365 päivän palautusoikeus - ilman kysymyksiä!
Toimituskulut 4 € - ilmainen toimitusvaihtoehto yli 59 € tilauksiin-
Ota meihin yhteyttä
Liity Trendhim Tribeen

Liity Tribeen, niin saat vain vain jäsenille suunnattuja alennuksia, tyyli-inspiraatiota ja paljon muuta!

Antamalla sähköpostiosoitteesi hyväksyt Trendhimin Tietosuojakäytännön ja suostut vastaanottamaan sähköpostiisi tarjouksia ja uutisia tuotteista. Voit poistua listalta ja Tribestä milloin haluat.

Miesten rannekorusetit

Joskus yksi koru ei riitä viimeistelemään tyyliäsi. Lopeta arvailut täydellisen parin löytämisen kanssa huolellisesti suunnittelemiemme rannekorusettien avulla. Salaisuutesi upeaan, hienostuneeseen tyyliin.

Myydyin

0 tuotetta
FILTER_ZERO_RESULTS_MESSAGE_TITLEFILTER_ZERO_RESULTS_MESSAGE_TEXT

LIITY VOITTAAKSESI 400 €

Ilmoita tietosi saadaksesi jatkuvasti tyylivinkkejä, erikoistarjouksia ja tietoa uusista tuotejulkaisuista. Osallistut automaattisesti kuukausittaiseen arvontaan, jossa voit voittaa 400 euron lahjakortin.

Tunnen Trendhimin tietosuojakäytännön. Voit poistua sähköpostilistalta koska tahansa..

RANNEKORUSETIT – TÄYDELLISESTI YHTEENSOPIVAT

Mikään sääntö ei estä käyttämästä useampaa kuin yhtä samanlaista kappaletta. Jos olet löytänyt suosikkiketjusi, miksi et esittelisi sitä eri paikoissa?

Lisäksi vältät vaikeuden löytää täydellinen kumppani rannekorulle, koska olemme jo tehneet kaiken työn puolestasi. Sinun tarvitsee vain laittaa korut päällesi.

Selaa rannekorusettivalikoimaamme ja löydä täydellisesti toisiinsa sopivat kappaleet, jotka antavat sinulle tyylikkään, viimeistellyn ilmeen.