365 päivän palautusoikeus - ilman kysymyksiä!
Toimituskulut 5 € - ilmainen toimitusvaihtoehto yli 59 € tilauksiin-
Ota meihin yhteyttä

Seikkailuun valmista kelloa suunnittelemassa

Tervetuloa suunnittelustudioomme katsomaan, miten seikkailuun valmis Seizmontin kello luodaan asiakaspalautteen perusteella.

1 Seikkailuun valmista kelloa suunnittelemassa1.1 Luku 1: kaikki alkoi sinusta1.2 Luku 2: luonnostelua1.3 Luku 3: onko isompi parempi?1.4 Luku 4: 3d-tulostus ja lisää muutoksia

Luku 1: Kaikki alkoi sinusta

Luku 2: Luonnostelua

Luku 3: Onko isompi parempi?

Luku 4: 3D-tulostus ja lisää muutoksia

Luku 5: Riskinotto

Ensimmäiset näytteet ovat saapuneet! On hienoa nähdä kompassi toiminnassa. Se näyttää hyvin suunnan ja on juuri toivomustemme mukainen. Ehdotuksia ja toiveita esittäneet miehet halusivat kellon, jota heidän kaverinsa pysähtyisivät katsomaan. Uskomme, että tämä kello täyttää odotukset.

Tässä vaiheessa teemme yhä muutoksia. Kellonkuoren viimeistely ei ollut niin hyvä kuin halusimme, joten kokeilemme vielä erilaisia vaihtoehtoja harjatusta ja kiillotetusta teräksestä. Soljet olivat liian isoja ja täytyy vaihtaa. Vaikka kaikki kellonhihnat voi vaihtaa käden käänteessä ja ne ovat siten helposti muokattavissa, harmaan hihnan tekeminen on silti riski.

Luku 6: Mitä seuraavaksi?

Viimeiset muutokset on tehty ja olemme käynnistäneet tuotannon! Arvion mukaan nämä kompassikellot ovat valmiita toimitettaviksi kesän loppuun mennessä.

Maltamme tuskin odottaa valmiin kellon näkemistä. Maltatko sinä?

Luku 7: Ne ovat täällä! Kompassikellot ovat täällä

Alusta asti halusimme ottaa palautteenne huomioon ja luoda miesten kompassikellon, joka saa ystävänne kateellisiksi. Kello täynnä ominaisuuksia, joka näyttää silti tyylikkäältä puvun tai bleiserin kanssa.

Ja odotus on ohi! Olemme ylpeitä voidessamme esitellä uusimmat lisäykset miesten kellokokoelmaamme – viimeistelty kestävällä ruostumattomasta teräksestä valmistetulla kuorella, aitoa nahkaa olevilla rannekkeilla ja luotettavalla Miyota 2035 -kvartsikoneistolla.

Mihin menet tästä, on sinun valintasi.

Katso lopulliset, seikkailuvalmiit kellot alta.