365 päivän palautusoikeus
Toimituskulut 4 € - ilmainen toimitus yli 29 € tilauksiin
075 326 5471 - (työpäivinä kello 10.00 - 14.00)
Kaikki asusteet
Pukuasusteet
Korut
Laukut & lompakot
Toimituskulut 4 € - ilmainen toimitus yli 29 € tilauksiin
Trendhim
×
Trendhim
Kieli:
Aurinkolasit
Hatut
Huivit
Kalvosinnapit
Kaulakorut
Kellot
Korvakorut
Käsineet
Lasit ilman vahvuuksia
Laukut
Lompakot
Olkaimet
Parranajo
Parranhoito
Rannekorut
Rintaneulat
Rusetit
Solmioneulat
Solmiot
Sormukset
Taskuliinat
Vyöt
075 326 5471
Työpäivinä kello 10.00 - 14.00
Katso kaikki

Kaukokaipuuta suunnittelemassa

Miten ja miksi Traveller's-mallisto suunniteltiin

Luku 1 - Inspiraatio

On luonnollista kaivata, mitä ei voi saada. Ei kuitenkaan ole luonnollista katsella aukeaa ja tietää, ettei sitä voi ylittää. Yli vuoden kestänyt pandemia on täyttänyt meidät sillä, mitä saksalaiset kutsuvat sanalla Fernweh: kaukoikävä, kaukokaipuu, josta ei kuitenkaan täysin välity alkuperäisen käsitteen jälkiosassa polttava kipu.

Olemme seikkailijoita. Miten lujasti juurrummekaan paikkaan, sisäinen ääni kutsuu meitä aina seikkailuun. Siksi matkustamme. Se ääni innoitti Trendhimin tiimiä suunnittelemaan Traveller’s-malliston.

Luku 2 - Kynä ja paperi

Seikkailijoina haluamme suunnitella koruja, jotka puhuttelevat seikkailuun kaipaavaa vaeltajaa. Otimme esiin lyijykynät ja luonnosvihot ja tartuimme toimeen.

Matkustamisen tunnetuimmat symbolit ovat kartta ja kompassi. Niiden pyöreistä muodoista syntyi kiinnostavia yhdistelmiä.

Sanonta “vapaa kuin taivaan lintu” kuvaa hyvin matkaajan sielua. Trendhimin tiimi suunnitteli siipiriipuksen kuvastamaan vapaudenkaipuuta. Monta muuta riipusta on työn alla. Kaikkia inspiroi historiamme vaeltajina ja patoutunut halu tutkia maailmaa.

Luku 3 - Kolmas ulottuvuus

Kun suunnitelmat ovat valmiit paperilla, Trendhimin tiimi muuttaa ne kolmiulotteisiksi malleiksi. Joskus luonnoksissa upea yksilö ei toimikaan enää kolmiulotteisena. Jos se ei toimi kolmiulotteisissa suunnitelmissa, on todennäköistä, ettei se toimi käytännössä. Osa suunnitelmista heitetään paperikoriin. Niistä, jotka eivät karsiudu, tehdään parempia.

Kun mallit ovat valmiit, 3D-tulostamme ne lähempää tarkastelua varten. Kuten sanottua, mikä toimii 3D:nä, ei aina toimi todellisuudessa. Tämän prosessin avulla löydämme heikot lenkit, epätarkat yksityiskohdat ja suunnitteluvirheet. Esimerkiksi kun tulostimme osat yhteen rannekoruista, huomasimme, että kiinnityshaka oli liian pieni.

Tämän kaltaisten ongelmien löytäminen suunnittelun lisävaiheessa estää sen, ettei virheellisiä tuotteita pääty asiakkaalle saapuvaan kappaleeseen.

Luku 4 - Todellisuus

Valmistajalta tulevat näytteet voivat poiketa 3D-tulostetuista malleista. Metallin hohto voi hukuttaa yksityiskohdat alleen tai korostaa epätäydellisyyksiä. Tämäkin on toistuva prosessi. Tilaamme usein näytteen toisensa jälkeen ennen kuin saamme kaikki yksityiskohdat oikein.

Tällä hetkellä keskitymme teräksen ja sen päällysteen kestävyyteen. Varmistamme, että materiaali sopii miehelle, joka on valmis palaamaan aktiiviseen elämäntyyliinsä. Testaamme linkkien lujuutta, niin että ne selviävät kaikesta eteen tulevasta, ja päällysteen kulumattomuutta, jotta korua ei tarvitse riisua ennen veteen hyppäämistä.

Luku 5 - Lepytä Fernweh

Kun Arkain Traveller’s-mallisto julkaistaan, se on valmis seikkailuun. Oletko sinä?

*Kun liityt mukaan sähköpostiosoitteellasi, hyväksyt tietosuojakäytäntömme ja suostut vastaanottamaan sähköpostiisi tarjouksia ja uutisia tuotteista. Voit poistua sähköpostilistalta milloin tahansa.

Uudet mallistot

Sanatio-rannekorumallisto

Mystisiä voimia tai ei, Sanatio-mallistossa on luonnollisia jalokiviä. Jokainen helmi on ainutlaatuinen, jokainen rannek...

Verhot syrjään

Luurankokello näyttää viisareita pyörittävän koneiston ja herättää kysymyksen: "Miksi tämä kaunis tanssi oli alunperinkä...

Amager-mallisto

Pelkkä kaulakoru voi kertoa sinusta paljon. Mutta yleensä niillä on vain yksi viesti. Nämä monipuoliset rannekorut ja ka...

Suojaa silmiäsi - väritä elämäsi

Suojaa silmiäsi tänä kesänä laadukkailla aurinkolaseilla. Waykinsin Thea -mallisto - 39 uutta aurinkolasimallia miehille...

Vedenpitäviä kelloja, joissa on safiirilasi

Tarinasi ei pysähdy, joten miksi kellosikaan pitäisi pysähtyä? Ruostumattomasta 316L-teräksestä ja safiirilasista tehdyt...

Kirurgisen tason ruostumattomasta teräksestä ja safiirilasista tehdyt kronografit

Pysy ajan tasalla tyylikkäästi. Ray-malliston kellot on tehty ensiluokkaisista materiaaleista tarkkaan ajanottoon.

Waykinsin taitettavat aurinkolasit + 31 uutta mallia

Taitettavista aurinkolaseista naarmuuntumattomiin linsseihin – uusimmilla aurinkolaseillamme näet pitemmälle ja paremmin...

Pehmeät, kutittamattomat kaulahuivit ja pipot

Montagna-malliston hengittävät ja lämpimät kaulahuivit ja pipot on ajatuksella suunniteltu kylmimpiin päiviin.

Kellot, joiden sykkeen voi nähdä

Dante-kellot saavat energiansa liikkeistäsi. Kun liikut, kellokin liikkuu. Älä pysähdy.

Katso kaikki mallistot
Takaisin
Palauta salasanani

Hurraa! Olemme lähettäneet sinulle sähköpostia. Pian voit kirjautua sisään!

Oops! Tarvitsemme sähköpostiosoitteesi.Sähköposti ei ole voimassa.