365 päivän palautusoikeus - ilman kysymyksiä!
Toimituskulut 5 € - ilmainen toimitusvaihtoehto yli 59 € tilauksiin-
Ota meihin yhteyttä
Liity Trendhim Tribeen

Liity Tribeen, niin saat vain vain jäsenille suunnattuja alennuksia, tyyli-inspiraatiota ja paljon muuta!

Antamalla sähköpostiosoitteesi hyväksyt Trendhimin Tietosuojakäytännön ja suostut vastaanottamaan sähköpostiisi tarjouksia ja uutisia tuotteista. Voit poistua listalta ja Tribestä milloin haluat.

MIESTEN VIHREÄT TOILETTILAUKUT

Meillä on laaja valikoima erilaisia toilettilaukkuja, jotka sopivat täydellisesti miehille. Vihreä toilettilaukku on tyylikäs ja käytännöllinen valinta, joka pitää tavarasi järjestyksessä matkoilla. Tutustu valikoimaamme ja tilaa oma vihreä toilettilaukkusi nyt!

Personointityypit
6 tuotetta

Toilettilaukku miehelle - Tyylikkäät ja käytännölliset vaihtoehdot

Etsitkö miehelle sopivaa toilettilaukkua? Meillä on laaja valikoima tyylikkäitä ja käytännöllisiä vaihtoehtoja, jotka täyttävät kaikki tarpeesi. Olipa kyseessä sitten matkustaminen, treenikassi tai päivittäinen käyttö, meiltä löydät varmasti sopivan toilettilaukun.

Vahvasta materiaalista valmistetut toilettilaukut kestävät kulutusta ja suojaavat tavarasi. Ne ovat myös helppoja pitää puhtaina ja siisteinä. Laadukkaat vetoketjut ja käytännölliset taskut takaavat, että tavarasi pysyvät järjestyksessä ja saat tarvitsemasi nopeasti käyttöön.

Valitse tyylikäs ja kestävä toilettilaukku miehelle, joka sopii täydellisesti hänen tyyliinsä ja tarpeisiinsa. Tutustu valikoimaamme ja löydä täydellinen toilettilaukku juuri sinulle!

Vihreä toilettilaukku - Raikas ja ympäristöystävällinen valinta

Haluatko erottua joukosta ja tehdä ympäristöystävällisen valinnan? Vihreä toilettilaukku on täydellinen valinta sinulle. Sen raikas väri ja kestävä materiaali tekevät siitä sekä tyylikkään että ekologisen vaihtoehdon.

Vihreä toilettilaukku on valmistettu kierrätysmateriaaleista, joten voit olla varma, että teet hyvää ympäristölle. Lisäksi se on suunniteltu kestämään pitkään, joten voit käyttää sitä vuodesta toiseen ilman huolta sen kestävyydestä.

Osta vihreä toilettilaukku ja tee samalla ympäristöteko. Valitse laadukas ja tyylikäs vaihtoehto, joka sopii täydellisesti tarpeisiisi. Tutustu valikoimaamme ja löydä täydellinen vihreä toilettilaukku juuri sinulle!