365 day return policy for any reason
Shipping 4 € - Free over 29 €
i
075 326 5471 - (working days 9am-5pm)
All accessories
Suit accessories
Jewellery
Bags & Wallets
Shipping 4 € - Free over 29 €
i
Trendhim
×
Trendhim
Language:
Aurinkolasit
Hatut
Huivit
Kalvosinnapit
Kaulakorut
Kellot
Korvakorut
Käsineet
Lasit ilman vahvuuksia
Laukut
Lompakot
Olkaimet
Parran hoito
Parranajo
Rannekorut
Rintaneulat
Rusetit
Solmioneulat
Solmiot
Sormukset
Taskuliinat
Vyöt
075 326 5471
Working days 9am-5pm
View all

Suunnittelun taustaa: Yksityiskohdat ratkaisevat

Suunnitelmista luonnoksiksi ja digitaalisiksi piirroksiksi – näin syntyvät Arkain riipuskorujen ja rannekorujen monimutkaiset yksityiskohdat.

Luku 1: Selailua

Tämä mallisto sai alkunsa, kun eräs bränditutkijoista selaili Instagramia. Hän havaitsi, että riipuskorut ovat tehneet uuden tulemisen, ja päätti syventyä asiaan.

Lähes kaikki tarkistavat puhelintaan aina välillä päivän mittaan, eikä siitä yleensä seuraa mitään sen kummempaa. Tällä kertaa se käynnisti Arkain minimalliston.

Haluamme tehdä mielenkiintoisia koruja, jotka sopivat hyvin yhteen ja näyttävät hienoilta yksittäinkin. Arkain suosittujen rannekorujen tapaan riipuskorujenkin toivotaan tuovan mieleen luonnon, laadukkuuden ja matkailun.

Päämäärämme on suunnitella korkealaatuisista materiaaleista ja luonnonkivistä koruja, jotka saavat ihmiset pysähtymään kesken selailun.

Luku 2: Luonnoksia ja kiviä

Arkain suunnittelutiimi muuttaa alustavat suunnitelmat luonnoksiksi. Kun mallisto alkaa herätä henkiin, ryhdymme pohtimaan pienempiä yksityiskohtia kuten pääkallokoristeiden ulkonäköä, logon paikkaa ja erilaisia kiviä – luonnonkivistä emme luovu. Mutta millaiset kivet koruihin sopisivat? Minkä väriset? Näitä kysymyksiä mietimme tälläkin hetkellä.

Ensimmäisten suunnitelmien jälkeen olemme hahmotelleet malliston, joka sisältää yli 40 erilaista rannekorua ja kaulakorua. Niitä on helppo yhdistellä keskenään, koska ne täydentävät toisiaan, ja lukuisine yksityiskohtineen ne toimivat myös yksittäin pidettynä.

Mallistolle on annettu nimeksi Rico. Mitä pidät nimestä? Tästä voit laittaa meille kommenttia ja kertoa, minkä nimen sinä olisit antanut mallistolle ja minkälaisia koruja toivoisit lisättäväksi mallistoon.

Luku 3: Lyijykynäluonnoksista digitaalisiin

Digitaalinen suunnittelija muuttaa jokaisen luonnoksen digitaaliseksi. Piirustukset alkavat muistuttaa oikeita koruja. Tässä vaiheessa saatetaan myös huomata, että tarvitaan lisää yksityiskohtia. Keskitymme pieniin detaljeihin, koska niillä on merkitystä Arkai-miehelle ja hänen kertomalleen tarinalle.

Riipusta ja rannekorua tehdessä koolla on väliä. 3D-tulostamme jokaisen riipuskorun, jotta näemme, että mittasuhteet ja yksityiskohdat ovat kunnossa.

Kirjakäärö-riipuksen havaittiin olevan turhan iso, joten sitä muokattiin. Kuulostaa helpommalta kuin onkaan. Pienikin muutos vaikuttaa kaikkeen pääkallon mittasuhteista koristekiviin. Ainut tapa saada aikaan lopputulos, josta voi olla ylpeä, on tehdä töitä asian eteen.

Alusta asti tiesimme, että haluamme mallistoon mustia, hopeanvärisiä ja kullanvärisiä teräskoruja. Aiheen tutkimisen jälkeen värimaailmaan lisättiin myös ruusukulta. Minkä väri on sinun mieleesi? Suositko hopeanväristä, vai vetoaako kullanhohto enemmän?

Luku 4: Odotus

Nyt, kun kaikki muutokset on lyöty lukkoon ja viimeinen erä 3D-tulosteita tarkistettu, olemme lähettäneet valmistajalle tuotesuunnitelmat mittoineen, kuvineen ja materiaaleineen. Ei aikaakaan, niin saamme nähdä korut valmiina!

Teemme uuden päivityksen, kun ensimmäiset mallikappaleet saapuvat!

Etkö malta odottaa? Säästä 10%

Älä hukkaa mahdollisuuttasi tehdä ostoksia mallistosta. Liity* Trendhim Tribeen, niin saat 10% alennuksen, joka on varattu vain Triben jäsenille.

Oletko valmis näkemään malliston?

Uudet ideat ja inspiraatio ovat meistä aina kiinnostavia. Minkälainen olisi mielestäsi mahtava mallisto?

*Kun rekisteröidyt antamalla sähköpostiosoitteesi, hyväksyt tietosuojakäytäntömme ja suostut vastaanottamaan tarjouksia ja uutisia tuotteista sähköpostitse. Voit poistua sähköpostilistalta koska tahansa.

Back
Reset my password

Hooray! We have sent you an email. You will soon be able to login!

Oops! We need your emailYour email is invalid