365 päivän palautusoikeus - ilman kysymyksiä!
Toimituskulut 5 € - ilmainen toimitusvaihtoehto yli 59 € tilauksiin-
Ota meihin yhteyttä
Liity Trendhim Tribeen

Liity Tribeen, niin saat vain vain jäsenille suunnattuja alennuksia, tyyli-inspiraatiota ja paljon muuta!

Antamalla sähköpostiosoitteesi hyväksyt Trendhimin Tietosuojakäytännön ja suostut vastaanottamaan sähköpostiisi tarjouksia ja uutisia tuotteista. Voit poistua listalta ja Tribestä milloin haluat.

Ajohanskat

Ajohanskat ovat tyylikkäitä ja käytännöllisiä lisävarusteita miehille, jotka arvostavat laadukasta ajokokemusta. Nämä hanskat suojaavat käsiäsi tuulelta ja kylmyydeltä, samalla kun ne tarjoavat hyvän otteen ohjauspyörästä. Ajohanskat ovat valmistettu kestävistä materiaaleista, jotka kestävät pitkään ja näyttävät hyvältä vuodesta toiseen.

9 tuotetta

Nahkaiset ajohanskat - Miesten tyylikkyyttä ja turvallisuutta

Nahkaiset ajohanskat ovat ehdottomasti yksi tyylikkäimmistä asusteista moottoripyöräilijöille. Nämä hanskat suojaavat käsiäsi ajaessasi ja auttavat sinua ajamaan turvallisesti, samalla kun ne lisäävät tyylikkyyttäsi.

Laajasta valikoimastamme löydät nahkaiset ajohanskat eri väreissä ja malleissa, jotta voit valita juuri sinun tyyliisi sopivat hanskat. Nahkaiset ajohanskat ovat myös erittäin käytännölliset, sillä ne pitävät kätesi lämpiminä kylmällä säällä ja suojaavat auringolta kesähelteellä.

Sijoittamalla laadukkaisiin nahkaisiin ajohanskat, voit olla varma, että kätesi ovat suojattuna ja näytät tyylikkäältä ajossa. Nahkaiset ajohanskat ovat myös loistava lahjaidea moottoripyöräilijöille, joten voit ilahduttaa ystävääsi tai perheenjäsentäsi hankkimalla hänelle tyylikkäät ajohanskat lahjaksi.

Ajohanskat - Turvallisuus ja mukavuus ensisijalla

Ajohanskat ovat tärkeä osa moottoripyöräilijän varustusta. Meidän ajohanskat on suunniteltu erityisesti moottoripyöräilijöiden tarpeita silmällä pitäen.

Laajasta valikoimastamme löydät ajohanskat eri malleissa ja väreissä. Meillä on ajohanskoja kaikille, riippumatta siitä ajatko kaupunkialueella tai maaseudulla. Ajohanskat on valmistettu kestävistä materiaaleista, kuten nahasta ja kangasmateriaaleista, jotta ne kestävät pitkään.

Meidän ajohanskamme on suunniteltu ergonomisesti ja niissä on usein erilaisia pehmusteita, jotka tarjoavat lisämukavuutta pitkän ajomatkan aikana. Ajohanskat on myös tärkeää valita oikein koon ja istuvuuden suhteen, jotta ne tuntuvat