365 päivän palautusoikeus
Toimituskulut 4 € - ilmainen toimitus yli 29 € tilauksiin
075 326 5471 - (työpäivinä kello 10.00 - 14.00)
Kaikki asusteet
Pukuasusteet
Korut
Laukut & lompakot
Toimituskulut 4 € - ilmainen toimitus yli 29 € tilauksiin
Trendhim
×
Trendhim
Kieli:
Aurinkolasit
Hatut
Huivit
Kalvosinnapit
Kaulakorut
Kellot
Korvakorut
Käsineet
Lasit ilman vahvuuksia
Laukut
Lompakot
Olkaimet
Parran hoito
Parranajo
Rannekorut
Rintaneulat
Rusetit
Solmioneulat
Solmiot
Sormukset
Taskuliinat
Vyöt
075 326 5471
Työpäivinä kello 10.00 - 14.00
Katso kaikki

Suunnittelun taustaa: Yksityiskohdat ratkaisevat

Suunnitelmista luonnoksiksi ja digitaalisiksi piirroksiksi – näin syntyvät Arkain riipuskorujen ja rannekorujen monimutkaiset yksityiskohdat.

Luku 1: Selailua

Tämä mallisto sai alkunsa, kun eräs bränditutkijoista selaili Instagramia. Hän havaitsi, että riipuskorut ovat tehneet uuden tulemisen, ja päätti syventyä asiaan.

Lähes kaikki tarkistavat puhelintaan aina välillä päivän mittaan, eikä siitä yleensä seuraa mitään sen kummempaa. Tällä kertaa se käynnisti Arkain minimalliston.

Haluamme tehdä mielenkiintoisia koruja, jotka sopivat hyvin yhteen ja näyttävät hienoilta yksittäinkin. Arkain suosittujen rannekorujen tapaan riipuskorujenkin toivotaan tuovan mieleen luonnon, laadukkuuden ja matkailun.

Päämäärämme on suunnitella korkealaatuisista materiaaleista ja luonnonkivistä koruja, jotka saavat ihmiset pysähtymään kesken selailun.

Luku 2: Luonnoksia ja kiviä

Arkain suunnittelutiimi muuttaa alustavat suunnitelmat luonnoksiksi. Kun mallisto alkaa herätä henkiin, ryhdymme pohtimaan pienempiä yksityiskohtia kuten pääkallokoristeiden ulkonäköä, logon paikkaa ja erilaisia kiviä – luonnonkivistä emme luovu. Mutta millaiset kivet koruihin sopisivat? Minkä väriset? Näitä kysymyksiä mietimme tälläkin hetkellä.

Ensimmäisten suunnitelmien jälkeen olemme hahmotelleet malliston, joka sisältää yli 40 erilaista rannekorua ja kaulakorua. Niitä on helppo yhdistellä keskenään, koska ne täydentävät toisiaan, ja lukuisine yksityiskohtineen ne toimivat myös yksittäin pidettynä.

Mallistolle on annettu nimeksi Rico. Mitä pidät nimestä? Tästä voit laittaa meille kommenttia ja kertoa, minkä nimen sinä olisit antanut mallistolle ja minkälaisia koruja toivoisit lisättäväksi mallistoon.

Luku 3: Lyijykynäluonnoksista digitaalisiin

Digitaalinen suunnittelija muuttaa jokaisen luonnoksen digitaaliseksi. Piirustukset alkavat muistuttaa oikeita koruja. Tässä vaiheessa saatetaan myös huomata, että tarvitaan lisää yksityiskohtia. Keskitymme pieniin detaljeihin, koska niillä on merkitystä Arkai-miehelle ja hänen kertomalleen tarinalle.

Riipusta ja rannekorua tehdessä koolla on väliä. 3D-tulostamme jokaisen riipuskorun, jotta näemme, että mittasuhteet ja yksityiskohdat ovat kunnossa.

Kirjakäärö-riipuksen havaittiin olevan turhan iso, joten sitä muokattiin. Kuulostaa helpommalta kuin onkaan. Pienikin muutos vaikuttaa kaikkeen pääkallon mittasuhteista koristekiviin. Ainut tapa saada aikaan lopputulos, josta voi olla ylpeä, on tehdä töitä asian eteen.

