365 päivän palautusoikeus - ilman kysymyksiä!
Toimituskulut 4 € - ilmainen toimitusvaihtoehto yli 59 € tilauksiin-
094 272 2298 - (työpäivinä kello 10.00 - 13.00)

Mitä vaaditaan rohkeaan suunnitteluun?

Näe, miten saimme rohkeaa viikinkihenkeä Tanskan historiasta ammentavaan Moody Masonin uuteen korumallistoon.

Luku 1: Uuden ajan viikingille

Vaikka olemme jättäneet ryöstöretket taaksemme, me tanskalaiset pidämme tiukasti kiinni viikinkimenneisyydestämme, ja miksipä ei? Viikingit olivat urheita merenkävijöitä, jotka löysivät kaukaisia maita ja jättivät jälkensä historiaan. Ei huonompi perintö – jos siis ryöstelyä ei lasketa.

Moody Mason tuo viikinkisoturit osaksi nykymiehen tarinaa. Nämä miesten korut kertovat yhdellä silmäyksellä, että niiden kantaja on mies, jolla on tehtävä.

Tiesimme alusta sti, että jokainen koru tehtäisiin ruostumattomasta teräksestä. Ruostumaton teräs tunnetaan vahvuudestaan ja kestävyydestään – aivan kuten Moody Mason -mieskin. Löytääksemme suunnan mallistolle tutustuimme kaikkiin viikinkiesineisiin ja -koristeisiin, jotka löysimme.

Luku 2: Ensin suunnitellaan

Kun olimme tiivistäneet moodboardin olennaisimpiin inspiraation lähteisiin, aloimme suunnitella uusia koruja: rannekoruja, kaulakoruja ja korvakoruja. Paperille piirtyneitä malleja ei voi luonnehtia vaatimattomiksi. Mutta kukapa haluaisi huomaamattomia koruja?

Siirtyessämme paperisista luonnoksista digitaalisiin kokeilemme erilaisia viimeistelyjä metallipinnoille ja pohdimme korukivien värivaihtoehtoja.

Kivistä puheen ollen pyysimme tavarantoimittajalta näytteitä. Millainen kivi näyttäisi parhaalta? Mitä mieltä olet? Kerro meille kirjoittamalla näkemyksesi kommenttikenttään!

Luku 3: Viisaus on tervetullutta mistä lähteestä hyvänsä

Lainaus on vanhasta viikinkitarusta (Bandmanna-saaga, luku 10) ja kuvaa hyvin tämänhetkistä tilannetta. Luulimme, että malliston rajaaminen olisi helppoa. Hienoja suunnitelmia tuli kuitenkin niin paljon, että tehtävä kävi ylivoimaiseksi. Siksi kysyimme neuvoa kaltaisiltasi viisailta miehiltä. Saamamme palautteen perusteella pääkallot, sudet ja käärmeet ansaitsivat enemmän huomiota. Muokkasimme suunnitelmia ja lisäsimme mukaan tämän kolmiosaisen pääkallosormuksen. Huikea, eikö?

Kun saimme rajaukset tehtyä, seurasi 3D-tulostamisen vuoro. 3D-tulostamisen tarkoituksena on havainnollistaa mittasuhteita ja yksityiskohtia. Onkin hyvä juttu, että se on osa prosessia. Huomasimme nimittäin, että käärmesormus, joka näytti mahtavalta ruudulla, olikin todellisuudessa naurettavan iso. Mittasuhteet ovat toki tärkeitä kaikissa koruissa mutta aivan erityisesti näin näyttävässä mallistossa.

Luku 4: Hauskuuden vuoro

Lähetimme tiedostot valmistajalle ja saimme ensimmäiset mallikappaleet! Tässä vaiheessa paneuduimme toden teolla väreihin, viimeistelyihin ja kiviin. Valitsimme antiikkiharmaan viimeistelyn, joka saa ruostumattoman teräksen näyttämään vanhalta.

Kiviksi valitsimme luonnonkiviä. Muut vaihtoehdot olisivat näyttäneet epäaidoilta eivätkä olisi sopineet malliston tyyliin. Tuntuu, että olemme tehneet lukuisista vaihtoehdoista juuri oikeat valinnat, joista voimme olla ylpeitä.

Tässä vaiheessa tuotteiden pakkauksia muokataan muodoltaan ja kooltaan uusille koruille sopiviksi. Yleensä tämä vaihe on nopea, mutta tässä mallistossa se on vienyt aikaa. Se ei haittaa. Pakkausten hiomiseen käytetty aika tarkoittaa, että ne ovat täydellisiä, kun tuote saapuu asiakkaan ovelle.

Luku 5: Ainutlaatuisia koruja viimeistelemässä

On kiire tarkastaa ja arvioida valmistuneet näytekappaleet. Kullanväriset ja hopeanväriset korut ovat juuri toiveidemme mukaiset. Sitä vastoin antiikinharmaat korut vaativat vielä hiomista. Pidämme haasteista, ja haluamme tehdä mallistosta täydellisen.

Täydellisestä puheen ollen lisäsimme mallistoon vielä kaksi ainutlaatuista korua, joissa on käytetty lapislatsulia. Lapislatsuli on kivi, joka symboloi jumaluutta, voimaa, viisautta ja totuutta – hyviä asioita mukana pidettäväksi.

Olemme lähettäneet hyväksytyt kappaleet kuvauksiin, jotta sivustolle saadaan tuotekuvat koruista. Olemme myös varaamassa kuvausajan koko malliston esittelemiseksi.

Luku 6: Odotuksen aika

Jos kaikki sujuu suunnitelmien mukaan, pystymme aloittamaan tuotannon ja saada pian korut valmiiksi. Se tarkoittaa, että malliston korut voivat saapua kaulaasi, sormiisi, korviisi ja ranteisiisi ennen syksyä. Sitä odotellessa!

Luku 7: Aika on koittanut! Uutuudet ovat nyt saatavilla

Odotus on ohi! Jos luet tätä ensimmäistä kertaa, saatat ajatella: "No, sepä kävi nopeasti." Kirjoitettuna prosessi vaikuttaa pikaiselta, mutta se vei yli kahdeksan kuukautta – ja lopputulokset puhuvat puolestaan.

Oletko valmis? Tunnetko olosi rohkeaksi? Tutustu alla olevaan mallistoon.

Mikä on suosikkisi?

Olet nähnyt malliston – mikä koru on sinun suosikkisi? Kerro meille jättämällä kommentti.

*Kun rekisteröidyt sähköpostiosoitteellasi, hyväksyt Trendhimin tietosuojakäytännön ja suostut vastaanottamaan tarjouksia ja uutisia tuotteista sähköpostitse. Voit poistua sähköpostilistalta koska hyvänsä. Mutta kun listalaiset saavat jopa 50% alennuksia, kukapa haluaisi lähteä Tribestä?