365 päivän palautusoikeus - ilman kysymyksiä!
Toimituskulut 5 € - ilmainen toimitusvaihtoehto yli 59 € tilauksiin-
Ota meihin yhteyttä
Liity Trendhim Tribeen

Liity Tribeen, niin saat vain vain jäsenille suunnattuja alennuksia, tyyli-inspiraatiota ja paljon muuta!

Antamalla sähköpostiosoitteesi hyväksyt Trendhimin Tietosuojakäytännön ja suostut vastaanottamaan sähköpostiisi tarjouksia ja uutisia tuotteista. Voit poistua listalta ja Tribestä milloin haluat.

HARMAAT SUOJAKOTELOT

Suojaa arvokkaat esineesi tyylikkäästi ja varmista niiden säilyvyys. Harmaa suojakotelo on valmistettu kestävästä materiaalista, joka kestää kulutusta ja suojaa tehokkaasti iskuilta ja naarmuilta. Tilaa nyt ja saat tuotteen nopealla toimituksella kotiovellesi.

16 tuotetta

Suojakotelot - Tyylikkäät ja käytännölliset asusteet

Etsitkö tyylikästä ja käytännöllistä suojakoteloa? Meillä on laaja valikoima suojakoteloita, jotka tarjoavat suojaa ja tyyliä puhelimellesi. Suojakotelot ovat olennainen lisävaruste, joka auttaa suojaamaan puhelintasi naarmuilta, kolhuilta ja pölyltä. Ne tarjoavat myös lisäominaisuuksia, kuten korttipaikkoja ja jalustoja, jotka tekevät puhelimen käytöstä entistä kätevämpää.

Valikoimastamme löydät suojakoteloita eri väreissä, malleissa ja materiaaleissa, joten voit valita juuri sinulle sopivan vaihtoehdon. Olipa tyylisi sitten klassinen, moderni tai urheilullinen, meiltä löydät varmasti suojakotelon, joka täyttää kaikki tarpeesi. Laadukkaat materiaalit ja huolellinen viimeistely takaavat pitkäikäisen suojan puhelimellesi.

Tyylikäs Harmaa suojakotelo - Suojaa ja tyyliä puhelimellesi

Etsitkö tyylikästä ja suojaa tarjoavaa suojakoteloa puhelimellesi? Harmaa suojakotelo on täydellinen valinta. Sen moderni ja tyylikäs ulkonäkö sopii täydellisesti niin arkeen kuin juhlaan. Harmaa väri luo elegantin ja hillityn ilmeen, joka sopii kaikkiin tilanteisiin.

Harmaa suojakotelo tarjoaa erinomaisen suojan puhelimellesi naarmuilta, kolhuilta ja pölyltä. Sen kestävä rakenne ja laadukkaat materiaalit takaavat pitkäikäisen käytön. Lisäksi suojakotelossa on käteviä ominaisuuksia, kuten korttipaikkoja ja jalusta, jotka tekevät puhelimen käytöstä entistä kätevämpää.

Tee tyylikäs valinta ja hanki harmaa suojakotelo puhelimellesi. Se tarjoaa suojaa ja tyyliä samassa paketissa. Tilaa nyt ja anna puhelimellesi ansaitsemaansa suojaa ja tyylikkyyttä.