365 päivän palautusoikeus - ilman kysymyksiä!
Toimituskulut 5 € - ilmainen toimitusvaihtoehto yli 59 € tilauksiin-
Ota meihin yhteyttä
Liity Trendhim Tribeen

Liity Tribeen, niin saat vain vain jäsenille suunnattuja alennuksia, tyyli-inspiraatiota ja paljon muuta!

Antamalla sähköpostiosoitteesi hyväksyt Trendhimin Tietosuojakäytännön ja suostut vastaanottamaan sähköpostiisi tarjouksia ja uutisia tuotteista. Voit poistua listalta ja Tribestä milloin haluat.

Miesten harmaat kellot

Etsitkö tyylikästä miesten harmaata kelloa? Meillä on laaja valikoima erilaisia malleja ja merkkejä, jotka sopivat jokaiseen tyyliin ja budjettiin. Valitse klassinen nahkaranneke tai moderni teräksinen ranneke. Meiltä löydät myös erilaisia toimintoja, kuten päivämääränäytön ja kronografisen kellotaulun. Tilaa nyt miesten harmaa kello verkkokaupastamme ja saat sen nopeasti ja helposti kotiin toimitettuna.

Personointityypit
5 tuotetta

Miesten harmaa kello - Ajaton ja tyylikäs valinta

Etsitkö ajatonta ja tyylikästä kelloa miehelle? Miesten harmaa kello on loistava valinta. Harmaa väri on helppo yhdistää muihin asusteisiin ja se sopii moniin eri tilaisuuksiin.

Kellon tyyli ja ominaisuudet vaihtelevat valmistajasta riippuen, mutta usein harmaa kello on valmistettu laadukkaasta materiaalista ja siinä on tarkka kvartsikoneisto. Lisäksi monet kellot ovat vesitiiviitä ja niissä on käytännöllisiä ominaisuuksia, kuten päivyri ja sekuntiviisari.

Harmaan kellon yhdistäminen eri vaatteisiin on helppoa, sillä se sopii hyvin esimerkiksi mustien, sinisten ja ruskeiden vaatteiden kanssa. Voit käyttää sitä niin arjessa kuin juhlassa, ja se antaa tyylikkään ja huolitellun ilmeen kokonaisuudelle.

Valikoimastamme löydät laadukkaat miesten harmaat kellot eri valmistajilta. Tutustu valikoimaamme ja löydä oma suosikkisi!