365 päivän palautusoikeus - ilman kysymyksiä!
Toimituskulut 4 € - ilmainen toimitusvaihtoehto yli 59 € tilauksiin-
094 272 2298 - (työpäivinä kello 10.00 - 13.00)

Meidän Tuotemerkit

Etsitkö tiettyä tuotemerkkiä, joka sopii omaan tarinaasi? katso meidän mahtavat tuotemerkkimme ja löydä sopiva tuote juuri sinulle.

Trendhim on kasvanut miesten asusteiden uudelleenmyyjästä kansainväliseksi sähköisen kaupankäynnin jättiläiseksi yli 6 000 yksilöllisellä tuotteella ja 13 omalla tuotemerkillä. Jokainen tavara on huolellisesti suunniteltu Tanskassa ja on valmistettu kertomaan erilaisia tarinoita.

WAYKINS

Waykins on huoleton, aina menossa mukana ja vallmiina uusiin seikkaluihin. Emme kuitenkaan voi lähettää sinua rannalle, mutta meidän asusteemme voivat herättää muistoja ja ja muistuttaa pysymään seikkailullisena.

FAWLER

Fawler on tarkoitettu miehelle, joka ymmärtää laadun ja loistavan työnjäljen päälle. Hän tietää hänen vaihtoehtonsa ja on ylpeä pysyessään aitona arvoilleen ja ideoilleen.

BOHEMIAN REVOLT

Bohemian Revolt Antaa sinun olla sinä... vaikka pitäisi laittaa puku päälle. Et ole koskaa tylsä!

MOODY MASON

Moody Mason on koru merkki oikeille miehille – Niin komentajalle ja miehelle joka rkastaa liata kätensä, häiriköille ja hyvälle isälle, joka teki hulluja asioita pienempänä eikä ole valmis luovuttamaan sitä lähiöelämän takia. Moody Mason ei ole vain yksi asia. Miksi sinun pitäisi?

LAZY BEAR

Lazy Bear on urbaanille matkaajalle. Sille, joka katsoo suurta asvaltti viidakkoa ja näkee vain viidakon. Elämä on tarkoitettu elettäväksi – elä sen mukaan.

SALT & HIDE

Salt & Hide ymmärtää, että jokaisen kulman takana odottaa uusi määränpää ja sen, että maailma näytää jokaisella askeleella erilaiselta. Meidän arvostus luonnollisia materiaaleja kohtaan yltää aina väritykseen, rakenteeseen ja tunteisiin... se muistuttaa meitä paikasta, jota emme ole vielä nähneet, matkaa, jota ei ole vielä tehty ja sytyttää sisäisen palon mennä sinne.

SIDEGREN

Sidegren esittää nykyajan Skandinaavista tyyliä ja elämäntyyliä. Jokaisella huolellisesti mietityllä tuotteella on oltava jokin tarkoitus minimaalisen esteettisyyden takana ja aidon Tanskalaise tyylin mukaan sulautuu saumattomasti toiminnallisuuden kanssa.

LUCLEON

Kaikki tilanteet eivät tarvitse selkeää sanoaaa, jotta saat huomion. Lucleon on miehille, jotka ymmärtävät, miten tehdä vaikutus ilman huomion herättämistä. Hiljainen itseluottamus ja voima tekee hänestä leijonan – ei hänen karjaisunsa.