365 päivän palautusoikeus - ilman kysymyksiä!
Toimituskulut 5 € - ilmainen toimitusvaihtoehto yli 59 € tilauksiin-
Ota meihin yhteyttä
Liity Trendhim Tribeen

Liity Tribeen, niin saat vain vain jäsenille suunnattuja alennuksia, tyyli-inspiraatiota ja paljon muuta!

Antamalla sähköpostiosoitteesi hyväksyt Trendhimin Tietosuojakäytännön ja suostut vastaanottamaan sähköpostiisi tarjouksia ja uutisia tuotteista. Voit poistua listalta ja Tribestä milloin haluat.

VIHREÄT OLKALAUKUT

Tämä tyylikäs ja käytännöllinen laukku on täydellinen lisäys asusteisiisi. Sen kestävä materiaali ja laadukkaat yksityiskohdat tekevät siitä pitkäikäisen valinnan. Olkalaukku tarjoaa runsaasti tilaa tärkeille tavaroillesi ja sen säädettävä hihna takaa mukavan käyttökokemuksen. Tilaa nyt ja päivitä tyyliäsi vihreällä olkalaukulla!

LIITY VOITTAAKSESI 400 €

Ilmoita tietosi saadaksesi jatkuvasti tyylivinkkejä, erikoistarjouksia ja tietoa uusista tuotejulkaisuista. Osallistut automaattisesti kuukausittaiseen arvontaan, jossa voit voittaa 400 euron lahjakortin.

Tunnen Trendhimin tietosuojakäytännön. Voit poistua sähköpostilistalta koska tahansa..

Vihreä olkalaukku - Tyylikäs ja käytännöllinen asuste miehille

Vihreä olkalaukku on täydellinen valinta miehille, jotka haluavat lisätä tyylikkyyttä ja käytännöllisyyttä asuunsa. Olkalaukku on erinomainen tapa pitää tärkeät tavarat mukana, olipa kyseessä sitten työmatka, kaupungilla kiertely tai illanvietto ystävien kanssa.

Vihreä olkalaukku tarjoaa runsaasti säilytystilaa erilaisille tarvikkeille, kuten puhelimelle, lompakolle, avaimille ja muille päivittäisille esineille. Sen monipuoliset taskut ja vetoketjulliset osiot pitävät tavarat järjestyksessä ja helposti saatavilla. Olkalaukun säädettävä hihna mahdollistaa sen käytön mukavasti ja sopii eri pituisille käyttäjille.

Tämä vihreä olkalaukku on valmistettu laadukkaista materiaaleista, jotka kestävät kulutusta ja säilyttävät ulkonäkönsä pitkään. Sen tyylikäs muotoilu ja vihreä väri tekevät siitä erottuvan ja sopivan moniin eri tyyleihin. Olkalaukku on myös helppo yhdistää erilaisiin asuihin ja se tuo lisää persoonallisuutta ja tyyliä jokapäiväiseen pukeutumiseen.

Tyylikäs ja käytännöllinen Vihreä olkalaukku miehille

Vihreä olkalaukku on täydellinen asuste miehille, jotka haluavat erottua tyylikkyydellään ja samalla pitää tärkeät tavarat helposti saatavilla. Olkalaukku tarjoaa runsaasti säilytystilaa erilaisille tarvikkeille, kuten puhelimelle, lompakolle, avaimille ja muille päivittäisille esineille.

Tämä vihreä olkalaukku on valmistettu kestävistä materiaaleista, jotka säilyttävät ulkonäkönsä pitkään. Sen tyylikäs muotoilu ja vihreä väri tekevät siitä erottuvan ja sopivan moniin eri tyyleihin. Olkalaukku on myös helppo yhdistää erilaisiin asuihin ja se tuo lisää persoonallisuutta ja tyyliä jokapäiväiseen pukeutumiseen.

Vihreä olkalaukku on käytännöllinen valinta niin työmatkoille, kaupungilla kiertelyyn kuin illanviettoon ystävien kanssa. Sen monipuoliset taskut ja vetoketjulliset osiot pitävät tavarat järjestyksessä ja helposti saatavilla. Olkalaukun säädettävä hihna mahdollistaa sen käytön mukavasti ja sopii eri pituisille käyttäjille.