365 päivän palautusoikeus
Toimituskulut 4 € - ilmainen toimitus yli 29 € tilauksiin
075 326 5471 - (työpäivinä kello 10.00 - 14.00)
Kaikki asusteet
Pukuasusteet
Korut
Laukut & lompakot
Toimituskulut 4 € - ilmainen toimitus yli 29 € tilauksiin
Trendhim
×
Trendhim
Kieli:
Aurinkolasit
Hatut
Huivit
Kalvosinnapit
Kaulakorut
Kellot
Korvakorut
Käsineet
Lasit ilman vahvuuksia
Laukut
Lompakot
Olkaimet
Parranajo
Parranhoito
Rannekorut
Rintaneulat
Rusetit
Solmioneulat
Solmiot
Sormukset
Taskuliinat
Vyöt
075 326 5471
Työpäivinä kello 10.00 - 14.00
Katso kaikki

Seikkailuun valmista kelloa suunnittelemassa

Tervetuloa suunnittelustudioomme katsomaan, miten seikkailuun valmis Seizmontin kello luodaan asiakaspalautteen perusteella.

Luku 1: Kaikki alkoi sinusta

Tiesitkö, että suunnitteluvaiheessa iso osa inspiraatiosta tulee kaltaisiltasi kavereilta? Tätä kelloa tehdessämme kysyimme kelloharrastajilta ja seikkailijoilta, mitkä asiat ovat heille olennaisia kellossa. Tärkein kysymys oli, miten tehdä näyttävä kello, joka olisi edustava myös puvun kanssa.

Haastattelemamme miehet halusivat kellon, joka herättäisi kateutta. Unelmakellossa olisi paljon ominaisuuksia, ja toisin kuin useimmat kompassikellot se olisi samalla niin tyylikäs, että sitä voisi käyttää kavereita tavatessa tai töissä. Kellon toivottiin siis olevan monikäyttöinen.

Perehdyttyämme asiakkaiden toiveisiin tajusimme, että uusi kello sopisi täydellisesti Seizmont-merkille, mikä antoi mahdollisuuden tehdä kellosta rohkea ja uskalias.

Jos sinulta olisi kysytty, mitä olisit ehdottanut? Jätä kommentti ja kerro meille.

Luku 2: Luonnostelua

Luonnostellessa muutetaan ideoita todellisuudeksi. Materiaaliksi valittiin ruostumaton teräs sen kestävyyden ja tummumattomuuden vuoksi. Kestävyys- ja mukavuussyistä ranneke on nahkaa. Tässä vaiheessa suunniteltiin myös pienemmät yksityiskohdat kruunusta viisareihin.

Kompassista:

  • Miten iso on liian iso?
  • Minkä kokoinen kompassi olisi helppolukuinen mutta ei liian painava?
  • Miten ruostumaton teräs vaikuttaa painoon?

Luku 3: Onko isompi parempi?

Luonnokset osoittivat, että täytyi testata erilaisia kompasseja ennen kuin voitiin jatkaa seuraavaan vaiheeseen. Otimme yhteyttä valmistajaan ja tilasimme eri kokoisia kompasseja kokeiltavaksi.

Tämä kello todistaa, ettei huippusuunnitteluun ole oikotietä. Kun muutimme kompassin kokoa alunperin suunnitellusta, kaikki meni uusiksi kellonkuoresta rannekkeen paksuuteen. Tässä vaiheessa eli ennen 3D-tulostusta oli kuitenkin paras mahdollisuus saada yksityiskohdat mallilleen.

Luku 4: 3D-tulostus ja lisää muutoksia

Tämä on yksi lempivaiheitamme, kun luonnokset ja kompassimallit muuntuvat teknisiksi 3D-piirrustuksiksi tulostamista varten. Tässä kohtaa vertailemme myös erilaisia nahkavaihtoehtoja, teräksen viimeistelyä ja viisareita. Haluamme yksityiskohtien tekevän kellosta ainutlaatuisen. Vaikka vaihe onkin mielenkiintoinen, se ei ole vailla haasteita.

Ensimmäiset 3D-tulosteet tehtyämme tajusimme, että koko kellon pitää olla isompi. Se ei ollut tarpeeksi näyttävä. Kellon on tarkoitus olla jämerä ja myös näyttää siltä.

Hieno juttu, että apuna on 3D-tulostus. Jos ainut tapa testata muutoksia olisi valmistaa kellosta aina uusi koekappale, ruostumattomasta teräksestä tehtyjen hukkakappaleiden kustannukset olisivat päätähuimaavat. Nähtyämme kellon kolmiulotteisena annoimme sille nimeksi Orbis. Nimi kuvastaa hyvin kompassin ja kuoren pyöreitä linjoja.

