365 päivän palautusoikeus - ilman kysymyksiä!
Toimituskulut 4 € - ilmainen toimitusvaihtoehto yli 59 € tilauksiin-
094 272 2298 - (työpäivinä kello 10.00 - 13.00)
Liity Trendhim Tribeen

Liity Tribeen, niin saat vain vain jäsenille suunnattuja alennuksia, tyyli-inspiraatiota ja paljon muuta!

Antamalla sähköpostiosoitteesi hyväksyt Trendhimin Tietosuojakäytännön ja suostut vastaanottamaan sähköpostiisi tarjouksia ja uutisia tuotteista. Voit poistua listalta ja Tribestä milloin haluat.

Paidan pidikkeet

Meiltä löydät laadukkaat paidan pidikkeet miehille. Valikoimamme kattaa erilaisia malleja ja materiaaleja, joten voit valita juuri sinulle sopivan vaihtoehdon. Paidan pidikkeet ovat tyylikäs lisä asukokonaisuuteesi ja pitävät paidan siistinä koko päivän.

6 tuotetta
6 tuotetta

Paidanpidike - Tyylikkyyttä ja käytännöllisyyttä

Halusitpa sitten pitää paitasi ryhdikkäänä tai korostaa tyyliäsi, paidanpidike on täydellinen lisävaruste jokaiselle miehelle. Paidanpidikkeet ovat käytännöllisiä ja helppoja käyttää, ja ne pitävät paidan napitettuna koko päivän ajan.

Paidanpidikkeet ovat myös tyylikkäitä ja monipuolisia. Valitse klassinen hopeinen tai kultainen paidanpidike, tai lisää ripaus persoonallisuutta valitsemalla erilaisia muotoja ja värejä. Paidanpidikkeet ovat myös loistava lahjaidea miehelle, joka arvostaa tyylikkyyttä ja käytännöllisyyttä.

Täydennä tyyliäsi paidanpidikkeellä

Paidanpidike on täydellinen lisävaruste jokaiselle miehelle, joka haluaa korostaa tyyliään ja pitää paitansa ryhdikkäänä. Valitse klassinen hopeinen tai kultainen paidanpidike, tai lisää ripaus persoonallisuutta valitsemalla erilaisia muotoja ja värejä.

Paidanpidikkeet ovat myös käytännöllisiä ja helppoja käyttää. Täydennä tyyliäsi paidanpidikkeellä ja näytä maailmalle, että sinulla on silmää yksityiskohdille.