohuempia ketjuja ja pienempiä riipuksia. Keskipisteesi tulee olla "keskikokoinen" huomion kiinnittäjä, ja kaiken muun tulee täydentää sitä hienovaraisesti.

Sääntö 7: Sääntöjä ei ole

Nyt kun tiedät säännöt, riko niitä. Kokeile erilaisia juttuja. Katso, missä säännöt toimivat ja missä voit muokata niistä tuoreita ja jännittäviä luomuksia. Jaa parhaat (ja huonoimmat) tyylisi kanssamme Instagramissa #TrendhimTribe avulla. Emme malta odottaa, mitä keksit.

Samanpituisten kaulakorujen kerrostaminen

*Toimii vain, jos lukot ovat yhteensopivia

  • Ota kaksi kaulakorua ja yhdistä ne päästä päähän.
  • Aseta liitos niskasi taakse ja vedä molemmat päät olkapäillesi.
  • Ota vasen pää oikeaan käteesi ja oikea vasempaan käteesi.
  • Tuo päät takaisin niskan taakse ja yhdistä ne.

Nyt voit siirtää kahta lukkoa lähemmäs tai kauemmaksi toisistaan ​​säätääksesi kaulakorujen välistä tilaa.

LIITY VOITTAAKSESI 400 €

Ilmoita tietosi saadaksesi jatkuvasti tyylivinkkejä, erikoistarjouksia ja tietoa uusista tuotejulkaisuista. Osallistut automaattisesti kuukausittaiseen arvontaan, jossa voit voittaa 400 euron lahjakortin.

Tunnen Trendhimin tietosuojakäytännön. Voit poistua sähköpostilistalta koska tahansa..