Luku 5: Riskinotto

Ensimmäiset näytteet ovat saapuneet! On hienoa nähdä kompassi toiminnassa. Se näyttää hyvin suunnan ja on juuri toivomustemme mukainen. Ehdotuksia ja toiveita esittäneet miehet halusivat kellon, jota heidän kaverinsa pysähtyisivät katsomaan. Uskomme, että tämä kello täyttää odotukset.

Tässä vaiheessa teemme yhä muutoksia. Kellonkuoren viimeistely ei ollut niin hyvä kuin halusimme, joten kokeilemme vielä erilaisia vaihtoehtoja harjatusta ja kiillotetusta teräksestä. Soljet olivat liian isoja ja täytyy vaihtaa. Vaikka kaikki kellonhihnat voi vaihtaa käden käänteessä ja ne ovat siten helposti muokattavissa, harmaan hihnan tekeminen on silti riski.

Luku 6: Mitä seuraavaksi?

Viimeiset muutokset on tehty ja olemme käynnistäneet tuotannon! Arvion mukaan nämä kompassikellot ovat valmiita toimitettaviksi kesän loppuun mennessä.

Maltamme tuskin odottaa valmiin kellon näkemistä. Maltatko sinä?

Luku 7: Ne ovat täällä! Kompassikellot ovat täällä

Alusta asti halusimme ottaa palautteenne huomioon ja luoda miesten kompassikellon, joka saa ystävänne kateellisiksi. Kello täynnä ominaisuuksia, joka näyttää silti tyylikkäältä puvun tai bleiserin kanssa.

Ja odotus on ohi! Olemme ylpeitä voidessamme esitellä uusimmat lisäykset miesten kellokokoelmaamme – viimeistelty kestävällä ruostumattomasta teräksestä valmistetulla kuorella, aitoa nahkaa olevilla rannekkeilla ja luotettavalla Miyota 2035 -kvartsikoneistolla.

Mihin menet tästä, on sinun valintasi.

Katso lopulliset, seikkailuvalmiit kellot alta.

Kerro mielipiteesi

Uudet ideat kiinnostavat aina. Mitä ideoita sinulla on?

*Antamalla sähköpostiosoitteesi hyväksyt Trendhimin tietosuojakäytännön ja suostut vastaanottamaan tarjouksia ja uutisia tuotteista sähköpostitse. Voit poistua sähköpostilistalta koska tahansa.

Uudet mallistot

Sanatio-rannekorumallisto

Mystisiä voimia tai ei, Sanatio-mallistossa on luonnollisia jalokiviä. Jokainen helmi on ainutlaatuinen, jokainen rannek...

Verhot syrjään

Luurankokello näyttää viisareita pyörittävän koneiston ja herättää kysymyksen: "Miksi tämä kaunis tanssi oli alunperinkä...

Amager-mallisto

Pelkkä kaulakoru voi kertoa sinusta paljon. Mutta yleensä niillä on vain yksi viesti. Nämä monipuoliset rannekorut ja ka...

Suojaa silmiäsi - väritä elämäsi

Suojaa silmiäsi tänä kesänä laadukkailla aurinkolaseilla. Waykinsin Thea -mallisto - 39 uutta aurinkolasimallia miehille...

Vedenpitäviä kelloja, joissa on safiirilasi

Tarinasi ei pysähdy, joten miksi kellosikaan pitäisi pysähtyä? Ruostumattomasta 316L-teräksestä ja safiirilasista tehdyt...

Kirurgisen tason ruostumattomasta teräksestä ja safiirilasista tehdyt kronografit

Pysy ajan tasalla tyylikkäästi. Ray-malliston kellot on tehty ensiluokkaisista materiaaleista tarkkaan ajanottoon.

Waykinsin taitettavat aurinkolasit + 31 uutta mallia

Taitettavista aurinkolaseista naarmuuntumattomiin linsseihin – uusimmilla aurinkolaseillamme näet pitemmälle ja paremmin...

Pehmeät, kutittamattomat kaulahuivit ja pipot

Montagna-malliston hengittävät ja lämpimät kaulahuivit ja pipot on ajatuksella suunniteltu kylmimpiin päiviin.

Kellot, joiden sykkeen voi nähdä

Dante-kellot saavat energiansa liikkeistäsi. Kun liikut, kellokin liikkuu. Älä pysähdy.

Katso kaikki mallistot
Takaisin
Palauta salasanani

Kiitos! Jos sinulla on tili, saat meiltä sähköpostin. Jos et saa meiltä sähköpostia, se johtuu siitä, että sinulla ei ole tiliä. Voit luoda tilin klikkaamalla "Kirjaudu sisään" -valikkoa ja tämän jälkeen "Luo tili"

Oops! Tarvitsemme sähköpostiosoitteesi.Sähköposti ei ole voimassa.