365 päivän palautusoikeus - ilman kysymyksiä!
Toimituskulut 5 € - ilmainen toimitusvaihtoehto yli 59 € tilauksiin-
Ota meihin yhteyttä
Liity Trendhim Tribeen

Liity Tribeen, niin saat vain vain jäsenille suunnattuja alennuksia, tyyli-inspiraatiota ja paljon muuta!

Antamalla sähköpostiosoitteesi hyväksyt Trendhimin Tietosuojakäytännön ja suostut vastaanottamaan sähköpostiisi tarjouksia ja uutisia tuotteista. Voit poistua listalta ja Tribestä milloin haluat.

Miesten salkut

Etsitkö tyylikästä miesten salkkua? Tarjoamme laajan valikoiman erilaisia salkkuja, jotka sopivat niin työ- kuin vapaa-ajan käyttöön. Valitse nahkainen salkku, joka kestää käytössä vuosia, tai moderni salkku, joka sopii täydellisesti nykyaikaiseen tyyliin. Tutustu valikoimaamme ja löydä täydellinen salkku juuri sinulle.

Personointityypit
4 tuotetta

Tyylikkäät miesten salkut - Työmatkoille ja kokouksiin

Etsitkö laadukasta ja tyylikästä salkkua työmatkoillesi ja kokouksiin? Meiltä löydät laajan valikoiman miesten salkkuja eri tyyleihin ja tarpeisiin. Valikoimastamme löydät niin nahkaisia kuin kangaskankaisiakin salkkuja, eri kokoja ja värejä.

Laadukas salkku on tärkeä osa tyylikästä asukokonaisuutta. Se on myös käytännöllinen tapa kantaa mukanaan tärkeät asiakirjat ja tietokoneen. Meidän salkkumme ovat suunniteltu kestämään käyttöä ja sopivat tyylikkyytensä ansiosta moneen eri tilaisuuteen.

Tervetuloa tutustumaan valikoimaamme ja löytämään juuri sinulle sopiva miesten salkku!

Miesten salkku - Kätevä ja tyylikäs lisävaruste

Miesten salkku on kätevä ja tyylikäs lisävaruste niin työmatkoille kuin kokouksiinkin. Se on käytännöllinen tapa kantaa mukanaan tärkeät asiakirjat ja tietokoneen. Meiltä löydät laadukkaat miesten salkut eri tyyleihin ja tarpeisiin.

Valikoimastamme löydät niin nahkaisia kuin kangaskankaisiakin salkkuja, eri kokoja ja värejä. Laadukas salkku on tärkeä osa tyylikästä asukokonaisuutta, joka antaa itsevarmuutta ja tyyliä työpaikalle ja kokouksiin.

Tervetuloa tutustumaan valikoimaamme ja löytämään juuri sinulle sopiva miesten salkku!