365 päivän palautusoikeus - ilman kysymyksiä!
Toimituskulut 5 € - ilmainen toimitusvaihtoehto yli 59 € tilauksiin-
Ota meihin yhteyttä
Liity Trendhim Tribeen

Liity Tribeen, niin saat vain vain jäsenille suunnattuja alennuksia, tyyli-inspiraatiota ja paljon muuta!

Antamalla sähköpostiosoitteesi hyväksyt Trendhimin Tietosuojakäytännön ja suostut vastaanottamaan sähköpostiisi tarjouksia ja uutisia tuotteista. Voit poistua listalta ja Tribestä milloin haluat.

MIESTEN BARBELLIKORUT

Barbellikoru miehille on täydellinen tapa tuoda ripaus tyyliä ja rohkeutta asuun. Valmistettu laadukkaasta materiaalista, tämä koru kestää käyttöä ja antaa persoonallisen ilmeen. Olit sitten kuntosalilla tai illallisella, barbellikoru on täydellinen lisävaruste joka tilanteeseen.

16 tuotetta

Miesten barbellikorut - Tyylikkäät ja rohkeat lisäkkeet

Haluatko tuoda ripauksen tyyliä ja rohkeutta asuusi? Miesten barbellikorut ovat täydellinen valinta. Nämä upeasti suunnitellut korut eivät jää huomaamatta, vaan antavat sinulle persoonallisuutta ja kantajalleen sopivan annoksen itsevarmuutta.


Valikoimastamme löydät laajan valikoiman miesten barbellikoruja erilaisilla designeilla ja materiaaleilla. Olipa kyseessä teräs, hopea tai kulta, nämä korut ovat kestäviä ja pitkäikäisiä. Ne sopivat täydellisesti niin arkeen kuin juhlaankin.


Barbellikorujemme monipuoliset muodot mahdollistavat niiden käytön erilaisissa lävistyksissä. Voit valita klassisen yksinkertaisen mallin tai rohkeamman vaihtoehdon, joka varmasti herättää huomiota.

Tuo tyyliisi särmää - Barbellikoru miehille

Etsitkö tapaa tuoda särmää tyyliisi? Barbellikoru on juuri se oikea ratkaisu! Näillä upeilla lisukkeilla voit ilmaista omaa persoonallisuuttasi sekä kohottaa asusi tyylikkyyttä uudelle tasolle.


Valikoimastamme löydät laadukkaat ja kestävät barbellikorut, jotka on valmistettu erilaisista materiaaleista, kuten teräksestä, hopeasta ja kullasta. Näin voit valita juuri sinulle sopivan vaihtoehdon.


Barbellikorujemme monipuolinen muotoilu mahdollistaa niiden käytön erilaisissa lävistyksissä. Voit luoda oman persoonallisen tyylin yhdistelemällä eri malleja tai pitää sen yksinkertaisena klassikkona - valinta on sinun!