Vastaanota tilauksesi ennen joulua - tilaa viimeistään maanantaina 18. joulukuuta klo 16:00 CET mennessä

Vastaanota tilauksesi ennen joulua - tilaa viimeistään maanantaina 18.

joulukuuta klo 16:00 CET mennessä

365 päivän palautusoikeus - ilman kysymyksiä!
Toimituskulut 4 € - ilmainen toimitusvaihtoehto yli 59 € tilauksiin-
Ota meihin yhteyttä
Liity Trendhim Tribeen

Liity Tribeen, niin saat vain vain jäsenille suunnattuja alennuksia, tyyli-inspiraatiota ja paljon muuta!

Antamalla sähköpostiosoitteesi hyväksyt Trendhimin Tietosuojakäytännön ja suostut vastaanottamaan sähköpostiisi tarjouksia ja uutisia tuotteista. Voit poistua listalta ja Tribestä milloin haluat.

Miesten kaulakorusetit

Etsitpä sitten rentoa, ajatonta tai trendikästä tyyliä, löydät tarvitsemasi kaulakoruseteistämme. Kaulakorut on valmistettu kirurginteräksestä, ja niitä on saatavana useissa eri tyyleissä aina figaro-ketjuista nahkapunoksiin, luonnonkivimalleihin ja ristikaulakoruihin.

Myydyin

0 tuotetta
FILTER_ZERO_RESULTS_MESSAGE_TITLEFILTER_ZERO_RESULTS_MESSAGE_TEXT

LIITY VOITTAAKSESI 400 €

Ilmoita tietosi saadaksesi jatkuvasti tyylivinkkejä, erikoistarjouksia ja tietoa uusista tuotejulkaisuista. Osallistut automaattisesti kuukausittaiseen arvontaan, jossa voit voittaa 400 euron lahjakortin.

Tunnen Trendhimin tietosuojakäytännön. Voit poistua sähköpostilistalta koska tahansa..

Joskus yksi kaulakoru ei riitä. Hanki sille kaveri sitä täydentävällä kaulakorulla tai yhteensopivalla rannekorulla. Etkö ole varma mistä aloittaa? Onneksesi olemme jo tehneet vaikean osan.

KERROSTETUT KAULAKORUSETIT

Tiedämme, että kaulakorujen kerrostaminen voi olla haastavaa – joten olemme tehneet siitä helppoa sinulle. Kerrostussettimme yhdistävät eri kaulakorutyylejä luonnonkivistä ja rististä figaro-ketjuihin ja nahkapunoksiin. Jokainen setti on huolella suunniteltu, jotta saat tasapainoisen ilmeen, jossa on juuri oikea määrä blingiä.

Kaulakorujen kerrostamisen juju on kaulakorujen pituuksien vaihtelu niin, että riipus tai paksumpi ketju laskee alemmas kuin hienovaraisempi kappale. Paitsi jos haluat kiinnittää huomion kasvoihisi, jolloin rohkeampi osa kannattaa pitää lähempänä kaulaa, jolloin katseet kiinnittyvät ylöspäin. Leiki säädettävillä ketjuilla, kunnes löydät täydellisen tasapainon – tiedät sen, kun näet sen.

KAULA- JA RANNEKORUSETTI

Vältä yhteensopivien asusteiden etsimisen vaikeus. Jos sinulla on suosikkimalli, miksi et käyttäisi sitä kahdessa paikassa? Esittele samaa komeaa blingiä rinnallasi ja ranteessasi kaula- ja rannekorusettiemme avulla.. Valmistettu kirurginteräksestä kestävää blingiä varten.