365 päivän palautusoikeus
Toimituskulut 4 € - ilmainen toimitus yli 29 € tilauksiin
075 326 5471 - (työpäivinä kello 10.00 - 14.00)
Kaikki asusteet
Pukuasusteet
Korut
Laukut & lompakot
Toimituskulut 4 € - ilmainen toimitus yli 29 € tilauksiin
Trendhim
×
Trendhim
Kieli:
Aurinkolasit
Hatut
Huivit
Kalvosinnapit
Kaulakorut
Kellot
Korvakorut
Käsineet
Lasit ilman vahvuuksia
Laukut
Lompakot
Olkaimet
Parranajo
Parranhoito
Rannekorut
Rintaneulat
Rusetit
Solmioneulat
Solmiot
Sormukset
Taskuliinat
Vyöt
075 326 5471
Työpäivinä kello 10.00 - 14.00
Katso kaikki

Kaukokaipuuta suunnittelemassa

Miten ja miksi Traveller's-mallisto suunniteltiin

Luku 1 - Inspiraatio

On luonnollista kaivata, mitä ei voi saada. Ei kuitenkaan ole luonnollista katsella aukeaa ja tietää, ettei sitä voi ylittää. Yli vuoden kestänyt pandemia on täyttänyt meidät sillä, mitä saksalaiset kutsuvat sanalla Fernweh: kaukoikävä, kaukokaipuu, josta ei kuitenkaan täysin välity alkuperäisen käsitteen jälkiosassa polttava kipu.

Olemme seikkailijoita. Miten lujasti juurrummekaan paikkaan, sisäinen ääni kutsuu meitä aina seikkailuun. Siksi matkustamme. Se ääni innoitti Trendhimin tiimiä suunnittelemaan Traveller’s-malliston.

Luku 2 - Kynä ja paperi

Seikkailijoina haluamme suunnitella koruja, jotka puhuttelevat seikkailuun kaipaavaa vaeltajaa. Otimme esiin lyijykynät ja luonnosvihot ja tartuimme toimeen.

Matkustamisen tunnetuimmat symbolit ovat kartta ja kompassi. Niiden pyöreistä muodoista syntyi kiinnostavia yhdistelmiä.

Sanonta “vapaa kuin taivaan lintu” kuvaa hyvin matkaajan sielua. Trendhimin tiimi suunnitteli siipiriipuksen kuvastamaan vapaudenkaipuuta. Monta muuta riipusta on työn alla. Kaikkia inspiroi historiamme vaeltajina ja patoutunut halu tutkia maailmaa.

Luku 3 - Kolmas ulottuvuus

Kun suunnitelmat ovat valmiit paperilla, Trendhimin tiimi muuttaa ne kolmiulotteisiksi malleiksi. Joskus luonnoksissa upea yksilö ei toimikaan enää kolmiulotteisena. Jos se ei toimi kolmiulotteisissa suunnitelmissa, on todennäköistä, ettei se toimi käytännössä. Osa suunnitelmista heitetään paperikoriin. Niistä, jotka eivät karsiudu, tehdään parempia.

Kun mallit ovat valmiit, 3D-tulostamme ne lähempää tarkastelua varten. Kuten sanottua, mikä toimii 3D:nä, ei aina toimi todellisuudessa. Tämän prosessin avulla löydämme heikot lenkit, epätarkat yksityiskohdat ja suunnitteluvirheet. Esimerkiksi kun tulostimme osat yhteen rannekoruista, huomasimme, että kiinnityshaka oli liian pieni.

Tämän kaltaisten ongelmien löytäminen suunnittelun lisävaiheessa estää sen, ettei virheellisiä tuotteita pääty asiakkaalle saapuvaan kappaleeseen.

Luku 4 - Todellisuus

Valmistajalta tulevat näytteet voivat poiketa 3D-tulostetuista malleista. Metallin hohto voi hukuttaa yksityiskohdat alleen tai korostaa epätäydellisyyksiä. Tämäkin on toistuva prosessi. Tilaamme usein näytteen toisensa jälkeen ennen kuin saamme kaikki yksityiskohdat oikein.

Tällä hetkellä keskitymme teräksen ja sen päällysteen kestävyyteen. Varmistamme, että materiaali sopii miehelle, joka on valmis palaamaan aktiiviseen elämäntyyliinsä. Testaamme linkkien lujuutta, niin että ne selviävät kaikesta eteen tulevasta, ja päällysteen kulumattomuutta, jotta korua ei tarvitse riisua ennen veteen hyppäämistä.

Luku 5 - Lepytä Fernweh

Kun Arkain Traveller’s-mallisto julkaistaan, se on valmis seikkailuun. Oletko sinä?

*Kun liityt mukaan sähköpostiosoitteellasi, hyväksyt tietosuojakäytäntömme ja suostut vastaanottamaan sähköpostiisi tarjouksia ja uutisia tuotteista. Voit poistua sähköpostilistalta milloin tahansa.

Uudet artikkelit

Kuinka suunnittelimme Orisun-malliston

Luonnon sattumanvaraisuus saa meidät ihmettelemään. Orisun-mallisto nostaa osan luontoäidin luovuudesta kaulaasi.

Miesten vihkisormukset – kattava opas

Oikean sormuskoon löytämisestä epätavanomaisiin sormuksiin – lue, miten valita vihkisormus ja aloittaa liitto tyylillä.

Parantavat rannekorut miehille – mitä korukivet merkitsevät

Lue, mikä tekee miesten parantavista rannekoruista niin erityisiä ja miten valita itselleen oikeanlainen.

Ystävänpäivälahjoja miehelle

Tanskassa suunnitelluista kelloista sormuksiin, kaulakoruihin ja rannekoruihin – anna ystävänpäivälahja, jolla on merki...

Mikä on yksiviisarinen 24 tunnin kello ja miksi sinun pitäisi käyttää sitä?

Tutustu kellonajan lukemiseen ja yksiviisarisen 24 tunnin kellon ajan asettamiseen ja opi, miksi sinun pitäisi käyttää s...

Mikä on kuunvaihekello ja miten se asetetaan

Opi, miten käytetään maailman vanhinta komplikaatiota – kuunvaihenäyttöä.

Miesten rannekorujen puhdistaminen ja hoito

Vastaamme kaikkiin miesten rannekorujen hoitoon ja puhdistamiseen liittyviin kysymyksiisi. Helmien kanssa uimisesta ruos...

Neljä kysymystä ennen luurankokellon ostamista

Nämä neljä kysymystä auttavat sinua valitsemaan oikeanlaisen miesten luurankokellon ja ymmärtämään, miten se pidetään to...

Miten käyttää taskukelloa tyylikkäästi

Taskukellon ketjun valinnasta aina käytettävän napinläven oppimiseen, katso, kuinka taskukelloa käytetään oikein.

Katso kaikki artikkelit
Takaisin
Palauta salasanani

Kiitos! Jos sinulla on tili, saat meiltä sähköpostin. Jos et saa meiltä sähköpostia, se johtuu siitä, että sinulla ei ole tiliä. Voit luoda tilin klikkaamalla "Kirjaudu sisään" -valikkoa ja tämän jälkeen "Luo tili"

Oops! Tarvitsemme sähköpostiosoitteesi.Sähköposti ei ole voimassa.