Alusta asti tiesimme, että haluamme mallistoon mustia, hopeanvärisiä ja kullanvärisiä teräskoruja. Aiheen tutkimisen jälkeen värimaailmaan lisättiin myös ruusukulta. Minkä väri on sinun mieleesi? Suositko hopeanväristä, vai vetoaako kullanhohto enemmän?

Luku 4: Odotus

Nyt, kun kaikki muutokset on lyöty lukkoon ja viimeinen erä 3D-tulosteita tarkistettu, olemme lähettäneet valmistajalle tuotesuunnitelmat mittoineen, kuvineen ja materiaaleineen. Ei aikaakaan, niin saamme nähdä korut valmiina!

Teemme uuden päivityksen, kun ensimmäiset mallikappaleet saapuvat!

Chapter 5: Updates & Improvements

The first samples are in and they’re not what we expected. For any jewellery designer, this is all part of the process. It’s our chance to update the designs and choose a higher quality steel and stone. There are so many details going in each piece… we’re willing to take the time to get it right.

If all goes as planned, we’ll have another round of samples by late autumn. Until then…

Etkö malta odottaa? Säästä 10%

Älä hukkaa mahdollisuuttasi tehdä ostoksia mallistosta. Liity* Trendhim Tribeen, niin saat 10% alennuksen, joka on varattu vain Triben jäsenille.

Oletko valmis näkemään malliston?

Uudet ideat ja inspiraatio ovat meistä aina kiinnostavia. Minkälainen olisi mielestäsi mahtava mallisto?

*Kun rekisteröidyt antamalla sähköpostiosoitteesi, hyväksyt tietosuojakäytäntömme ja suostut vastaanottamaan tarjouksia ja uutisia tuotteista sähköpostitse. Voit poistua sähköpostilistalta koska tahansa.

Uudet mallistot

Vedenpitäviä kelloja, joissa on safiirilasi

Tarinasi ei pysähdy, joten miksi kellosikaan pitäisi pysähtyä? Ruostumattomasta 316L-teräksestä ja safiirilasista tehdyt...

Kirurgisen tason ruostumattomasta teräksestä ja safiirilasista tehdyt kronografit

Pysy ajan tasalla tyylikkäästi. Ray-malliston kellot on tehty ensiluokkaisista materiaaleista tarkkaan ajanottoon.

Waykinsin taitettavat aurinkolasit + 31 uutta mallia

Taitettavista aurinkolaseista naarmuuntumattomiin linsseihin – uusimmilla aurinkolaseillamme näet pitemmälle ja paremmin...

Pehmeät, kutittamattomat kaulahuivit ja pipot

Montagna-malliston hengittävät ja lämpimät kaulahuivit ja pipot on ajatuksella suunniteltu kylmimpiin päiviin.

Kellot, joiden sykkeen voi nähdä

Dante-kellot saavat energiansa liikkeistäsi. Kun liikut, kellokin liikkuu. Älä pysähdy.

Taiteltavat ja lähtövalmiit laukut urbaanille tutkimusmatkailijalle

Lazy Bear on suunnitellut Tanskassa Foldable-malliston, jonka vedenkestävät ja kevyet taitettavat laukut ovat helppoja p...

Italialainen nahkavyömallisto

Jokaisessa nahkavyössä näkyy italialainen käsityötaito ja tanskalainen muotoilu. Vyöt ovat kestäviä, käytännöllisiä ja n...

Kite-mallisto

Kite-mallisto on monipuolinen valikoima kevyitä pipoja. Jokainen pipo on tehty 100% luomupuuvillasta, mikä tekee niistä...

Lincoln-mallisto

Kestävyys ja käytännöllinen design yhdistyvät värimalliston taipuisasta nahasta valmistetuissa lompakoissa ja laukuissa,...

Katso kaikki mallistot
Takaisin
Palauta salasanani

Hurraa! Olemme lähettäneet sinulle sähköpostia. Pian voit kirjautua sisään!

Oops! Tarvitsemme sähköpostiosoitteesi.Sähköposti ei ole voimassa.