365 päivän palautusoikeus - ilman kysymyksiä!
Toimituskulut 5 € - ilmainen toimitusvaihtoehto yli 59 € tilauksiin-
Ota meihin yhteyttä
Liity Trendhim Tribeen

Liity Tribeen, niin saat vain vain jäsenille suunnattuja alennuksia, tyyli-inspiraatiota ja paljon muuta!

Antamalla sähköpostiosoitteesi hyväksyt Trendhimin Tietosuojakäytännön ja suostut vastaanottamaan sähköpostiisi tarjouksia ja uutisia tuotteista. Voit poistua listalta ja Tribestä milloin haluat.

Aurinkolasikotelot

Tarvitsetko kätevän tavan suojata aurinkolasit matkalla? Meillä on ratkaisu: aurinkolasikotelo. Tämä käytännöllinen lisävaruste pitää aurinkolasit turvassa naarmuilta ja kolhuilta. Se on myös helppo kuljettaa mukana laukussa tai taskussa. Valikoimastamme löydät erilaisia aurinkolasikoteloita eri väreissä ja materiaaleissa. Tilaa omasi tänään ja matkusta huoletta aurinkolasit turvassa.

8 tuotetta

Suojaa aurinkolasit silmälasikotelolla

Aurinkolasit ovat tärkeä osa kesätyyliäsi, mutta niiden suojaaminen on yhtä tärkeää. Aurinkolasikotelomme on suunniteltu suojaamaan aurinkolasejasi naarmuilta, pölyltä ja likaisilta sormenjäljiltä.

Silmälasikotelomme on valmistettu kestävästä materiaalista, joka kestää kulutusta ja pitää aurinkolasit turvassa. Kotelon pieni koko tekee siitä helpon kuljettaa mukana, joten voit suojata aurinkolasejasi missä tahansa.

Tyylikäs aurinkolasikotelo

Aurinkolasikotelomme ei ole vain käytännöllinen, vaan myös tyylikäs lisävaruste. Valitse suosikkivärisi ja anna aurinkolasikotelon täydentää tyyliäsi.

Aurinkolasikotelomme on saatavana eri väreissä ja malleissa, joten voit valita juuri sinulle sopivan. Tämä on täydellinen lisävaruste, joka suojaa aurinkolasejasi ja tekee tyylistäsi täydellisen.