365 päivän palautusoikeus - ilman kysymyksiä!
Toimituskulut 4 € - ilmainen toimitusvaihtoehto yli 49 € tilauksiin-
Ota meihin yhteyttä

Trendhim apuraha

Trendhim apuraha luotiin tulevaisuuden verkkokaupan supertähtien tukemiseen

We're no longer running this project.

We have completed a total of 3-4 rounds of scholarships. See our other CSR-projects here: https://www.trendhim.co.uk/csr

Haaveiletko työskentelystä markkinoinnin, muodin, myynnin, tietotekniikan, kaupan tai johtamisen alalla? Siinä tapauksessa me haluamme auttaa sinua. Olemme luoneet Trendhim apurahan, joten vuosittain me tuemme yhtä tai useampaa opiskelijaa ** 2000 € **:lla.

Apurahan tarkoitus

Jotta hakemuksesi voitaisiin ottaa huomioon, koulutuksesi tai projektisi, johon etsit varoja, tulisi liittyä verkkokauppaan.

Kuka voi hakea?

Kaikki, iästä tai maasta riippumatta, jotka opiskelevat jotakin allaolevista aloista, voivat hakea apurahaa:

 • Muoti
 • Markkinointi
 • Tietotekniikka
 • Kaupanala
 • Yritysjohtaminen

Tohtorintutkinnon opiskelijat voivat myös hakea apurahaa. Edellytämme, että tukea saava(t) henkilö(t) antaa(vat) myöhemmin lyhyen kuvauksen saavutetuista tuloksista tai apurahojen avulla saavutetuista kyvyistä.

Kuinka monta apurahaa myönnämme?

Trendhim Talent Apuraha tarjotaan yhdelle voittajalle. Jos saamme enemmän kuin yhden hakijan, jonka katsomme ansaitsevan palkinnon valitsemme kaksi voittajaa. joista molemmat saavat 1000€.

Mitä apuraha kattaa?

Apuraha perustettiin kattamaan verkkokaupan koulutukseen tai projekteihin liittyvät kustannukset. Joten ne voivat olla matkakustannuksia, konferenssimaksuja, ateriakuluja tai koulunkäyntiin liittyviä kuluja.

Mitä viime vuoden voittajalle kuuluu?

Vuosi sitten, kun tämä ohjelma aloitettiin tarkoituksenamme oli auttaa opiskelijoita saavuttamaan tavoitteensa, ja päästä tekemään unelmistaan totta.

Kiinnostus oli valtava, ja kilpailu oli kovaa. Alkuperäinen suunnitelmamme oli valita vain yksi voittaja, mutta se oli liian vaikeaa yli 1000 todella pätevän hakijan joukosta.

Lopulta päätimme valita kaksi voittajaa - kanadalainen Emma ja ranskalainen Tania.

Emma

Emma

Tania

Tania

Mike, 2019 winner

Mike, 2019 winner

Irina, 2019 winner

Irina, 2019 winner

**Lisää voittajistamme… **

Emma Kanadasta

Työskentelen tällä hetkellä vähittäismyyntipäällikkön Accenturella, ja intohimoni kohtaavat markkinointi strategioissa ja IT-palveluiden tuottamisesessa vähittäismyyjille. Olen työskennellytverkkokauppojen strategioiden kehittämiseksi useiden eri alojen asiakkaiden kanssa, ruokakaupoista julkiseen liikenteeseen, joille olen suunnitellut mobiilisovelluksia, toimitustapasuunnitelmia, sekä lipunmyyntijärjestelmiä.
Lisäksi olen suorittanut Accenturen koulutuksen verkkokaupasta ja toimitusketjujen toiminnasta Kanadassa.

-Emma

Hänen unelmatyönsä olisi olla Brittien Amazonin muotiosaston markkinointipäällikkö. Toivomme, että hän harkitsee uraa Trendhimillä, sillä meidän intohimomme on muoti ja tulevat verkkokaupan käänteet... plus, meidän mielstä meillä on kiva olla töissä.

**Tania Ranskasta **

Tania hämmästytti meidät taidoillaan ja hän onkin arkkitehti, jolla on unelma tehdä uraa asustesuunnitelun rintamalla. Hän aloittaa pian maisterinopinnot Polidesign koulussa Milanossa.

Haluan työskennellä muodin ja tuotannon saralla, jotta voin suunnitella ja tuottaa omia tuotteitani ja myydä niitä verkkokaupassa.

Polidesign-koulu Milanossa, on unlemani, se on täydellinen yhdistelmä Italialaista tietotaitoa ja uusinta teknologiaa. Polidesign on kansainvälinen koulu, joten tapaan opiskelijoita ympäri maailmaa, mikä avaa ajattelutapaani. Vuoden lopuksi pystyn tuottamaan oman asuste malliston ja avaamaan niille verkkokaupan.

Mielestäni matkustaminen on avain inspiraationn, luovutteen ja avoimuuteen. Olen seurannut monia ammattilaisia (tekstiilien valmistukseta, värien valinnasta, puualalta) ja se inspiroi minua työskentelemään tällä alalla. – Tania

Miten voin hakea?

Sinun tulee jättää ehdotus, jossa tarkasti kerrot, mitä apuraha kattaa, yhdessä talousarvion kanssa. Mukaan täytyy liittää nimi, osoite ja puhelinnumero. Lähetä ehdotuksesi ennen 1.11.2018 osoitteeseen csr@trendhim.com

Milloin on määräaika?

Hakemuksen määräaika on 1.11.2018.

Mitä tapahtuu määräajan jälkeen?

Trendhim valitsee lahjakkaimman opiskelijan hakijoiden joukosta, ja apuraha myönnetään tälle henkilölle. Tämä voi kestää jopa 4 viikkoa. Voittajiin ollaan yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse, ja he vastaanottavat voittonsa pankkisiirrolla.

Jokainen osallistuja saa ilmoituksen, voittivatko he vai eivät.

Ehdot ja edellytykset

 • Kilpailuun ei ole osallistumismaksua
 • Apuraha ohjataan suoraan voittajalle
 • Trendhimin työntekijät, yhteistyökumppanit tai lähiperhe ei voi osallistua.
 • Trendhim pidättää oikeudet olla maksamatta, jos hakija ei täytä akateemisia tai hakemuksen vaatimuksia.
 • Kaikki kohteet ja liitteet tulee jättää käsiteltäväksi samaan aikaan englanniksi. Keskeneräisiä hakemuksia ei käsitellä.
  -Trendhim on vannoutunut suojaamaan henkilötietoja ja muita henkilökohtaisia tietoja. Tämä koskee datan hankintatapoja, säilytystä, käyttöä, pääsyä ja kaiken datan hävittämistä, jota on käytetty hakuprosessissa. Tietoja käytetään vain hakemusten arvosteluun, ja voittajien valintaan, tietoja ei koskaan käytetä markkinointitarkoituksiin.
 • Huomaa, että tämän kilpailun tarkoituksena on tukea opiskelijoita, eikä mainostaa Trendhim-tuotteita.