365 päivän palautusoikeus - ilman kysymyksiä!
Toimituskulut 5 € - ilmainen toimitusvaihtoehto yli 59 € tilauksiin-
Ota meihin yhteyttä
Liity Trendhim Tribeen

Liity Tribeen, niin saat vain vain jäsenille suunnattuja alennuksia, tyyli-inspiraatiota ja paljon muuta!

Antamalla sähköpostiosoitteesi hyväksyt Trendhimin Tietosuojakäytännön ja suostut vastaanottamaan sähköpostiisi tarjouksia ja uutisia tuotteista. Voit poistua listalta ja Tribestä milloin haluat.

Ohuet kellot

Ohuet kellot ovat täydellinen lisäys jokaisen miehen asusteisiin. Nämä kellot ovat kevyitä ja tyylikkäitä, ja ne sopivat täydellisesti jokapäiväiseen käyttöön. Valikoimastamme löydät laadukkaita ohuita kelloja eri väreissä ja malleissa. Tilaa nyt ja saat tyylikkään kellon, joka täydentää asusi täydellisesti.

Personointityypit
30 tuotetta

Ohuet kellot - tyylikkyyttä ranteeseenOhuet kellot ovat täydellinen lisäys jokaisen miehen asusteisiin. Ne ovat tyylikkäitä, kevyitä ja mukavia käyttää. Ohuet kellot ovat myös erittäin monipuolisia, ja ne sopivat täydellisesti niin arkeen kuin juhlaankin.

Ohuet kellot ovat erittäin suosittuja, ja niitä löytyy monia eri malleja ja värejä. Valitse oma suosikkisi ja lisää tyylikkyyttä ranteeseesi.

Tyylikkäät ohuet kellot- viimeistele tyyliNämä ovat täydellinen lisäys jokaisen miehen asusteisiin. Ne ovat pieni yksityiskohta, joka viimeistelee tyylin ja tekee siitä täydellisen.

Kellot ovat erittäin monipuolisia, ja niitä löytyy monia eri malleja ja värejä. Valitse oma suosikkisi ja lisää tyylikkyyttä asuusi. Ne ovat myös erittäin kevyitä ja mukavia käyttää, joten voit käyttää niitä koko päivän ilman huolta.

Tee vaikutus ympärilläsi oleviin ja lisää tyylikkyyttä asuusi tyylikkäillä ohuilla kelloilla.