365 päivän palautusoikeus - ilman kysymyksiä!
Toimituskulut 4 € - ilmainen toimitusvaihtoehto yli 59 € tilauksiin-
Ota meihin yhteyttä
Liity Trendhim Tribeen

Liity Tribeen, niin saat vain vain jäsenille suunnattuja alennuksia, tyyli-inspiraatiota ja paljon muuta!

Antamalla sähköpostiosoitteesi hyväksyt Trendhimin Tietosuojakäytännön ja suostut vastaanottamaan sähköpostiisi tarjouksia ja uutisia tuotteista. Voit poistua listalta ja Tribestä milloin haluat.

MIESTEN KULMAKORUT

Kulmakoru miehille on upea tapa tuoda persoonallisuutta ja tyyliä ilmeeseen. Se voi olla pieni yksityiskohta, mutta se tekee suuren vaikutuksen. Valitse rohkea ja maskuliininen kulmakoru, joka korostaa kasvojesi parhaita piirteitä. Se on täydellinen lisäys mihin tahansa asuun tai tilaisuuteen.

19 tuotetta
19 tuotetta

LIITY VOITTAAKSESI 400 €

Ilmoita tietosi saadaksesi jatkuvasti tyylivinkkejä, erikoistarjouksia ja tietoa uusista tuotejulkaisuista. Osallistut automaattisesti kuukausittaiseen arvontaan, jossa voit voittaa 400 euron lahjakortin.

Tunnen Trendhimin tietosuojakäytännön. Voit poistua sähköpostilistalta koska tahansa..

Miesten kulmakorut - Tyylikkäät ja rohkeat korut miehille

Kulmakoru on upea tapa tuoda persoonallisuutta ja tyyliä ilmeeseesi. Olitpa sitten rock-henkistä tai klassisen tyylikästä, miesten kulmakorut tarjoavat sinulle mahdollisuuden erottua joukosta.

Nämä korut eivät ole vain kauniita, vaan ne myös heijastavat rohkeutta ja itseluottamusta. Ne voivat olla pieni yksityiskohta, joka tekee suuren eron kokonaisuudessa.

Valikoimastamme löydät laadukkaasti valmistetut miesten kulmakorut eri materiaaleista, kuten teräs, hopea ja kulta. Voit valita minimalistisen designin tai näyttävämmän korun riippuen omasta tyylisi.

Kulmakoru miehille - Persoonallinen lisäys tyyliisi

Kulmakoru on täydellinen tapa ilmaista omaa persoonallisuuttasi ja luoda uniikki tyyli. Se voi olla pieni yksityiskohta, joka tekee suuren eron kokonaisuudessa.

Olitpa sitten rock-henkistä tai klassisen tyylikäs, kulmakoru antaa sinulle mahdollisuuden erottua joukosta. Valikoimastamme löydät laadukkaasti valmistetut kulmakorut eri materiaaleista, kuten teräs, hopea ja kulta.

Valitse rohkea ja persoonallinen miesten kulmakoru, joka sopii täydellisesti omaan tyyliisi. Se on lisäys ulkonäköösi, joka herättää huomiota ja antaa sinulle itsevarmuutta.